AVON - обсъждане на продукти тема 22

• 109 523
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
Аз съм използвала доколкото помня синия интимен гел и ми беше ужасен и не го и доизхабих. Не ми беше достатъчно нежен. Сякаш ме дразнеше. От разнообразие го взех тъй като не исках пак да давам пари за СебаМед, който ми е любим, но открих един български с роза , който е на доста прилична цена и върши страхотна работа. А тези на Ейвън дори не ги поглеждам вече  Crossing Arms

# 706
Аз съм използвала доколкото помня синия интимен гел и ми беше ужасен и не го и доизхабих. Не ми беше достатъчно нежен. Сякаш ме дразнеше. От разнообразие го взех тъй като не исках пак да давам пари за СебаМед, който ми е любим, но открих един български с роза , който е на доста прилична цена и върши страхотна работа. А тези на Ейвън дори не ги поглеждам вече  Crossing Arms
може ли да кажеш на коя марка е този с розата и дали лесно се открива, благодаря.

Иначе аз съм доволна от лилавия кремообразен интимен гел без аромат, розовия не е лош, но аромата нещо не ми харесва. Интимния мус ми харесва много. Имам синия, но още не съм го пробвала.

# 707
Лилавия кремообразни е постоянно поръчван вкъщи. Ползваме го всички. Той няма аромат.  От ароматизаторите най-ни хареса оранжевия. Зеления, розовия, синия за мен сякаш нямат разлика.

# 708
silver_f , това е  Peace аз съм си го взимала от супермаркет Хит не съм сиг къде другаде се продава, но съм много доволна.

Аз искам да питам женското Бижу спряно ли е?  Confused

# 709
  • Пловдив
Аз съм ползвала всичките и бях доволна- без нощния крем- той има малко повече лепкавост- това си спомням.

А ББ кремът каква покривност има? Или е само за изравняване на тена? Интересува ме дали би покрил няколко спукани капиляри, които имам. И отделно дали кожата лъщи след него Mr. Green

# 710
Не мога да преценя, повече от година мина, сега съм все с ФДТ-и и то на различни марки. По спомени- да , леко мазничък идва, има леко към средно покритие, би прикрил капиляри, но винаги би могло да се включи и коректор,нали.

пп аз го предпочитах заради слънцезащитата 20 фактор, това за мен е от голямо значение.

Последна редакция: пт, 24 мар 2017, 14:35 от *Камея

# 711
  • София
В новия каталог не видях базата за сенкиь а тук много я похвалиха момичетата! Crossing Arms

# 712
  • offshore & overseas
В новия каталог не видях базата за сенкиь а тук много я похвалиха момичетата! Crossing Arms
На сайта също ли я няма?

# 713
Здравейте, искам да попитам нещо използващите ексфолиращите тампони - напоени ли са с течност или са сухи? Аз ги получих съвсем скоро и имам чувството, че опякавката беше недобре запечатана и са изсъхнали - моите са сухи - но може и да са си такива?

# 714
Здравейте, ако може отзиви за матиращия фдт True color calming effects.Матира ли, и за колко дълго. Rolling Eyes

# 715
  • София
Здравейте, искам да попитам нещо използващите ексфолиращите тампони - напоени ли са с течност или са сухи? Аз ги получих съвсем скоро и имам чувството, че опякавката беше недобре запечатана и са изсъхнали - моите са сухи - но може и да са си такива?

Тези за крака ли? Аз имам от миналата година ползвани и още са влажни. Трябва да са напоени.

# 716
Не съм уточнила, да - тези за лице имам предвид - пилинг - тампоните Клиникъл.

# 717
Аз искам да споделя своето разочарование от ББ крема на Nutra Effects. Днес го получих и веднага като се прибрах реших да го пробвам (още по светло). Кожата ми е светла и следователно си го поръчах в най-светлия цвят. Е такова нещо досега не бях слагала на лицето си, едно отвратително оранжево. Пробвах да го нанеса и с четка, и с гъбичка, но не си промени цвета (разнасях го изключително старателно). Това е може би най-лошият ББ крем, който някога съм пробвала. Единствен плюс - добре матира и лесно се разнася.

# 718
  • Някъде по Дунава
Не съм уточнила, да - тези за лице имам предвид - пилинг - тампоните Клиникъл.

Аз имам в момента и то втора кутия, Първата когато я отворих отгоре бяха сухи тампоните, но ги обърнах, т.е. долните дойдоха отгоре и бяха напоени. Може би се стича надолу течността.

# 719
Мерси за идеята, така ще направя Simple Smile
Между др и упътването им е сбъркано на български - в българския текст пише "всеки ден", а на англ, руски и т н пише "през ден" да се ползват.

Последна редакция: чт, 30 мар 2017, 15:15 от инкс

Общи условия

Активация на акаунт