Юлски мами 2017

• 42 061
  • 790
  •   1
Отговори
# 60
  • Перник
Аз ще се следя в моя град при гинеколожката, която ми водеше предишната бременност по каса, но дъпълнително ще ходя и при моя си доктор, който ме израждаше и във Фемина (при Врагалева)на ФМ.

# 61
Добре дошли на новите момчета,лека и безпроблемна желая  Hug
 МарРая всичко ти е много наред даже,естествено,че нищо няма да се види с резултат 280,повтори теста след 48 часа и като стане 1000 газззз към доктора и не се шашкай толкова,това ти вреди най-много  Hug Изживявай си моментааа.

# 62
Mar4ety, ще се постаря да не се шашкам, че толкова неща изчетох из форума, но си права, че не трябва Wink . Ние с първите бременности толкова много неща научаваме накуп, че постоянно изникват въпроси. Радвам се, че има жени като Вас / с главно В / , които ни помагате да не луднем - Поклон!!! За всички Ви  Hug

# 63
МарРая повтарях си,че форумите колкото помагат,толкова и вредят Simple Smile На мен ми е трета бременност(първа успешна (в момента ми прави прически 😂) и втората неуспешна),надявам се тази да е успешна,гледам да не мисля негативно.Всичко е Божа работа Simple Smile

# 64
Mar4ety, навярно е така, зотова с усмивка напред  bouquet

# 65
Тръпка обаче винаги има! Не ми е за първи път, а броя секундите до прегледа, за да разбера дали всичко е наред...  Crazy П.п. Марая, само ако знаеш колко бързо се "влиза в час", няма да се плашиш! Simple Smile Радвай се на първата си бременност, защото това е последното ти "твое и спокойно" време, после започва нов живот!  Heart Eyes

# 66
Здравейте! И аз ще се запиша Simple Smile След няколко неуспешни опита, сега с ранно ову теста е  EFP Това е второ детенце (каката е на 2г и 6м), а предполагаемия термин на 17.07.2017г. Безпроблемно и щастливо бременеене на всички мами.  preggo

# 67
Бандитка честито! Леко и на теб! Сигирна ли си че термина ти е 17-ти да не е 7-ми?     Аз като съм с трета бременност с две госпожоци на 9.5 и 2 години, още се шашкам и чакам с нетърпение прегледа...

# 68
Радвам се, че постепенно се увеличаваме
Честито на новодошлите Simple Smile
Аз по каса ще се следя в 25-та, защото ми е близо, но искам и друго мнение, така че, ако сте доволни от някой гинеколог ще се радвам да споделите мнение
Dursita четох за д-р Сигридов и май е трудно да се дореди при него

# 69
Dursita, сигурна съм, че е на 17-ти. Овулацията беше на 8-ми ден след началото на цикъла. Теста от днес е положителен (с по-бледа черта, но положителен), при положение, че трябва да ми дойде след 5 дни (отдавам го на ранното ову). В предните няколко месеца все беше отрицателен.

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 06:01 от banditka_111

# 70
Ами много плахо се записвам и аз... 2 чертички на 26.10 . Трето детенце искаме, но понеже бях с неустановено кървене между месечните цикли няколко месеца, да не кажа години, прегледи при различни лекари - 4 или 5, всякакви хормонални и ехографски изследвания - нищо не откриха. В началото на септември се разбрахме че ако това продължи и през следващите месеци - влизам за хистероскопия. Е, май няма да може да я направим, но незнам с какво спокойствие ще карам 9 месеца, ако имам кървене. Лежах до 4 месец с двете ми деца (на 9 г и на 3 г ) - незнам какво ме очаква, само искам здраво детенце на финала Praynig
Записването във форума смятам за добра поличба  Laughing Леки 9 месеца на всички!

# 71
Ехе, колко мами с 3-то детенце! От сърце ви се радвам и възхищавам! Успех и лека бременност!

# 72
  • София
Добре дошла Adventurer!!! Желая ти много лека бременност без никакви притеснения и едно здраво пухкаво бебче на финал!!!   Hug

# 73
Monnna ако се запишеш сега няма да има проблем. Аз утре мисля да си запиша час за при него. В Св Петка преглежда сега.

# 74
Аdventurer, поздравления и от мен! Наистина е прекрасно, че имаме вече няколко мами с трета бременност, възхищавам Ви се и ви желая лека е успешна бременност Hug

Общи условия

Активация на акаунт