VIP Brother 2016 - тема 6

• 250 352
  • 3 530
  •   1
Отговори
# 3 255
Според мен на Лара скоро няма да й се отвори парашута за предаване. Първо Ирина ще трябва да се уреди. Simple Smile

# 3 256
  • Испания
След някой друг месец, кака Лара-Злобара ще заработи в някой проект на продуцента Христов...

Злара е толкова бездарна - нито като актриса се е доказала, нито като водеща...халал да им е на опосумите Mr. Green

Да им е, че самите те са "много надарени". Отдавна не ги гледам по никакъв повод, че ми идват в повече простотиите им.

В началото бяха интересни по някакъв начин, защото нямаше такава двойка водещи. Мисля, че пробиха, благодарение на това, че Андрей е син на Васил Арнаудов /светла му памет, беше уважаван  човек/.

# 3 257
И блога на Миглена ми хареса, и фб профила й
Толкова сладки деца и внуци, а и няколко интересни поста ме разсмяха.  Grinning
Четох, че два пъти е отказвала участие в ББ. Така че нищо чудно, ако хонорарът й е най голям. А и нищо чудно, че играе добре. Подготвена е. Интересно е с нея.

# 3 258
  • София
Ути за пореден път затвърждава негативната представа за себе си.

А докато разглеждах последните клипове във vbox7 канала, открих този, в който Ирина обяснява за браковете си на Рени. И казва, че бракът ѝ с първия ѝ съпруг бил прекрасен и нищо не се било променило след подписването, докато при някои хора това променяло всичко. Каза още, че до последно всичко било наред и ако тя не била изправена 'пред този избор', едва ли не - щели да са все още заедно и влюбени. Ами... не е ли точно в това въпросът, в нейния избор? Тази жена наистина живее в друга реалност и дори очевидните неща нарича с други имена и казва на хората как трябва да ги приемат. А бракът ѝ с Иван, понеже не бил сключен в нашата страна, не се зачитал от нашето законодателство и щели да решат дали и кога да се оженят според българските закони.

http://www.vbox7.com/play:b8b0755c78

# 3 259
И какъв е бил избора на Ирина? Дали да хване продуцента или да остане при митничаря? И е притеглила кой е по-перспективен.

# 3 260
След някой друг месец, кака Лара-Злобара ще заработи в някой проект на продуцента Христов...
Злара е толкова бездарна - нито като актриса се е доказала, нито като водеща...халал да им е на опосумите Mr. Green
Баш! ooooh!

# 3 261
  • София
Лара сега трябва да внимава как се държи, за да може кралицата-майка да е доволна от нея като излезе.
иначе току-виж я разжалвала до миячка на чинии в "Мама готви по-добре" Wink

# 3 262
  • на село
Четох, че два пъти е отказвала участие в ББ. Така че нищо чудно, ако хонорарът й е най голям. А и нищо чудно, че играе добре. Подготвена е. Интересно е с нея.

И аз се впечатлих от профила и в ФБ. https://mobile.facebook.com/story.php?story_fbid=102058756943896 … amp;id=1177075401
Това, например.

# 3 263
  • Испания

И аз се впечатлих от профила и в ФБ. https://mobile.facebook.com/story.php?story_fbid=102058756943896 … amp;id=1177075401
Това, например.

Страхотно е! После нека някой пак попита какво толкова ѝ харесваме на Миглена.  Wink

Miglena Angelova
Хм, нито да ви отговори човек, нито да ви подмине. Опитайте да прочетете, може пък да разберете все нещо...

# 3 264
ФБ е залят от снимки с надписи срещу Тенчева. Стават все повече и повече. Една от последните:

И коментар под нея: Най-хубавата ѝ снимка.

+1

# 3 265
Между другото, тази последната снимка е една от малкото такива на Ирина, на които няма лелчински вид. Особено с оранжевата (то не беше и рижо, а баш оранжево) накъдрена коса, като беше, ѝ липсваха само пеньоарчето на баклавички и пантофите.

# 3 266
Никога няма да бъде простено на Ирина. Прелюбодейства и разводи се случват всеки ден, но искайки по всякакъв повод да бъде в светлината на прожекторите, тя и в този случай се възползва и го направи по телевизията. Втълпявайки на публиката, че не желае да се развява по медиите и да дава обяснения ( видите ли, не може да заповяда на сърцето в кого да се влюби), прати Иван да се изкаже при Карбовски. И той го направи "достойно". Оплю майката на детето си, развя семейното бельо и оцапа хептен положението. Сигурна съм, че Иринка е била инициатор на този ход. Афиш за нея, популярност, а и изтупване от прахта на Иванушка, който се беше покрил като мишка известно време след смъртта на Васа Ганчева. И това няма да се забрави и прости.
Следващите  изяви на Иринка като водеща в семейни предавания са смехотворни, както и участието и в настоящия риалити формат. Такива са и всичките и начинания, които непрестанно навира в очите на публиката. Блогове, влогове, кампании най-разнообразни, всичко започнато, нищо доведено до край. Смешни и неприятни са напъните със сладки семейни снимки и кухненски престилки да нарисува някакъв семеен уют, за който може би мечтае, но надали има. Някак не съм убедена, че ако нещо лично и съкровено, ти е истинско и ценно, така с лека ръка ще го изложиш на показ.  Фалш и парвенющина,  с тези думи свързвам аз въпросната госпожа.

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 21:34 от Anna bel

# 3 267
Какво означава, че бракът им не се зачита, защото не е сключен у нас? На мен ми отне 15мин, дори без присъствието на ММ да си извадя и български акт за сключен брак. Откъде си ги измисля тези глупости? И наистина ли вярва, че някой ѝ се връзва?
Лара могат само за изтривалка да я ползват  Peace

# 3 268
  • София
Аз пък сега прегледах отново "сбогуването" с изгонените.
Има един кадър, в който Ирина и Лара подскачат към вратата хванати за ръце, като две козички newsm78
Хич не мога да разбера подтекста на тази сценка newsm78 Детска радост ли трябва да изобразява? И защо?

# 3 269
  • Испания
Какво означава, че бракът им не се зачита, защото не е сключен у нас? На мен ми отне 15мин, дори без присъствието на ММ да си извадя и български акт за сключен брак. Откъде си ги измисля тези глупости? И наистина ли вярва, че някой ѝ се връзва?
Лара могат само за изтривалка да я ползват  Peace

Кой знае какъв е случаят! Пък и на кого му пука? Може да се отишли с кумовете си до Испания и да са обявили, че са сключили брак там. То така става и "бракуването" в Испания. Тя лъже толкова много, че изобщо за нищо не ѝ вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт