КЕНАН ИМИРЗАЛЪОЛУ СЛЕД KARADAYI В ОЧАКВАНЕ НА НОВИ ПРОЕКТИ И ИЗЯВИ - ТЕМА 80

• 66 578
  • 739
  •   1
Отговори
# 105

Ей, душинката ми тя  Heart Eyes Heart Eyes

и къде пак са го хванали -  около ресторанта  Laughing Laughing Laughing Laughing

Привет, хулиганите  Hug Hug Hug Hug

Ко прайми  Grinning

я да ви пусна една песен де от снощи тананикам  Hug Hug

# 106

http://www.gecce.com/haber-kenan-imirzaliogluna-evlilik-yaradi

и къде пак са го хванали -  около ресторанта  Laughing Laughing Laughing Laughing

Позна!  Joy Бил на вечеря с приятели в любимия си Günaydın Steak House в Зорлу център и после обиколил магазините  Wink
На репортерите им се сторил отслабнал (извадили кантара  hahaha) Но той казал, че постоянно спортува, за да запази добрата си форма.

Мерси за поздравчето  Heart Eyes Много я харесвам тази песньовка, но напоследък нищо не може да ми избие от главата Тойгарина  Crazy Май не са качени всички музикални теми от "Ичерде"
...Търся една от мелодиите,но не я намирам в YT  Crossing Arms

Днес по Стар тв започва "Мама"с Джансу Дере ,римейк на японски сериал. Успех  Flowers Four Leaf Clover
При подругите четох, че предварително е обявена продължителността му- 9 серии по 90 минути. Ако е вярно - евалла  newsm10

# 107

приятна вечер  Simple Smile Hug

# 108
Ох бе, големи красоти сте наредили, аз от умора не мога да гъкна, ама то търпи ли се? smile3544 smile3544 smile3544 love001bouquet txtlovesБлагодаря, за всичко Косе, Гале, Айре и всички други хулиганки!Лека нощ и сладки сънища! Hug Hug Hug

# 109

Айре , благодаря  Hug

Еее, страхотен е Кенан!!!  Heart Eyes няма да остави жена си сама с тези хубави високи момчета  Wink Laughing Laughing

...............

https://twitter.com/sinemkobalseve1/status/790979834314952704

Джансула и малката сладурка се справят чудесно засега. Развълнуваха зрителите...пиленцата хвърчат със стотици  Peace

# 110
                   Благодаря на всички за споделеното! bouquet Hug

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 23:14 от HELEN60

# 111
Лени, мерси мила  Hug

Ах, тази усмивка, ах... Crazy Crazy Crazy
Скрит текст:

Joy

Уха, е това са минарета  Wink ама и нащу са не дава  Laughing Laughing Laughing
Ето тук са го снимали от задните редове как стърчи  Heart Eyes

.............................................

Кратко видео от нинолка  bouquet

http://www.youtube.com/watch?v=0hnpiPTxqw8

......................

hahaha hahaha hahaha

....................

Подробности от кенанистите, да се уверим, че батЮ не е толкуз слабичък и няма да се счупи  Joy

# 112
Саол, девойки за споделеното  Hug Hug Heart Eyes

Йенгето хубава  Heart Eyes ма аз съм й сърдита, няма да й приказвам днеска  Crossing Arms ще я подмина като бърз влак стара гара Варна  Mr. Green

На Джансула - пожелавам успех  Peace
Ще се радвам, ако някой е гледал и сподели за какво иде реч.  Praynig Идеятя 9 по 90 ми харесва, ма няма как да ми се случи да я прегледам.

Иии, не можем да не отдадем подобаващ почит на патрона  Crazy Crazy Crazy След тази усмивка  Heart Eyes Heart Eyes

# 113

Йенгето хубава  Heart Eyes ма аз съм й сърдита, няма да й приказвам днеска  Crossing Arms ще я подмина като бърз влак стара гара Варна  Mr. Green

hahaha За какво ѝ се сърдиш на Синемче, за снимката ли  Joy
Чувствай се отмъстена...глей сега  Wink Laughing Laughing

................

Е, пък той как ѝ се радва  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 00:22 от косе-босе

# 114

Йенгето хубава  Heart Eyes ма аз съм й сърдита, няма да й приказвам днеска  Crossing Arms ще я подмина като бърз влак стара гара Варна  Mr. Green

hahaha За какво ѝ се сърдиш на Синемче, за снимката ли  Joy
Чувствай се отмъстена...глей сега  Wink Laughing Laughing

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ама си лоша и ти, остави ме поне две минути да се сърдя  Laughing Laughing Laughing

# 115

Ама си лоша и ти, остави ме поне две минути да се сърдя  Laughing Laughing Laughing

Joy Joy

Като се наспиш, ще ти мине  Grinning

...Лека!

# 116
Добро утро!  Hug Hug Hug Hug

Хубав, смешен, спешен и успешен ден   Laughing Laughing Laughing

На именяците и близките им - честито!  bouquet

# 117
Добър ден! Hug

Добър да е денят ни момичета!
Нека сме щастливи и благословени! Hug

-------------------------

Честит Димитровден на всички, които празнуват днес Flowers Rose Flowers Rose

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 10:25 от HELEN60

# 118
Добър ден!  Hug Grinning Heart Eyes

И как няма да е добър като започва така!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Събрах границите саба-саба  Joy
Скрит текст:

........................

......

Батю препоръчва на репортерите да спортуват  Grinning

Да са живи и здрави всички които празнуват днес имен ден и близките им!  bouquet bouquet bouquet

На мама Галка да ѝ е здраво и щастливо нежното цвете

Едно архивно, но хубаво поздравче  Peace

http://www.youtube.com/watch?v=zJn4ASeFYgg

Лени  love001 писали сме едновременно, май имам  повторки от снимките ама нейсе...колкото повече - толкова красиви  Heart Eyes

Ще се редактирам пак да кажа за Аннето. Сега видях рейтинга – много добър за първи епизод, на второ място след Мафиотите. Снощи гледах малко, но по туитите разбрах, че историята на детето разтърси зрителите...И то играе невероятно. Джансула ми хареса, майката на детето също...Пък от следващия епизод и като се включи тежката артилерия – старшата актриса Вахиде Перчин, наистина ще стане интересно – с такива женски персонажи...Това за 90-те минути не съм го разбрала, сигурно е пишело, че оригиналния японски сериал е 9 х 90...серията си беше 2 часа и кусур Whistling
Ще бъде хубаво ако са малко епизоди – събират добър екип и прекрасни  актьори- показват какво могат и каквото искат да ни кажат и кой от къде е... Peace

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 10:48 от косе-босе

# 119

Джанъм корбанъм  Laughing Hug

Туй архивното, галиба сефте го гледам, много хубаво  Peace
Благодаря за поздрава и пожеланията  Heart Eyes Heart Eyes

Лени   Hug bouquet

---------------------

За майките - значи много се израдвах вчера 9 по 90 оха, викам си супер  Party Party Party  ама къде тиии  Whistling Whistling Ходих да търся нещо при посестримите за него, ама тц не видях. Намерих си епизода къде го, ще го прегледам да видим

ако е целия 1 час и 45 мин  Peace https://www.youtube.com/watch?v=0pGJ1fpgCX0

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 11:23 от g_georgieva08

Общи условия

Активация на акаунт