AVON - обсъждане на продукти тема 22

• 109 531
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
Mad for mauve го взех и ми хареса.Взех го с гланц Mauve и 2-та заедно стоят страхотно. Heart Eyes

Според мен това са си червилата за 3D обем /сребристата гилза/ в нови опаковки. Сменили са имената на няколко от тях, иначе цветовете са същите.

# 661
Бях писала тук,че издирвам Ултра Колор Абсолют.Не открих и реших поне да се запася с мостри.Поръчам Plush Plum ,а ми изписва Avon Mark Mad for mauve .Реших,че може да са сменили опаковката и наистина много си приличат цветовете.За жалост мостра от другото червило нямаше и нямам идея дали го има между новите червила.Гледах ги,обаче никое не прилича на него  Confused

# 662
От ревюто ми Харесаха Mad for mauve, Cocoa kisses, Rose kisses i Uptown pink, но още им се чудя Simple Smile

Аз вчера си получих Uptown pink,страхотно е,кремообразно,с много приятно усещане върху устните и се задържа доста време,цвета му е страхотен.Бях си взела преди това пробичка обаче.

# 663
Мнения за матиращия крем Nutra Effects?

# 664
  • offshore & overseas
За BB крема ли или имат и друг?

# 665
Дантелените очила черни ли са според вас или друг цвят? Гривничките със зодиите хубави ли са?

# 666
За BB крема ли или имат и друг?
Матиращия крем ми е любим.
Имам и ББ крема и много го харесвам.

# 667
Имам предвид този матиращ крем - https://www.avon.bg/elektronna-broshyra/broshura-04/110
Скрит текст:
Колебаех се между него и този - https://www.avon.bg/elektronna-broshyra/broshura-04/106
Скрит текст:
И преди съм писала, че съм много доволна от тониращия крем от серията Radiance, но ме притеснява, че дневния крем, въпреки че подхранва добре, все пак ще води до лъскавина на кожата, което искам да избегна.
И затова като че ли съм се спряла на матиращата серия. Само, че не знам каква е разликата и съответно кой е по-добрия - матиращия дневен крем или матиращия/хидратиращ гел-крем със слънцезащитен фактор? Дали гел-крема попива бързо и добре? Ще съм благодарна за съвети  Peace

# 668
Дантелените очила черни ли са според вас или друг цвят? Гривничките със зодиите хубави ли са?

за кои очила имаш предвид и къде ги гледаш? в кой каталог

# 669

Ох, грешка, в следващия  Blush

# 670
Ох и аз съм хвърлива око на матиращия крем nutra effect, както и на мицеларната вода от същата серия, ще се радвам някой ако сподели дали ги е ползвал  Simple Smile

# 671

Ох, грешка, в следващия  Blush
на черни приличат от снимката Simple Smile

# 672
На мен изобщо не ми допада матиращия им крем, кожата става гладка за 30 минути и след това лъщенето пак е на лице. Реших да му дам шанс и да го свърша целия (остава ми сигурно за още 4,5 нанасяния), но при мен лично нямаше никакъв ефект. Дори го ползвах в комбинация с нощния крем.
В момента съм си поръчала матиращия ББ крем, очаквам го да дойде, дано поне той не ме разочарова.

# 673
Ох и аз съм хвърлива око на матиращия крем nutra effect, както и на мицеларната вода от същата серия, ще се радвам някой ако сподели дали ги е ползвал  Simple Smile

Мицеларната вода почиства сравнително добре и не дразни очите, има много лек аромат и оставя лек лепкав филм. Само със спирала не мога да кажа как се справя, защото я премахвам по друг начин. Аз най-често я ползвам като тоник и много добре освежава лицето и го подготвя за лесно нанасяне на крем.

# 674
аз също съм доволна от мицеларната вода на nutra effect и при мен го има този тънък лепкав филм, добре се справя със спиралата

Общи условия

Активация на акаунт