Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 14

• 83 357
  • 672
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Неочаквано леко минава и за мен. Но вечер ми е най-тегаво, приготвям вечерята за семейството.  Confused
Малко остана, пък утре да е внимателно захранването.

# 121
  • Пловдив
Правила съм десетина детокса и този ми беше най-тежкия. Покрай малката и ваксината нямах време да си беля грейпфрути и белтъци и да ям, изостанах и с течностите... Главата ме цепи страшно, защото сигурно и се обезводних от постоянно ходене до вц, а по-малко течности...
Да идва утре, че вече не трая! Мислех да го направя и утре, защото започнах с ден по-късно, но нямааа!

Я да питам за захранването. Мисля на закуска ябълка, в 10 ч овесени ядки, на обяд ангелска супа със салата от моркови и за вечеря обезсолено сирене с чесън и зехтин и варени картофи. Обаче ягодите ми в градината ме приканват много яко. Та мога ли през деня да си хапна между другото десетина ягодки или вдругиден?

Благодаря и ви желая спокойна нощ!

# 122
Хайде на отчетаа  Grinning
Оцелях, доволна съм, че успях.  Crazy
naskomimi , на мен ми звучи супер менюто за захранване. Не мисля, че с нещо ще попречат ягодите, особено пък домашни, но не съм спец  Thinking
Хайде до следващия път!  bouquet

# 123
  • Пловдив
И аз на отчет!
Двудневен детокс на грейпфрути и белтъци - днес сутринта след първия ден захранване  минус 3 кг. На ханша минус 5 см, а на корема минус 4. Не се отпускам много, защото аз си хапвам доста месце и то мазничко, наблягам и на биричката, даже сега на обяд уж фасул и салата с 3-4 парчета картофи варени, пък ми стана тежко. И един шоколадов бонбон изядох.... Та бързо ще  си ги върна сигурно, но ще правя няколко поредни детокса и дано задържа и вляза във форма.
Другите момичета? Как мина? Захранването, кантара? Не писахте..  

# 124
  • София
Кои са следващите дати и има ли разлика с лунуването? Извинявайте​ ако е задаван въпроса, но нямам възможност да се ровя!

# 125
  • Хасково
И аз се навих и ще пробвам другия път 9 юни май се пада пълнолуние. Имам нужда от пречистване, но съм патила от 3 дневно лунуване и съм с 1 наум.

# 126
  • Пловдив
Трябва да е 7,8 и 9.

# 127
  • Пловдив
Здравейте!
Хайде на черешитее утреее!
Пак на хорото! Този път три дни на любимите ми череши! Единствено ми е тъпо, че захранването се пада в събота, а ние със съпруга ми решихме да оставим малката на баба й за пръв път откак се е родила и да излезем сами на разходка, имаме билети и за опера... И малко тъпо ще гриза салати, ама... Нищо.

И да питам нещо - от този месец не се пазим. Не че се надявам много, предвид нашата дълга история до сбъдване на спящата ми в момента мечта от инвитро,  но все пак... Миналият месец цикълът ми дойде на 8-ми, сега пак на 7-8-ми, че ми е 30дни.
Та ако все пак е станало няма да отчете тест утре и дали детоксът ще навреди нещо? Как мислите?

# 128
Наскомими, понеже същата мечта на година и четири приспивам в кошарата бих те посъветвала да не рискуваш. Детокси ще има винаги.  bouquet
Момичета и аз ще съм с вас утре. На черешки. Купих ансола. Имам много да смъквам. Пишете да сме заедно.

# 129
  • София
И аз от утре на черешки. Успех на всички.

# 130
  • Пловдив
Наскомими, понеже същата мечта на година и четири приспивам в кошарата бих те посъветвала да не рискуваш. Детокси ще има винаги.  bouquet
Момичета и аз ще съм с вас утре. На черешки. Купих ансола. Имам много да смъквам. Пишете да сме заедно.
Абе, ще рискувам. Няма да стане от раз. Девет години и с процедури не стана, та сега. Аз до преди два месеца кърмих и цяла година нямах цикъл заради свръхкърмата, та сигурно и хормоните са зле. И пмс си имам...
Така че от утре на ансол и черешкииии!
Ама да знаете как ще се наплющя като за последно за следващите три дни! Едни ребра, пък още се пекат и не мога да ги чакам, та си пръжнах и малко цацичка за мезе.
Еееххх, то мръвките няма да ми липсват тези дни, ама биричката... Много ще ми липсва...  

# 131
  • Пловдив
Добро утро!
Пак съм аз! Приспах детето и минавам набързо, че ще опитам и аз да хвана промоцията на съня, че от 4.30 е кукуряк.
Та - изпих солта, изядох си порцията череши, кафенце, чай от билки от градината... И солта пак яко ме почна. Не излизам от вц. Тъпо ми е, защото това ме ограничава да правя детокс на работа, а ще трябва да се връщам преждевременно, а ми се искаше да направя няколко поредни детокса.

Успех на вас! Аз съм пушка с глада! Е, детето ме почерпи с половин солета и тогава се усетих, но вече ще внимавам!
Хубав и усмихнат ден!

# 132
  • под дъгата
Добро утро и от мен Hug Любими детокси са тези черешовите! И аз съм тук за 3 дни. Хубавото е, че съм в отпуск тази седмица, а това което ме притеснява е,че събота заминавам на квалификация с колеги и няма да мога да се захраня както трябва Rolling Eyes Но ще я мисля тогава!
Наскомими, споко- детокси няма да навреди, напротив. Аз съм правила и бременна детокс- виж в мецата повече инфо Hug
Успех на всички!

# 133
Здравейте и от мен, момичета,  newsm51

Тук съм. Пийнах ансола. Изпих едно кафе, ядох и една порция черешки и сега съм паркирала малката да зяпа детски, а аз чистя да не мисля за храна.

Тук роси и не можем да излезем да си купя още черешки имам само малко от тези за детето, но ще чакаме да се прибере тати и ще тичам сама. Този дъжд не ми влизаше в схемата. Исках пресни череши и голяяяяма разходка с беба, но здраве да е. Не чувствам глад.

Радвам се, че сте тук за подкрепа. Успешен ден. Ще пиша пак довечера.

# 134
  • Бургас
И аз съм тук, момичета. Изпих си солта, купих череши и ягоди. Не съм решила с кои да започна днес.  Wink
Я, кажете, по 1 кг ли беше на ден от плодовете?

Общи условия

Активация на акаунт