Юлски мами 2017

• 42 111
  • 790
  •   1
Отговори
# 165
След 10 дни закънение и пулс може да се види и чуе вече Simple Smile

# 166
Днес си запазих час за 10ти (след една седмица) дано се види нещо повече от сакче

# 167
  • София
Мисля, че е супер. Попринцип расте двойно на 48 часа, но при твоите стойности мисля, че е излишно да го пускаш пак. Сигурна съм че ще се види много хубаво след седмица!
Аз съм на преглед утре и вече нямам никакво търпение. Ще е на 10ти ден закъснение, но се надявам да видим точица  Praynig

# 168
Благодаря много за отговорите момичета. Ще си потърся друг доктор преди да правя каквито и да е изследвания.
И на мен ми е малко объркано с тези календари - в Интернет ми показват 6г.с., а апчето на телефона казва 5с.+4д. Rolling Eyes

# 169
Еми то е едно и също.
6-та г.с. започна след края на 5-та и завършва с края на 6-та
5 седмици + 4 дни са след края на 5-та и преди края на 6-та
т.е. 5 седмици и 4 дни, се намират в 6-та седмица

Прави ми впечатление, че много бременни не знаят какво означава да си в еди коя си седмица.

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 12:51 от celika

# 170
Благодаря dingyda, направо се обърках по единия календар съм в 5гс, а по този в 6-та гс, сега кой е верен? Последния ми цикъл беше на 25.09 хихи помагайте Simple Smile Не че е толкова важно, но има отношение относно първоначалния преглед и ФМ. Благодаря!
здравей моята последна М беше на 26.09 значи сме заедно с теб Simple Smile бях на лекар на 27 и доки ми каза че си отговарям и наистина съм в 5 седм сега имам час за др петък 11 и би трябвало тогава да съм в 7.

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 12:51 от mishi1

# 171
Celica, така е, когато ни е за първи път и сме малко като в небрано лозе и то за всичко не само за седмиците  Blush. За щастие обаче Ви има Вас, които ни помагате  Simple Smile

# 172
Ами то това е термин, който не само за бременноста се отнася и затова ми е странно.
Като кажеш, че си в еди коя си седмица, еди кой си месец или година....  Например ако си на 25  години, зачи сега караш 26-тата. Това означава, че си в 26-тата си година Simple Smile

# 173
Да много е безумно това.Току ще си "навършила" например втори месец бременност и като те попитат кой месец си- трябва да кажеш " 3ти". И миналата година на 2- РД на дъщеричката ми, детето духа 2 свещички и бабите "ето вече кара трета годинка"  Joy

# 174
Здравейте, момичета много ви чета и много рядко пиша. Извинете ме за което. Каина с теб се засякохме в темата бременна ли съм. Поздрави Simple Smile Да се включа вече и аз. Бях на лекар видя се плодно сакче по мой изчисления съм в 5 г.с+5 дни . Термин по калкулатор уж 01.7.2017 след 2 седмици съм пак на  преглед.. многоо дълго ми се струва цялото време до тогава. Първа бременност ми е много желана. Не повръщам, не ми е лошо засега смених начина на хранене вече е по БИО бих казала. Момичета мнгого късмет ви желая много хубави бебета и всичко да е нормално. Целувки

# 175
Здравейте, момичета много ви чета и много рядко пиша. Извинете ме за което. Каина с теб се засякохме в темата бременна ли съм. Поздрави Simple Smile Да се включа вече и аз. Бях на лекар видя се плодно сакче по мой изчисления съм в 5 г.с+5 дни . Термин по калкулатор уж 01.7.2017 след 2 седмици съм пак на  преглед.. многоо дълго ми се струва цялото време до тогава. Първа бременност ми е много желана. Не повръщам, не ми е лошо засега смених начина на хранене вече е по БИО бих казала. Момичета мнгого късмет ви желая много хубави бебета и всичко да е нормално. Целувки
Здравей,Galka8585, лека бременност!

# 176
Благодаря dingyda, направо се обърках по единия календар съм в 5гс, а по този в 6-та гс, сега кой е верен? Последния ми цикъл беше на 25.09 хихи помагайте Simple Smile Не че е толкова важно, но има отношение относно първоначалния преглед и ФМ. Благодаря!
здравей моята последна М беше на 26.09 значи сме заедно с теб Simple Smile бях на лекар на 27 и доки ми каза че си отговарям и наистина съм в 5 седм сега имам час за др петък 11 и би трябвало тогава да съм в 7.
И моята последна М беше 26.09, като се сравнявам с теб, сега съм в 6гс.... Joy

# 177
  • Grozni, Russia
Момичета втора бременност ми е но имам чувството че всичко е коренно различно , никога през живота си не ми се е яло хем сладко хем солено .... главата ме боли и ям сладко със солено едновременно и ми харесва  ooooh! Mr. Green нямам търпение да дойде прегледа и изобщо всичко да се повтори лека бременност на всички Heart Eyes

# 178
И моята последна М беше 26.09, като се сравнявам с теб, сега съм в 6гс.... Joy
Да в 5 + 4 съм по моя календар, аз приемам фк,утрогестан сутрин и вечер по2 пия и аспирин протект вечер по 1 който скоро ще бъде заместен с фраксипарин но това е др тема корема ми е мн подут и понякога имам леки болки

# 179
  • Grozni, Russia
 mishi1 и моят корем е подут и при първата беше , но понеже не съм била на доки и освен фолиева не пия нищо друго.

Общи условия

Активация на акаунт