AVON - обсъждане на продукти тема 22

• 109 558
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, аз тази вечер ползвам трети тампон от пилинга с гликолова киселина. Първо си измивам лицето с измивен продукт, подсушавам добре и минавам с тампона. Крем нанасям само около очите, на лицето не усещам нужда. Сутрин измивам само с вода, минавам с тоник и после нанасям крем с фактор 50. Резултата, който виждам засега са стегнати пори.

С каква кожа си и през какъв интервал от време г ползваш, моята е суха и се притеснявам да не я пресуши допълнително

# 541
Здравейте, аз тази вечер ползвам трети тампон от пилинга с гликолова киселина. Първо си измивам лицето с измивен продукт, подсушавам добре и минавам с тампона. Крем нанасям само около очите, на лицето не усещам нужда. Сутрин измивам само с вода, минавам с тоник и после нанасям крем с фактор 50. Резултата, който виждам засега са стегнати пори.

С каква кожа си и през какъв интервал от време г ползваш, моята е суха и се притеснявам да не я пресуши допълнително
  С комбинирана кожа съм. Сега през зимата е суха. За пръв път ползвам тампоните и изобщо такъв тип пилинг с киселина. След като си натрия лицето с тампона не усещам кожата суха. Тампона оставя лепкав филм който на сутринта е попил и кожата ми е някак ''сочна''. Определено виждам разлика - тена е избистрен а порите стегнати.

# 542

С комбинирана кожа съм. Сега през зимата е суха. За пръв път ползвам тампоните и изобщо такъв тип пилинг с киселина. След като си натрия лицето с тампона не усещам кожата суха. Тампона оставя лепкав филм който на сутринта е попил и кожата ми е някак ''сочна''. Определено виждам разлика - тена е избистрен а порите стегнати.
благодаря ти, значи трябва да се пробват. Може и на моята кожа да се отрази добре въпреки че в момента е суха, по - принцип ми е нормална

# 543
Тоалетна вода Summer White Bright трайна ли е? Ползвала съм другите два вида - синята е лека и лятна, но не е трайна, а от оранжевата съм очарована и от аромат и от трайност. Чудя се сега за зелената или пак да взема оранжева  newsm78

# 544
Viva La Vita мирише божествено  Heart Eyes Май ми стана новия любим аромат. Уникален е. Взех си кораловия цвят и вече от коментарите очаквах да не става за нищо.... ами гланца е хубав, цвета е хубав, има лек блясък. Изключително доволна съм само ми направи впечатление, че опаковката на гланца ми е различна от тази в каталога. На моя гланц пише Avon True Colour Glazewear Lippgloss и дъра бъра още. Докато на този в каталога не пише Avon True Colour... Намам представа ама и парфюма и гланца са страхотни

# 545
Авалон, зелената никак не ми хареса на мен, за разлика от другите 2. В тоя ценови клас бих взела новата Пур Бланка.

# 546
  • Стара Загора
Viva La Vita е хубав парфюм, но нищо ново като аромат. За мен е комбинация от DKNY Be Delicious & Jadore. От типа на Cavalli Paradiso. Peace Femme & Only imagine са близки до него. Днес обаче бяха рекламирали един на колежките. Пулверизатора не работеше и като се опитах да пръсна, потече по пръстите ми.

# 547
Нямам представа от другите аромати, но Viva la Vita наистина е страхотен  Heart Eyes С прекрасен и траен аромат  Heart Eyes

# 548
  • Добрич
Лаковете за нокти с гел ефект дали са трайни, седмица издържат ли? В новия каталог са два за 6лв.

# 549
При мен са трайни тези лакове. Много съм доволна и имат хубави цветове.Някои от тях дори на един слой изглеждат супер. Имам около 10 цвята  Heart Eyes

# 550
  • 1st floor
А съхнат ли бързо? И къде изчезнаха всъщност бързосъхнещите лакове? newsm78

# 551
Здравейте момичета, някой пробвал ли е кремовете против целулит, стягане и подобни? Най ме вълнува този за целулита дали действа, естествено само на крем няма да разчитам. Надъхала съм се на здравословно хранене и спорт, та да видим Simple Smile))) Хубав и усмихнат ден Simple Smile)

# 552
Цитат
Лаковете за нокти с гел ефект дали са трайни, седмица издържат ли? В новия каталог са два за 6лв.

Страхотни са лаковете с гел ефекта. Имам черен и червен, изкарвам към 8-9 дни. Ползвам топ лак отгоре.

# 553
Терапията за нокти 5 в 1, която в каталог 04 е на стр.148 може ли да се ползва като топ лак?

# 554
Viva La Vita е хубав парфюм, но нищо ново като аромат. За мен е комбинация от DKNY Be Delicious & Jadore. От типа на Cavalli Paradiso. Peace Femme & Only imagine са близки до него. Днес обаче бяха рекламирали един на колежките. Пулверизатора не работеше и като се опитах да пръсна, потече по пръстите ми.
кой е този парфюм.На авон имам два единия е avon always харесвам го.Другия е avon dreams стои си пълен.Изобщо не ми допада  Confused.
Чудя се да си взема ли Avon Pure O2  Rolling Eyes.Ухае ми от каталога на чисто и свежо.Хубав ли е?

Общи условия

Активация на акаунт