Юлски мами 2017

• 42 077
  • 790
  •   1
Отговори
# 75
 Благодарим ви майчета, хайде и вие по нашите стъпки..

# 76
С направление за установяване на бременност, ехографът безплатен ли е?

# 77
Celika ,да безплатен е

# 78
Здравейте момичета Simple Smile От десетина дена имах предчувствието,че ще ставам юлска мама. Купих Престо, който направих 7 дни след половия акт, но беше (-). Не му повярвах, чувствах напрежение в гърдите си и една тъпа болка ниско долу. ММ реши, че си въобразявам, толкова рано признаци ?!Но вчера (в деня, когато трябва да ми дойде) направих и втория тест от кутийката. Отчете бледа втора черта. Същото беше и с първата ми бременност. Бледата втора черта ще става на 3 Wink Предполагаем термин 9.07. Мисля да запиша част за преглед другата седмица (5 г.с.). Пък дано всичко е наред!

# 79
Честито на новодошлите и лека бременност bouquet
Аз си запазих час за АГ за този петък. Искаше ми се да е другата седмица, за да е минало повече време, но пък АГ-то ми излиза отпуск.Надявам се да се види на ехографа.
Тази нощ, като ставах до тоалетна имах леко зацапване по тоалетната хартия, което беше еднократно. Повече не е текло, но пък си беше чиста кръв (червена, не кафеникава).  Сега малко съм притеснена и се надявам всичко да е наред. На вас мами, които бременността не ви е първа, случвало ли ви се е подобно нещо?

# 80
На мен не ми се е случвало. Имала съм само мнооого бледо розово зацапване.

# 81
здравейте, и аз се записвам, с леко притеснение, 3та бременност ми е, имам син на 5  Grinning, и една извънматочна в началото на годината.... съответно една запушена тръба  Cry но за сега чакам, в четвъртък съм на преглед за да усдтановим вийда ли се нещо и КЪДЕ..... от повече от 3 години пробваме, а сина ни стана почти веднага, гледам да съм позитивна Simple Smile с очакван термин 05/07

# 82
  • София
Добро утро момичета!!!
Добре дошли на dingyda и betelinka! Лека  и безпроблемна бременност ви желая! betelinka стискам палци в четвъртък да се види точица там където трябва!  Praynig
Кървенето в ниакакъв случай не е за подценяване Манита, дано да е било еднократно зацапване. На много места пише, че се случва и може да не е проблем, но се наблюдавай. Може би трябва повечко лежане...всъщност консултацията с док. е най-добрия съвет, който можем да ти дадем. Ако се повтори не чакай петък, а отивай веднага. Стискам палци всичко да е наред!
Аз също имам записан час за петък и чакам с голямо нетърпение. Не се сдържах и тази сутрин отидох да дам кръв за чхг да видим как се движи. Нещо ми е притеснено и ако това е начина да си осигуря малко спокойствие няма да се спирам. Вероятно звуча като някоя луда но...  Embarassed
Пожелавам ви една много хубава и усмихната седмица!  Hug

# 83
Аз също си записах час за петък Simple Smile

# 84
Cherryto
и аз съм го правила това, даже и сегаисках, но мъжа ми ме спря, правих на 26ти, защото имах мноооого бледа черта и понеже съм пушач реших да направя чхг  Twisted Evil, но не съм  правила второ, а щеше да ми е доста спокойно, защото там се вижда в повечето случаи ако е извънматочна (покачва се показателя, но не двойно за около 48 часа, както би трябвало)

# 85
Леле, само аз съм чак на 14-ти  Rolling Eyes Нямам търпение! Добре дошли на новите момичета и лека бременност!

# 86
Леле, само аз съм чак на 14-ти  Rolling Eyes Нямам търпение! Добре дошли на новите момичета и лека бременност!
Тепърва ще установяват бременността си и други мами, ще има и чак на 31.07 Simple Smile И аз съм нетърпелива многоо

# 87
Добре дошли dingyda и betelinka леко бременеене!  И аз си записах вече час за др Сигридов за 30.11 и съм мнохо хепи, а при моята гинеколожка мисля да отида към 14-ти, но там е без записване. Хубав ден, момичета!

# 88
Аз за ФМ се колебаех между Сигридов и Павлова от "Марковс" и в крайна сметка реших при нея да си запиша час, но ще е след прегледа при гиноколога ми, надявам се да не е късно.

# 89
  • София
Кога се прави ФМ? При Сигридов предполагам че наплива е огромен?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт