Защо веганизъм?

• 281 266
  • 3 468
  •   1
Отговори
# 2 760
  • София
Голямата ѝ дъщеря е с брекети, вероятно има връзка с диетата.

# 2 761
Добре де, не прекалявате ли с обсъждането на чуждите деца? Аз това не го разбирам. Ясно, че като Деси и Ирина са решили да станат публични личности, са приели, че ще ги обсъждат по форумите, но децата им не са имали избор в това решение и на мен ми се струва адски просташко да се правят такива коментари.

Как щяхте да се чувствате, ако някой седне да обяснява как вашите деца са рахитно кльощави, с гладен поглед, изпити, с криви зъби и не знам си какво? Аз ядях много месо и млечни като дете, даже бебешките ми пюрета са били с месо, но бях с криви зъби - ами, ген. Носила съм шини. Както и много от вашите деца.

На мен ми е малко жал за липсата им на избор и това е. Не се чувствам комфортно да ги обсъждам от петите до зъбите.

# 2 762
Голямата ѝ дъщеря е с брекети, вероятно има връзка с диетата.
Това е просто смешно.

# 2 763
  • София
Добре де, не прекалявате ли с обсъждането на чуждите деца? Аз това не го разбирам. Ясно, че като Деси и Ирина са решили да станат публични личности, са приели, че ще ги обсъждат по форумите, но децата им не са имали избор в това решение и на мен ми се струва адски просташко да се правят такива коментари.

Как щяхте да се чувствате, ако някой седне да обяснява как вашите деца са рахитно кльощави, с гладен поглед, изпити, с криви зъби и не знам си какво? Аз ядях много месо и млечни като дете, даже бебешките ми пюрета са били с месо, но бях с криви зъби - ами, ген. Носила съм шини. Както и много от вашите деца.

На мен ми е малко жал за липсата им на избор и това е. Не се чувствам комфортно да ги обсъждам от петите до зъбите.
Обсъждането не е насочено срещу децата, а е заради същото чувство като твоето- жал, че са подложени на това изтезание.
Не виждам какво общо имат брекетите, но че зъбите прорастват като не се натоварват достатъчно, е истина.

# 2 764
Само на гризачите доколкото знам.

# 2 765
  • София
Само на гризачите доколкото знам.
Ми, не, от опит го казвам.
От немарливост оставих 2 долни зъба да изгубя и се наложи да правя мост.
За 3 години, в които съм дъвкала само от другата страна, горните ми зъби бяха прорасли и се наложи да ги поизпилят.

# 2 766
  • София
Ох, най-сексапилния веган в света. Party Party Party
https://www.youtube.com/watch?v=xiVru2oDmbI

А кой ли ще е най-интелигентния? Joy

Сериозно ли този човечец следва да излъчва сексапил  Shocked

Гледах влогърката и блогърка Деси, която е бременна - много трудно течаща мисъл и говор.
А тя всъщност колко годишна е ориентировъчно, защото кожата й не изглежда много млада.

# 2 767
Станахте по-побъркани и от веганите. Абсурд, не са ти прораснали зъбите от това, че не си дъвкала, а защото нямат опора. Няма връзка и между диетата и брекетите. Зъбите се формират още докато бебето е в утробата на майката, малко неща могат да им повлияят. Аз и синът ми сме с хубави и здрави зъби, а не отделяме голямо внимание за поддръжка. Баща му ги мие по три пъти на ден, пие разни неща и се маже с още 100 и няма един здрав зъб в устата. Не е веган.

# 2 768
  • София
Станахте по-побъркани и от веганите. Абсурд, не са ти прораснали зъбите от това, че не си дъвкала, а защото нямат опора. Няма връзка и между диетата и брекетите. Зъбите се формират още докато бебето е в утробата на майката, малко неща могат да им повлияят. Аз и синът ми сме с хубави и здрави зъби, а не отделяме голямо внимание за поддръжка. Баща му ги мие по три пъти на ден, пие разни неща и се маже с още 100 и няма един здрав зъб в устата. Не е веган.
Е, като имат опора, а не ги ползваш, какво ще стане?
Ще се поддържат в нормално състояние от скърцането нощем? newsm78
 И не помня да съм твърдяла, че има връзка между брекетите и диетите.
Както и да е. Peace

# 2 769
  • Sofia
Деси е около 33год.

# 2 770
  • София

Е, кожата й е на поне 40-годишна. Абсолютно ме изгуби за начина си на хранене и скъпите домашно забъркани козметики с тайни съставки, които продава   Whistling

А тези вегани само салати, смутита и твърдоляци снимат. Що така един не показа някоя постна супичка  Thinking

# 2 771
Е, като имат опора, а не ги ползваш, какво ще стане?
Ще се поддържат в нормално състояние от скърцането нощем? newsm78
 И не помня да съм твърдяла, че има връзка между брекетите и диетите.
Както и да е. Peace

Пишещата след теб го твърдеше. А като имат опора няма да прораснат, дори и крем супи само да ядеш.

# 2 772
 Според мен това с брекетите трябваше да мине за някакъв вид хумор.

# 2 773
  • София - Рим и обратно

Е, кожата й е на поне 40-годишна. Абсолютно ме изгуби за начина си на хранене и скъпите домашно забъркани козметики с тайни съставки, които продава   Whistling

А тези вегани само салати, смутита и твърдоляци снимат. Що така един не показа някоя постна супичка  Thinking
Щото ги мързи да готвят. Бам в блендера и готов фураж, измислили са му и полезности на суровото, да си оправдаят мързела. Единствената веганка, която познавам яде супички до насита, ама майка й и свекърва й ги готвят.

# 2 774
Е, че е полезно да се яде сурова храна, спор няма. Обаче само това не е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт