Юлски мами 2017

• 42 089
  • 790
  •   1
Отговори
# 90
Между 11 и 13 г.с. е първата. Навсякъде има наплив и е по-добре по-рано да се записват часове, но аз не смея преди да съм чула сърчице.

# 91
  • София
И аз се притеснявам!  Shocked  При миналата бременност док. тъкмо започна да ми обяснява за ФМ и се спря заради лошите новини. Мисля и аз да изчакам поне докато не видим сърчице  Praynig

# 92
Мамчета, аз не съм си записала час за ФМ, а за контролен в 9 г.с. Иначе ФМ той я прави в 11г.с.

# 93
Мамчета от София, споделете къде мислите да следите бременността си (ЖК), по здравна каса или платено? Къде ще правите скрининг, ФМ1, ФМ2? Аз съм в голяма чуденка. С миналата бременност бях в една поликлиника на ЖК, ходих там за болничен и назначаване на изследвания (кръв, урина, т.н.) по здравна каса, а отделно във Фемина си правих "модерните" изследвания, там апаратурата беше (2013) последен писък на модата. Бях се спряла на МЦ Св. Петка, близо ми е, а четох и че е доста модерно, НО чакане час и 30мин, при записан час ми звучи като недоразомение. На какво мнение сте?

# 94
Аз пък все си правя домашни тестове... и  само на този, който правих в деня на (не)очаквания цикъл, чертата е толкова червена, колкото контролната. Но и само него съм правила с първа сутришна урина.

# 95
Ще се следя по здравна каса и в "Токуда", защото живот и здраве, там искам да родя. Няма да правя скрининг, а първата и втората ФМ. Тях мисля да са при д-р Павлова, както вече казах.

# 96
Ще се следя по здравна каса и в "Токуда", защото живот и здраве, там искам да родя. Няма да правя скрининг, а първата и втората ФМ. Тях мисля да са при д-р Павлова, както вече казах.
Чака ли се там, аз знам за др. Борислава Попова от Токуда, че е голямо чакане?

# 97
Нямам представа, за първи път ще съм пациент там.

# 98
Всички ли сте от София,някоя пловдивска мама няма ли?

# 99
Аз не съм от София, но там се преглеждам, че живея в "гората"  Grinning Иначе Пловдив ми е "втори дом" последните години! Ама вече искам да "скъсаме връзката" помежду ни, че ме натоварва постоянното пътуване Simple Smile П.п  И другата седмица ще съм там за 3 дни!

# 100
Леле, само аз съм чак на 14-ти  Rolling Eyes Нямам търпение! Добре дошли на новите момичета и лека бременност!
Тепърва ще установяват бременността си и други мами, ще има и чак на 31.07 Simple Smile И аз съм нетърпелива многоо
Добре дошли,явно само аз се помотаем още,гедам вече имате часове за преглед, а аз още се чудя къде да ходя на лекар. Не мога да намеря инфо за 13 или 29 поликлиники, а те са ми най-близо. newsm78 

# 101
Аз също мислех да се следя в Токуда,защото по няколко въпроса ходих при д-р.Живкова, но сега виждам доста негативни мнения тук във форума за нея, аз нямам опит и бих се радвала да ми препоръчате някого в София и ако някой има опит и в Токуда, също newsm78

# 102
Бъдещи мами, и аз плахо се присъединявам към вас. На мен това ще ми е първо бебенце, в 6 г.с. съм и според калкулаторът го очаквам към 25.07. Още ме е страх и на никой не сме казали, но съм много щастлива!
Пожелавам на всички бъдещи мами да са много много здрави и юли месец да качваме снимки на бебчета Simple Smile))))

# 103
P@ssiflora,добре дошла и щастлив финал  Hug
Как си в 6г.с и ти го изчислява толкова късно.Аз по изчисления съм в 5г.с и ми го изкарва на 3.07.

# 104
P@ssiflora,добре дошла и щастлив финал  Hug
Как си в 6г.с и ти го изчислява толкова късно.Аз по изчисления съм в 5г.с и ми го изкарва на 3.07.

Наведе ме на размисъл! Ще потърся друг калкулатор! 😄

Общи условия

Активация на акаунт