Моят неочакван филм.

• 14 563
  • 137
  •   1
Отговори
# 60
  • София
абе, че не е 80 - не е, ама едно 50%... като нищо! Виждаш тук дамите как те подхванаха, вместо да за се заяждаш - пак ти казвам, дай повече инфо: как си живеехте, карахте ли се, тя добре ли се чувстваше, или .... всичко е било на ШЕСТ и изведнъж БАаааам тя те напуска заради друг ? Добре, този другият какъв е - има власт, пари, влияние???

# 61
  • Сф
Весело, весело колко да ти е весело със секс 2 пъти месечно по твои думи? Ако мацката получаваше всичко от теб нямаше да търси навън.Я кажи според теб 49 годишния с какво те превъзхожда( та ти се описа като супермен)? А коя жена на 29 и ЗАЩО излиза с 49 годишен?

# 62
Пак ме питаш и ревнуваш, не се прави. Значи всичко беше повече от нормалното семейство поради добрия ни финансов период, не че е водещ, но помага. Скандали - нормални, само битови и без ексцесии. Не пия много (по едно голямо макс на събитие), не пуша.

абе, че не е 80 - не е, ама едно 50%... като нищо! Виждаш тук дамите как те подхванаха, вместо да за се заяждаш - пак ти казвам, дай повече инфо: как си живеехте, карахте ли се, тя добре ли се чувстваше, или .... всичко е било на ШЕСТ и изведнъж БАаааам тя те напуска заради друг ? Добре, този другият какъв е - има власт, пари, влияние???

# 63
Сексуалната техника нищо не е. Ако си сгазил лука емоционално, никаква техника не може да възбуди жената- напротив, всичко ще се усеща като гадничко напълзяване.

# 64
  • София
Пак ме питаш и ревнуваш, не се прави. Значи всичко беше повече от нормалното семейство поради добрия ни финансов период, не че е водещ, но помага. Скандали - нормални, само битови и без ексцесии. Не пия много (по едно голямо макс на събитие), не пуша.

Ревнувам, мда....... hahaha

# 65
Ами да ти кажа съм далеч от амбицията да бъда супермен и център на внимание по простата причина - изморява ме за НИЩО.
Да, времето литна ей така, оказа се, че последната година секса е бил малко, не в това проблема, следствие на много стандартни неща, омръзнахме си малко, но можеше да разпалим елементарно. Сега дори се чудя защо го допуснахме...
Защо го е избрала ли? Предполагам една нейна доста глупава приятелка й повлия да търси лесното и е набила в главата й какъв шанс има. Това е. Може би един ден ще й благодаря, за момента ме е яд и ми тежи още.
След лесното обаче ще дойде и гредата, няма как.

Весело, весело колко да ти е весело със секс 2 пъти месечно по твои думи? Ако мацката получаваше всичко от теб нямаше да търси навън.Я кажи според теб 49 годишния с какво те превъзхожда( та ти се описа като супермен)? А коя жена на 29 и ЗАЩО излиза с 49 годишен?

# 66
А ти като мъж-скала какви цели и насоки постави за семейството, та да не литне времето "за нищо"?

# 67
Хайде пак, държиш ли на връзката си - не я подлагаш постоянно на стрес тестове, - обратното, имвестираш в нея. Разбра ли ме?

Сексуалната техника нищо не е. Ако си сгазил лука емоционално, никаква техника не може да възбуди жената- напротив, всичко ще се усеща като гадничко напълзяване.

# 68
Шанс за какво да има? newsm78

# 69
  • Тра-ла-ла
Значи всичко беше повече от нормалното семейство поради добрия ни финансов период, не че е водещ, но помага.
ooooh! Явно е бил водещ фактор и е имал основна заслуга нещата да могат да се случват. Т.е. като имаш много пари - можеш да правиш всичко без да се напъваш да го измисляш. Money talks! Бързи коли, магазини,. ваканцийки...а нещо не толкова кифленско и тривиално?!

Като чета първия ти пост - оставам с впечатлението, че връзката ви е била като скоростно влакче. Все нещо ново, все някакви нови идеи, да пробваме това-онова, днес пътуваме за точка А, утре за т.Б. А явно тя е търсила нещо по-спокойно и улегнало. Сигурно й се е завил свят от толкова динамика и сменящи се картинки. Нищо чудно за това да е избрала някой отдавна наиграл се възрастен мъж.  
но като че ли тя даваше вид - да не я натискам или изисквам.

# 70
Да, само че да си промиеш сама мозъка, че нещо ти харесва, когато органически не ти харесва е страшно енергоемко.

Връзката си има цел, не е самоцел. Ако с тоя човек вървим наникъде и е само скука, за какво точно трябва да се инвестира във връзката?

Има инвестиране, има и самонавиване, че всичко е ОК, когато не е. Та- трябва да има нещо, заради което държиш на връзката. Да държиш само на връзка, за да имаш връзка- не е достатъчно в житейски план. Особено ако поддържането на връзка изпива почти цялата енергия и е неприятно.

Пак питам- каква е била целта на тая връзка?

# 71
Нужните, за да се радваме на живота.
Радвам се, 'че ме четеш под лупа, поласкан съм, погален и уважен (мъж скала казах в ирония), дано само да не си
изкарала върху твоя, сещаш ли се?
А ти като мъж-скала какви цели и насоки постави за семейството, та да не литне времето "за нищо"?

# 72
Сега и парите ми преброихте. Ами нали казах, 'че скоро фалирам и почвам отново. Не това е причината, със сигурност.
Каква била целта на връзката? ??? Ще взема да се откажа - е, каква да бъде след като изписах толкова, за мен беше ВСИЧКО! Хайде лек ден!

# 73
Не бе, къде са целите от рода на строене на къща-мечта; отглеждане на деца; общ бизнес; ранно пенсиониране...ей такива работи. Жените обичат мъж с посока. Екскурзийки и шопинг са по подразбиране, не са някакви невиждани екстри.

Преди 2-3 месеца имаше подобен на твоя случай: мутроид с жена-капчица. И се чуди що го е оставила.

Жените искат креативен мъж. Иначе се отегчават.

А връзка-самоцел...супер притискащо и досадно е. Много е натоварващо да си толкова важна за някого. Тая момичка е била все на повикване. Сигурно не си е зареждала батерията добре по женски, а той е дърпал много енергия, дори без да го осъзнава. И се получава така...

# 74
  • София
Разликата ни е 7 години и не съм и първата сериозна връзка - тоест има опит!
Новият е с около 20г. по-възрастен, как ти звучи?
Звучи ми като отчаяна нужда някой да я изслушва, да ѝ създава чувство за сигурност, да не седи на тръни какви ще ги свърши.
А, че е кацнала при човек, който може да ѝ бъде баща, само показва доколко голяма е нуждата ѝ.
ПП. Ти написа, че била искала нещо да изпита/ провери............значи, не си съвсем не наясно какво става, си мисля.

Общи условия

Активация на акаунт