50-та юбилейна тема за томболи, игри, конкурси, награди и подаръци!

• 69 182
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Някои да е печелил  от играта на Фантастико повече от  5лв? Стува ми се,че си измислят за големите награди  Rolling Eyes.

50 кинта  Party

# 691
Искат ли ви кодове да ровя в моите или ?
Да взеха кода с който спечелих

# 692
Някои да е печелил  от играта на Фантастико повече от  5лв? Стува ми се,че си измислят за големите награди  Rolling Eyes.
50 кинта  Party
А аз току-що спечелих 100 лв  Crazy лелееееее! Ще падна!!!

# 693
Честито момичета. bouquet
Колко вафли са това не е истина. Joy

# 694
Променили са условията на Фантастико

След 72 часа заповядайте в магазин ^^^^^^ за да получите подаръка си! Потърсете управителя и срещу предоставяне на трите Ви имена, телефон за контакт и разпечатан имейла с кода за участие ще получите талона. Наградите се получават лично.
Едно физическо лице има право само на едно участие, с една регистрация и един e-mail адрес.

# 695
Да, това го видях вчера и аз, спечелих 10 лв и трябва вече да си избираш и магазин.

# 696
Спирайте да пишете, аааа, ще изпишете темата, преди да спечеля  Joy

# 697
  • Сандански

След 72 часа заповядайте в магазин ^^^^^^ за да получите подаръка си! Потърсете управителя и срещу предоставяне на трите Ви имена, телефон за контакт и разпечатан имейла с кода за участие ще получите талона. Наградите се получават лично.
Едно физическо лице има право само на едно участие, с една регистрация и един e-mail адрес.
Къде е това не виждам?

# 698

Къде е това не виждам?

Пратиха ми го на мейла, регистрирах се пак  Mr. Green

# 699
Това са "новите" имейли, които изпращат.

# 700
  • Сандански
Видях, но не пишеше 72 часа.

# 701
Пише, след 72 часа .......

# 702
Са за 2 лв принтер ще търся  Mr. Green

# 703
  • Сандански
Печелите Талон за покупки в новия ни магазин на стойност 10 лв.!
Това е вашият уникален код xxxxx.
Новият супермаркет Ф39 на верига Фантастико отвори врати на 15 октомври тази година. Адресът е кв. Разсадника, ул. Хъшове до бл.10.
До 30.11.2016г. можете да получите своята награда на адреса, срещу предоставяне на трите Ви имена, телефон и разпечатан имейл с кода за участие пред управител на обекта.

Наградите се получават лично.

Очакваме Ви!
Няма го странно не пише 72 часа?

# 704
Кога го получи, в началото нали?
Вчера регистрирах майка и получих това, за което писахме.

Общи условия

Активация на акаунт