КЕНАН ИМИРЗАЛЪОЛУ СЛЕД KARADAYI В ОЧАКВАНЕ НА НОВИ ПРОЕКТИ И ИЗЯВИ - ТЕМА 80

• 66 554
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Косе Hug, Пипи Hug
да, не гледам фрагове Wink.... мога да си погледна по нататък в сериите, какво ще стане, да видя примерно Махир още ли е в затвора или Махир и Фериде дали пък не се събраха Laughing

за тоя последния фраг, който ви е смразил, зная още  когато гледахте онлайн, тогава ви четях Peace
наистина е било.....ужасно!! #Cussing out
ама пък какъв финал ви спретнаха!! Heart Eyes

мм Сонгюл с Кенан-няма да е зле Peace Simple Smile

ади нещо за тонус Crazy

# 76
Айричка  Hug

мм Сонгюл с Кенан-няма да е зле Peace Simple Smile

И аз си мисля, че ще се получи  Peace

А тази комбинация беше страхотна...тя го укротява, а той нея разпалва  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

# 77
Привет, девойки!  Hug Hug Hug

начи много обичам да ви четем,  Heart Eyes айретен и като има да кажа на всеки по нещо  Hug Hug Hug

Първо - на мама косе  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet bouquet bouquet bouquet

после... на Айрето за кафето  Grinning  Hug Heart Eyes

ще й отворя малка част от архивите да види колко драматично понесохме и ние този епизод  Laughing Laughing

За финал - дружно си поплакахме с последните думи на Фериде към Махир - "Останах сама. Осиротях" иииии преди да си легнем поляхме рождения ден на Байрактара  Laughing Laughing Laughing Laughing

Не е на Кенан, нито на Махир, нито на който и да е от познатите ни герои до сега Joy Joy Joy Да не тренира новия герой, а? txtloves love001 love001 love001

Пипи,  Heart Eyes Hug хемен си я пращам на поправка  Laughing Laughing Laughing да се яви после пред строя  с подобаващо извинения  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

на първо четене ще повторя снимката от оня ден  Heart Eyes Heart Eyes глей, глей... глей как е присвил гьозлерите тука  hahaha hahaha hahaha

# 78
Привет! wavey

Ох, днес много закъснях....

Да ви благодаря за всичко споделено!!! Hug Heart Eyes bouquet
И следобедно - Усмивки и много настроение! Grinning Hug

Скрит текст:

# 79

Пипи,  Heart Eyes Hug хемен си я пращам на поправка  Laughing Laughing Laughing да се яви после пред строя  с подобаващо извинения  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

на първо четене ще повторя снимката от оня ден  Heart Eyes Heart Eyes глей, глей... глей как е присвил гьозлерите тука  hahaha hahaha hahaha

Очички свити за усмивка да, то си е запазена марка. love001 Но сърдито свити очи, това е новото. Ядосаният Махир беше с широко отворени очи,доколкото позволява формата им, Joy Joy Joy мятащи светкавици! smile3544 smile3544 smile3544 Ако съм в грешка, моля за извинение, Praynig айде сега поне една тройка не заслужавам ли? Cry Сърдит, усмихнат все тая love001 love001 love001 love001 love001 love001

# 80

Вай, беее сестро  Crazy Crazy ако всеки път правиш такова извинение, обещавам редовно ще ти пиша забележки  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 81

Еййй, колко много илюстративен материал!!!  Laughing Браво на вас! Ми хубав мъж си е този Кенан. Хубав и висок! Че и строен! Че и атлетичен! Очите са му запазена марка.

Със Синемка са си лика - прилика. Защото тя отдавна ми харесва.

Не съм гледала сериала, но толкова много съм чела, чула, че затова си позволявам да взимам и отношение в темата ви.

Много ми хареса фразата на Косето, че Фериде го укротява, а той нея разпалва. Точно. Разпалва страстта, любовта, разпалва животът в нея!  

# 82
Тъй, значи, забрайх си мисълта от поправителния. Да взема да се изкажа по въпроса за партньорка на Джингьоз Реджай. За Сонгюл нямам мнение, просто не съм я гледала. Синем? Знам ли? По скоро не, защото тя има някакво детско невинно излъчване, видяхме , че драматична роля не и мяза. Тук имаме крадец, партньорката му предполагам, ще е също умна и обиграна крадла, с която ту ще си партнират, ту ще се конкурират. (Доколкото съм чела истории за "Арсен Люпен") Не знам доколко общо ще има в този филм. Дори да има нотка комедия, не мисля,че Синем е подходяща. Първата ми мисъл беше за Фунда, много подходяща, но тя е заета в "Пойраз". После се сетих за Фахрието, тя участва ли някъде? След като изгледах филма, който Варна препоръча "Ти си моят дом" мнението ми за нея коренно се промени в положителна посока. А и вероятно има много други актриси, за които не знаем, но ще видим... Да не забравя и Берен Саат, също е подходяща, дори много. txtloves

# 83

А, Пипи, Берен е "многофункционална" актриса. Тя не само, че  може да изиграе всичко, но и всичко  "ѝ отива" да играе.

Всъщност, мисля, че един добър актьор/са могат да играят всякакви роли и да не мислим дали им отива или не. А Синем, е добра актриса. Може би ѝ трябва още опит и зрялост. Не споря, така мисля. А че има добро излъчване е така.

# 84

ще й отворя малка част от архивите да види колко драматично понесохме и ние този епизод  Laughing Laughing

оххх Joy Joy Joy Joy
ама си личи, че ви е било мноу гадно, щото не сте се развихрили много Wink Wink
Гале Hug, дай ми жокер , в коя тема се обсъждат последните серии, да почета Praynig

Пипи Hug
Фахрие е страхотна актриса, много ми е любима, според мен с Батю много ще си ходят в нов сериал примерно Simple Smile в момента не участва никъде, но скоро засне игрален филм С Мурат Й. Peace
Берен ще снима в нов Япъмски филм, а Синем не я виждам да играе с Кенан на този етап, по ще й ходи тая роля  pregnant

присвитите очички на Батю, ама, когато е ядосан, определено е нещо ново Laughing

Косе Hug, прекрасни са двамата, страхотна химия Crazy

сега като гледах фраговете на "Ти си моята родина", все ми се струва, че до Берг ще изникне Кенан, така свикнах да ги гледам заедно Wink Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 23 окт 2016, 19:55 от Airra

# 85
 wavey

Сборен клип, но какво говорят? Прочетох, че се спомена Фахрие Евджен и толкоз newsm78 love001 love001 love001

# 86
От сета - 44 еп./ 2014г.

# 87
Лени,  Hug саол са снимките  bouquet

Гале Hug, дай ми жокер , в коя тема се обсъждат последните серии, да почета Praynig

Айре,   Hug от тука днес правих извадка за 107 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=840469.msg30646811#msg30646811  
 108 я мятаме от тука http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=841457.msg30696269#msg30696269

# 88
Благодаря за споделеното ви, сладурки!

Айре  Hug

Криси  Hug И на мен у комшийско всички ми харесват как играят  Peace За съжаление сравненията с нови бг продукции и актьори не са в наша полза  Naughty

Сега я видях в ТТ - Синем Кобал на 14 години в сериала Dadi

Галка  Heart Eyes

Цитат

Голям майтап сме били, ама сме и рИвали с Фери  Sad
А туй "покай се сестро" и "ще ме умориш" от лежанка  rotfImbo сме ние двете  hahaha hahaha

Лени  bouquet готини снимки  Heart Eyes Heart Eyes

Кени пак ръкомаха, а Берги се смее  Laughing Laughing Laughing

Цитат

Ръзичката са го завили с одеялце, защото виси навън да ги чака  Joy

Ако съм в грешка, моля за извинение, Praynig айде сега поне една тройка не заслужавам ли? Cry Сърдит, усмихнат все тая love001 love001 love001

Пипилотке  love001 Дай си бележника , сестро!  Отличен имаш от мен! Много хубав матриал  Crazy Crazy Crazy

Ах, тези батюви очи
Пронизват  като ренгеновите  лъчи
Единствено със тях говори
Дори когато ги от смях затвори...

Чак музата ми изби  hahaha hahaha hahaha

Цитат
 Ядосаният Махир беше с широко отворени очи,доколкото позволява формата им, 35 35 35 мятащи светкавици! smile3544 smile3544 smile3544

Тук Вилма те е онагледила  Heart Eyes

А Кенанашкъма оня ден питаше: Gözlerin n e r de ??❤️❤️❤️😍 #kenanİmirzalıoğlu  Joy

# 89
Хулиганки Hug благодаря ви! bouquet

Nite nite

Общи условия

Активация на акаунт