Юлски мами 2017

• 42 595
  • 790
  •   1
Отговори
# 690
Дами, новата тема се пуска на стр. 50, не на 46 или 47

# 691
Бюти,благодаря,аз изобщо забравям за всякакви диагнози,тя се развива почти  като другите деца и това е важно,виждам ,че някой хора със Сд са вече студенти и реализирани в живота и това много ме радва ,има двама лекари със СД в България,свързахме се и с учителка ,която преподава в университет със Сд,каките и дори не зная още ,че има нещо Simple Smile,да ми е жива и здрава,прекрасна ми е-умна и красива,но Благодаря на Бог ,че е без никакви увреждания!Сигурна съм ,че нещата ще стават ,макар и малко по-бавничко Hug
 Браво на всички чули сърчица!
При мен гаденето е по-силно следобед и вечер!
За фейс групата ,не ми излиза линк,ще ти пиша на лични Hug
Само като се замисля,че идва студена зима,с децата в къщи ще е лудница,половинката 6месеца ще е без работа и ми вкара една оферта да изкараме няколко месеца в Индия!Според вас лудост ли е да отида бременна точно там?Става въпрос за хубавата част на Индия.

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 12:22 от mari:)

# 692
Аз си мисля , че е добре да си бремененеем зимата, може би, защото нямам др деца. И с още няколко като теб....нямам идея. А Индия е прекрасно място, стига ти да се чувстваш добре. Пожелавам ти го. Явно си авантюрист човек..отдай се на желанията си. Simple Smile

# 693
Хубаво , по отношение на гаденето,аз все съм в начална лятото и в тези жеги ,гаденето беше още по-силно,сигурно последните месеци от бременността се изкарват трудно през жегите!
Относно пътуването,наши роднини ни разубеждаваха още преди,че там ще хванем рота -вируси,че всеки ,който е отивал там се е разболявал,мен това ми е единственото притеснение.Децата долу-горе мируват по самолетите,макар,че трудно ги задържам при дълъг полет.

Някой ме питаше за пренатеста,проверявах цените им в Германия.Тук за Синдром на Даун е 1260лв ,в Германия е 290евро,има и по-големи пакети,които обхващат и други генетични изменения ,съответно са и малко по-скъпи.Сега помолих адна позната,да се обади в лабораторията им в Германия за да попита ,дали има начин да им изпратя кръв по експресен куриер,за да избегна тези големи пари.

# 694
Здравейте следя темичката от началото, ноне съм писала до сега.
Това ми е втора бременност. В 7г.с съм но на лекар съм чак във вторник.
Първата ми бременност беше много лека без никакви оплаквания. Днес както всичко беше наред докто си седях на сивана получих много силни болки ниско много ниско в срамната област. Напомнят леко контракции. Но не мога да ги определя като нищо познато. Ако продължат още ще звъня на гинеколожката. Притеснявам се защото имам голям праг на болка,а сега найстина боли.

# 695
Привет, момичета  bouquet

Не мога да ви прочета само за ден Simple Smile

Добре дошли на новите мами, честито и успех  Peace  Hug

Sunshine_sunshine , не се отчайвай.
Възможно е да вървиш леко назад, 6 седмица си е раничко за сърчице - не, че е невъзможно да се види и чуе, но все пак 7-8 седмица по-добре. Според мен иди след седмица на по-хубав апарат  Peace

mari:), възхищавам се на куража ти  Peace
Индия ми е мечта от дете, но бременна не бих отишла там  Blush

На мен почти не ми се гади - да не кажа хич.
Гърди не ме болят, но и никога не са ме боляли.
Някой каза, че жените с по-ясно изразен ПМС имали склонност към такива симптоми...При мен такова животно няма и никога не е имало...
Не знам дали е така  newsm78
По принцип съм се метнала на баща ми в това отношение и много ми се иска по време на бременност да стана една Памела Андерсън, но едва ли ще ми се случи Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Аз излязох по-раничко от болницата. Платих си целия престой, но се разминах само с една вечер Simple Smile
Имам си 30 дневен болничен вече Simple Smile
Видяха ме поне на ехограф, този път коремен.
Станали сме 11,6 мм и сме мнооого щастливи  Peace Praynig Hug Laughing Heart Eyes

Малко дълго стана, ама да наваксам Simple Smile  bouquet

# 696
Здравейте,записвам се и аз в 7 г.с. Имам юлско бебче 2015, живот и здраве 2017 пак. Има ли фейсбук група вече

# 697
Има фейсбук група... виж няколко поста по-назад.

# 698
Няма го поста за фейс групата,да не би да е изтрит от модератор,понеже има правила за други социални мрежи тук.

# 699
За пръв път чувам, че има правила за социални мрежи. Явно е изтрит. Нека който е направил групата да пише без да пуска линкове. Аз хем искам да съм във фб група, хем не искам... Simple Smile

# 700
И аз не съм разбрала, че има група. Ако е тайна, бих се включила.

# 701
Тайна е.

# 702
  • Бургас
Здравейте,
Явно да се коментира за други социални мрежи тук е забранено, тъй като всички постове бяха изтрити без предупреждение и обяснение.  Ако ви интересува нещо, надявам се, че поне на лични съобщения може.

# 703
  • Перник
Искам да се включа във фейсбук групата. Никъде няма пост за нея обаче. Някой го е изтрил явно.

# 704
Ами аз прегледах правилата и не намерих подобно, но не съм ги чела подробно.
Persona grata, ти ли направи групата?

Чудя се, защо според правилата, модераторите не са длъжни да уведомяват защо даден пост е изтрит....

Иначе съм напълно съгласна, че във форума не трябва да се говори за група във фейсбук. Всякакви хора има и всеки може да иска да бъде добавен.

Последна редакция: сб, 19 ное 2016, 14:55 от celika

Общи условия

Активация на акаунт