Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 14

• 83 362
  • 672
  •   1
Отговори
# 135
Да, килограм са.

# 136
  • Бургас
Благодаря ти.  bouquet

# 137
  • Хасково
А може ли без солта ? На работа съм и като изчетох отзивите ви ме е страх да пия....

# 138
  • под дъгата
Ааа,без ансола не може Naughty Черешите са сладки, за това до 1 кг ден. Ягоди мисля може и 1,5 кг

# 139
  • Хасково
 Sad Благодаря Hug

# 140
  • Пловдив
А може ли без солта ? На работа съм и като изчетох отзивите ви ме е страх да пия....
Някои изобщо не ги разхлабва. Опитайте. Но наистина без ансол не е детоксикация.

# 141
  • Хасково
Ще опитам и ще ви кажа дали съм работила или съм висяла цял ден в.....

# 142
  • Пловдив
На мен ми действа, на третия ден.

# 143
  • Пловдив
Как сте?
Аз пак трудно карам. Преди да родя изобщо не се оплаквах от детокса. Карах го супер леко. Сега с проходило и щъкащо навсякъде дете и тичане по него нямам време да ям, пия течности и вода и ме боли глава и ме втриса. За капак снощи и кошмарна нощ явно с избиване на зъбче и съм зомби и мноооого ми се яде. Виждат ми се много още два дни.... Cry
Вие как сте?
Пишете как го карате да си даваме кураж, че на мен май ми е нужен...

# 144
Здравейте и от мен,

Сега пих ансола. Сутринта ходих до Лидл за детски дрешки на бебка и не посмях да пия нищо. Станах, тоалет и драснах. Минах около 4 км.пеша и съм много доволна, и от покупките, и от разходката. След малко започвам да пия вода и страхотни черешки си взех. Наваля ме и сега ще си взема едно топло душче. Не съм се теглила. Този път накрая.

Хубав и успешен ден от мен. Ще ви чета и ще пиша пак.  smile3525

# 145
  • Хасково
Здравейте, изпих солта и мога да кажа, че съм добре. Минаха 2 часа преди да посетя wc-то, хапнах череши и сега пия чай от мента. Дано да издържа, че ако ме заболи глава /от клиентите/ и озверявам от глад.

# 146
  • Бургас
Този път при мен минава много добре. Пу-пу
Вчера изядох килограм череши и изпих 1,5 л чай. Дали са ми малко течностите? Взех си от чайовете на Бени от Здравей. Много ми харесват. Пих и две кафета, с малко захар. Знам, че не трябва, но не мога да я пия тая горчилка иначе.
Интересното е, че не ме втриса този път.
Днес съм пак на чай и ягоди.

# 147
Наскомими, пиши как си? Нашата бебка е малко по-голяма от твоята и още не ходи сама. Кръст не ми остана. Напълно те разбирам. Пий повече вода. Ако ти е много гладно, яж повече от кг плодове. Аз така правя, когато не издържам. Все пак по-добре да съгреша с нещо разрешено, отколкото да се откажа или да налапам нещо забранено. Дръж се...  newsm51 newsm18 newsm18 smile3525

За главоболието много ми помага чай от мента с малко мед. Отделно, ако усетя началото на главоболието изпивам две чаши вода наекс. След 10 мин.спира.

Хайде момичета....още малко и ще отчетем успешен ден!  bouquet

# 148
  • София
И аз съм горе долу добре. Малко ми е отмаляло и ми е студено. Днес към 11:30 пих солта и все още не съ ходила до тоалетната. Хапвам черешки на корем. Повече от килограм на ден, но по-добре така отколкото без детокс.
Успех на всички.

# 149
  • Пловдив
Здравейте отново!
Ух, избутах го и този ден... Тегаво ми е. Преди не го усещах, сега като си представя, че има още цяяял един ден...
Крепи ме мисълта за захранването...
Бебе, тича, тича детето и така нямам време за течности. Изпила съм 3 л. Достатъчно ли са?
Ама съм и тъпа. Детето днес спа два пъти през деня,за да компенсира снощното реване  и аз вместо да използвам промоцията - четох и набирах материали за дипломната си работа.
Мъжо вика, че детокса ме изнервял - ами и той също де, но и неспането от 14 месеца...  Гроги съм...
Обаче ми е леко на корема и му тропнах едно хорце с нея и хич не ми тежеше.
Иначе днес главоболие нямам, но ме втриса. Ансолът си действаше дежурно до обяд.
Ох... Цяяяял ден. Ееееххх, сърмички лозови... Мисълта и за вас ме крепи...
Лека нощ,че отивам да сънувам пържоли.

Общи условия

Активация на акаунт