Юлски мами 2017

• 42 595
  • 790
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
И аз останах изненадана, защото през 2012 си имахме група и не си спомням да е имало проблеми с това. Но най-малкото очаквах поне едно изречение по повода от този, който ми изтри постовете, тъй като видимо не съм искала умишлено да наруша въпросните правила. За мен е липса на уважение към участниците този начин на действие.

# 706
  • София
Здравейте на всички, аз се включвам от болницата, за съжаление и при тази Б не ми се размина тежкото гадене и повръщане Cry
Бях изнемощяла до степен да не мога да стигна до болницата на крака.
Ние чухме сърчице едва днес, според апарата вървим напред с 1 седм и отговаряме на 8г.с, а не на 7г.с Party Нали го готвим за младеж, по-голям ще да върви Simple Smile

# 707
Персона, ще ме добавиш ли?

# 708
Благодаря за отговорите за Т.  Hug
Цветето, да, наистина не действа парацетамолът  Crazy но днес вече видях под 37, дано вече не вдигам.
Мамите със зацапване, стискам палци всичко да е на 6  Praynig
Уау, Мари - Индия ми е мечта  Heart Eyes
Kici, съжалявам за болницата. Браво за сърчицето.
За фб групата - с предната темичка бяхме супер задружни, познавах около 20-30 майки лично. Когато си направихме групата обаче имаше хора, които изобщо не пишеха, не публикуваха и решихме да ги изтрием с времето, те се разсърдиха и стана еднааа  Joy та не знам дали пак ми се занимава.

# 709
Ние пък още си я ползваме групата и си е много удобно и готино. Аз писах на Persona grata да ме добави. Ти да не си от същата тази наша група? Grinning

# 710
И аз искам да се включа Simple Smile

# 711
  • Варна
Добре дошли на новите момичета,леко бременеене и пухкав финал.  bouquet bouquet bouquet

Персона Като се прибера,ще ти пиша на лично и аз за включване във фейс=групата,че от телефона не успявам да ти вляза в профила.
Мари Индия...звучи толкова хубаво,романтично и екзотично.  Crazy
Кици Палци,да се развивате все така добре,но бързо да отшумява повдигането.

На мен днес ми е първи ден от приемането на уростаген (извинете ако го написах грешно) и ми стана лошо от страничните му ефекти за който четох. От самите глобули — дори не ги усетих,за сега никакви странични ефекти  Simple Smile Grinning

# 712
  • велико търново
добър вечер мами,искам и аз да се включа в вашата тема Simple Smile нашето бебче също го очакваме юни месец Simple Smile имаме дъщеря на 3 годинки и с нетърпение чака да"извадим"(както тя казва) бебето.Пожелавам на всички мами лека бременност  bouquet

# 713
Shirina, добре дошла Simple Smile
Аз Съм с някакво странно сърцебиене от половин час. Мога ли да взема мента,глог,валириана или друго. Цялото ми тяло пулсира,  малко си повишихме тон вкъщи и явно от хормоните се получи това. Не ми се е случвало такова нещо. И двете предишни бременностти кървях до 4 месец и сега адски ме е страх да не се стигне отново до там:? Обаче съм много емоционална и незнам как да не се напрягам.

# 714
  • София
Shirina, добре дошла Simple Smile
Аз Съм с някакво странно сърцебиене от половин час. Мога ли да взема мента,глог,валириана или друго. Цялото ми тяло пулсира,  малко си повишихме тон вкъщи и явно от хормоните се получи това. Не ми се е случвало такова нещо. И двете предишни бременностти кървях до 4 месец и сега адски ме е страх да не се стигне отново до там:? Обаче съм много емоционална и незнам как да не се напрягам.
Защо не опиташ с капките на д-р Бах, препоръчват ги при бременност Peace

# 715
Celika, не, надали сме в една и съща  Wink
Shirina, добре дошла!
Adventurer, пробвай чай мента/лавандула. По принцип знам, че не се препоръчват, но от 1 път не мисля, че нещо ще стане  Peace Иначе да, трябва да сме по-спокойни или по-малко нервни, но и на мен на моменти не ми се получава хич!  Crossing Arms

# 716
И аз понякога получавам сърцебиене, както и екстрасистоли.
Четох, че се засилва кръвообращение, кръвоснабдяване, сърцето изтласква повече кръв по време на бременност. Мисля в понеделник да питам доки за магнезий  Peace

# 717
  • велико търново
Благодаря на всички Wink аз да ви се похваля утре отивам на Плевен за първи път при мойта докторка която родих първото си детенце,до сега ходих тук в Търново за да видя че вс е наред и има пулс Simple Smile стискайте палци всичко да е наред Hug

# 718
  • Перник
Утре и аз съм на преглед! Свило ми се е сърцето, дано чуем сърчицето на бебчето. Стискайте палци...  Heart Eyes

# 719
Cvetetoshirina стискам палци! И моят преглед е утре. Дано всичко бъде наред!!! Party

Общи условия

Активация на акаунт