КЕНАН ИМИРЗАЛЪОЛУ СЛЕД KARADAYI В ОЧАКВАНЕ НА НОВИ ПРОЕКТИ И ИЗЯВИ - ТЕМА 80

• 66 558
  • 739
  •   1
Отговори
# 90

Чок гюзел  Peace

Още една новосподелена снимка от КД сет - Махир Кара на масата  Laughing

Тази не съм я виждала и нямам идея откъде е.. Ако съдя по прическата е от времето на Езел...Очите са тъжни или просто отегчени  Wink

И една йени  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Найт...найт и от менИ

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 00:08 от косе-босе

# 91

Още една новосподелена снимка от КД сет - Махир Кара на масата  Laughing

Галиба патрона е бил неразположен в тоз момент  Laughing Laughing Laughing

Архивите ни говорят  

Цитат
Репортер: Всички говорят, че не издържаш на глад. Това се е превърнало в централен проблем през тези три години.
Кенан: Беше трудно, защото аз страдам от хипогликемия. Първите две години казвах: „ Първата ми работа е да си напълня стомаха, актьорството е след това.“  На всеки два часа имам нужда да хапна нещо. Иначе съм отпаднал, забравям си репликите. Все едно някой ми спира тока. Без да се усетя ставам агресивен, изнервен. Бергюзар, щом забележеше това, казваше: „Донесете на Кенан нещо за ядене.“
....
Джем Йозкан: Най-обгрижван беше Кенан аби. Него гладен не може да го оставиш. Ако има нужда да хапне, се дава дори почивка на сета. Чувства се отпаднал, нищо не може да върши, направо замръзва на място. Тогава спешно му приготвяме нещо за ядене, за да можем да продължим снимките. И то задължително нещо с месо.  Колкото и да е часа, трябва да намерим някой ресторант близо до сета, където готвят с месо.

Цитат

Убав беее  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

----

Бива ли такова красиво момиче такива лошави неща да прави... как й даде сърце да зачеркне батю от тая фотка ... аз с такова старание всеки път се рисувам до него, она го има наготово пък го задраскала  

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 00:57 от g_georgieva08

# 92
Добро утро! Hug

Една усмивка, едно кафе и сърдечен поздрав за една
прекрасна седмица с много поводи за радост! Grinning Hug

Усмихнат и успешен ден, хулиганки! Hug
И кафето  Heart Eyes

Скрит текст:

# 93
Здравейте,  Hug

Де се включа и аз с пожелания за успешна нова седмица!

# 94
Привет в понеделник и спорна седмица на всички!  Hug Hug Hug

Лени, ВГ  bouquet bouquet

Бива ли такова красиво момиче такива лошави неща да прави... как й даде сърце да зачеркне батю от тая фотка ... аз с такова старание всеки път се рисувам до него, она го има наготово пък го задраскала  

Shocked Ма верно му е махнала широката гръд с фотошопа  Crossing Arms Ооо, те затуй нещо мърмориха снощи в ТТ...щеше да види тя ако можеха да пишат коментари , като предния път като го изряза, какво ѝ чу главата Имаше после обяснения "аркадашлар..моля ви..."  Laughing Laughing Laughing

......................

Галиба патрона е бил неразположен в тоз момент  Laughing Laughing Laughing

Архивите ни говорят  

Цитат
Репортер: Всички говорят, че не издържаш на глад. Това се е превърнало в централен проблем през тези три години.
Кенан: Беше трудно, защото аз страдам от хипогликемия. Първите две години казвах: „ Първата ми работа е да си напълня стомаха, актьорството е след това.“  На всеки два часа имам нужда да хапна нещо. Иначе съм отпаднал, забравям си репликите. Все едно някой ми спира тока. Без да се усетя ставам агресивен, изнервен. Бергюзар, щом забележеше това, казваше: „Донесете на Кенан нещо за ядене.“
....
Джем Йозкан: Най-обгрижван беше Кенан аби. Него гладен не може да го оставиш. Ако има нужда да хапне, се дава дори почивка на сета. Чувства се отпаднал, нищо не може да върши, направо замръзва на място. Тогава спешно му приготвяме нещо за ядене, за да можем да продължим снимките. И то задължително нещо с месо.  Колкото и да е часа, трябва да намерим някой ресторант близо до сета, където готвят с месо.

Ей тъй са прай hahaha Гладна мечка КД не играй Joy Joy Joy Joy

Сега нали батЮ пие на гладно ленено семе ли беше  newsm78 и уж вече издържал на глад по-дълго време  Wink Като гледам и Синемка му е фанала цаката...все по ресторанти ги снимат  Joy

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 11:42 от косе-босе

# 95
Привет виии bouquet

Косе, БГ, Хелън Hug Hug Hug

Цитат
....

newsm09

ами той е като бебе кърмаче Mr. Green че па и месо hahaha, не може ли да му дават солетки Wink.....месото не е много полезно, подкиселява организма Naughty, ама тъй като гледам Кени е жилезен и в много добро здраве Crazy

а наистина ли Синем е фотошопирала снимката? newsm78

Цитат
Ма верно му е махнала широката гръд с фотошопа  Crossing Arms Ооо, те затуй нещо мърмориха снощи в ТТ...щеше да види тя ако можеха да пишат коментари , като предния път като го изряза, какво ѝ чу главата Имаше после обяснения "аркадашлар..моля ви..."  Laughing Laughing Laughing
hahaha hahaha hahaha
Гале Hug дай една твоя снимка да та изтипосам до Батю smile3503

и пак въпросче за КД Whistling
как измъкнаха Махир Кара от затвора?! newsm78

то скоро ми свършва сериалчето, ама май ша продължа да ви досаждам Wink

Laughing

успешна седмица bouquet

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 12:40 от Airra

# 96
Привет, девойки!  Hug Hug Hug

Хубава седмица и на вас!  Heart Eyes

Цитат
Ей тъй са прай  hahaha Гладна мечка КД не играй  Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Гале Hug дай една твоя снимка да та изтипосам до Батю smile3503

Ма аз имам, бе Айре  Hug на трета буна се щракнахме миналото лято  - глей колко сме хубави  Laughing Laughing

Цитат
и пак въпросче за КД
как измъкнаха Махир Кара от затвора?!

Гарнизонките сам си ги даваше  Mr. Green  но иначе си изтърпя наказанието  Sunglasses

# 97
Привет! Hug Понеделник е! txtloves Успешна нова седмица! Hug Hug Hug love001 love001 love001

# 98

и пак въпросче за КД
как измъкнаха Махир Кара от затвора?!

Гарнизонките сам си ги даваше  Mr. Green  но иначе си изтърпя наказанието  Sunglasses

hahaha Излежа си 5 години...ама 5 звездно- като на курорт...Селфиета го беше кръстила затвора -Крадайъ ризорт хотел  rotfImbo Перяха го, гладиха го, хранеха го- питки,мед, баници...и още щеше да изкара  Joy Joy Joy

.......................

то скоро ми свършва сериалчето, ама май ша продължа да ви досаждам Wink

Айричка  Hug
Нали виждаш, че ни е мноого приятно  Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=7Og7m0I4Amg

# 99
# 100

....................

Лени  bouquet
Равна няма Вилма !!! Heart Eyes Heart Eyes

# 101
# 102
Добро утро и хубав ден!  Hug Grinning Heart Eyes

http://www.pagina7.cl/notas/tv/2016/10/24/giro-total-impactante- … elevidentes.shtml

Вчерашната финална серия на втори сезон на КД шокира зрителите в Чили.

Хаштага #MahirEsKaradayi оглави топ тренда на Чили по време на излъчване на епизода

# 103
Привет, хулиганки! Hug

Косе Hug благодаря за кафето и хубавите новини! Heart Eyes

-------------------------

Много слънчеви усмивки и прекрасно настроение!
Чудесен вторник на всички! Hug

# 104

Общи условия

Активация на акаунт