Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 14

• 83 368
  • 672
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Добро утро и успех на всички мацки!
Аз доста трудно намерих грейпфрути. Да,скъпички са, не са спаружени сякаш, но то и един сезон сега... Ягодите в градината ми почнаха да зреят, но няма да са достатъчно. А на пазара и магазините и те са още скъпи.
Така че другия месец ще съм на ягоди и нямам търпение за сезонът на черешкитееее.

Желая ви успешен детоксов ден! Утре и аз с вас!
Целувки! 😘

# 106
Добро утро!  Аз ще съм на плодове - ябълки и ягоди. Ориз-а е за разтоварващите дни, не е за детокс. Прочетете по - внимателно 1 стр  Peace
Успех на всички!
Мдаа, благодаря, че ми обърнахте внимание, иска ми се явно да ми е по-лесно и с повече храна hahaha

# 107
Аз започнах детокса. Купих си няколко грейпфрута, горе-долу са биващи.  За днес съм изяла два, а също и малко пектин с мед. Че съм в ПМС и не е добре положението. След това ще хапна белтъците.  Не спазвам точно реда на хранене.

# 108
Аз си взех за обяд фреш портокал, лайм и мандарина. Не ми се пие, но за всеки случай, ако почна да преритвам да има. Иначе засега съм на вода и кафе.  bowuu

# 109
  • под дъгата
Буба, може ли два вида плод ?
До сега винаги съм го правила с фреш, но в момента цитрусовите плодове са доста скъпи и спаружени. Мислех за смутита от ябълки и ягоди. Доста обичам и ми е лесно да карам на банани, ягоди и ябълки. Четох и рецептата за пектин и мед, макар че аз рядко съм била гладна на детокс, по скоро е от ума ми.
Все си мислех че трябва да е един вид плод или поне на хранене да е един вид плод, нали? Или съм в грешка нещо
Не си в грешка - на ядене един вид плод,не се смесват плодовете. И без банани и грозде - не са препоръчват за детокс,много са сладки. Сега цитрусите са скъпи и за нищо не стават и за това реших да съм на плодове - както летните детокси 😉

# 110
  • Бургас
Записвам се и аз този месец.  bouquet  Кантарът хич не ми хареса какво показва.  ooooh!
Взех си портокали. Намерих по 1,60. Добри са, очаквах да са спаружени, повечето са сочни. Цените на ягодите и черешите ме стреснаха. Ще ги пробвам другият месец тях.

# 111
  • Пловдив
Пийте повече сокове те са важна част от детокса, чайчета също само с вода и кафе ефекта няма да е същия. Успех на всички.

# 112
За съжаление, няма да мога да продължа детокса. Аз имам гастрит и от вчерашните 3 грейпфрута, първо, че ужасно ми се поду стомаха и второ, снощи почти не съм мигнала от болка. 
Въпреки, че знаех, че не всички плодове и зеленчуци (особено на гладно) ми понасят реших да рискувам, но понякога болката е по-силна от всякаква воля.

Успех на всички!

# 113
  • Пловдив
Добро утро, момичета!
От днес и аз с вас!
Изпих солта, нахраних детето, изядох 1 грейпфрут и солта ме почна. Малко ще ми е трудно с  нея, че вади зъб и иска постоянно на ръце и трудно се откачаме за вц, но... Дано успея.

А какво имате предвид под чай вместо вода? Защото е топъл или? Аз си набрах малко билки от градината - маточина, мащерка, мента, салвия и джоджен и си направих такъв букет.
Има ли препоръчителни билки по време на детокс?

# 114
  • Пловдив
Неее вместо вода и двете трябват много течности.
Гифти здравето преди всичко, може да опиташ лятото на дини и пъпеши /любимите ми детокси/  Simple Smile

# 115
  • Пловдив
Ясно.

Гифти, мъжът ми също ме предупреди за грейпфрутите, но аз много пъти съм правила този вид детокс.
Да не би защото беше изяла само няколко грейпфрута без белтък? Сигурно умишлено е направена така схемата на редуване на грейпфрут с белтък. Аз я спазвам, защото като изям белтък час след грейпфрута малко ми успокоява стомаха.
Оправяй се бързо!

# 116
 Grinning Добрютро от мен!
Един мина, останаха още два. Вчера мина успешно, с обичайния студ вечерта. Обикновено на втория ден ми става доста лошо вечерта,  Sick та ще видим днес  Thinking

lilini, абсолютно съм съгласна с теб за чая и соковете, но понякога не ми се пие ама хич фреш. И аз съм фен на летните детокси, особено с диня. Уви дотогава си има време, гледам да пия мнооого вода и да се стимулирам поне с ароматни чайове и се забивам в едно страхотно магазинче за чай в обедната почивка.  
 bouquet

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 10:00 от Bold and Curious

# 117
Привет, момичета прекрасни!
Малко остана, аз се чувствам добре, направо имам прилив на енергия. Всеки път е различно, определено имах нужда.  Mr. Green

# 118
  • Пловдив
Здравейте!
И аз съм на линия!
Изкарах вчера дори с по-малко ядене, че нямах време. Само дето снощи коремът ми беше плондер,че съм и в цикъл и трудно заспах от студ и главоболие.
Обаче солта ми действа ужасно. Не спирам да ходя, чак се подсякох.  Embarassed
Явно доста токсини са ми са се насъбрали. До морето ще направя още три детокса и дано се пооправя.
Хайде, не останааа

# 119
  • под дъгата
Ку Ку  Party И аз съм тук! Трети ден се държа мъжки  Joy Изкарвам на ябълки, чай, някой фреш и водица. Ансола този път ми действа много прилично - първият ден не ми създаде почти никакви проблеми, вчера обаче усетих действието му,но не е като да не мога да излезна от WC- то  Mr. Green Та всичко върви като по учебник.
Хайде, мацки, затягайте коланите, не остана  Hug

Общи условия

Активация на акаунт