Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 14

• 83 372
  • 672
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,
следеващата детокс серия е на 11.05, ако правилно съм разбрала, нали?
Т.е гледа се по календара кога пише Пълнолуние и + 3 дни от деня на пълнолунието?

# 91
З-ти ден трябва да е на пълнолуние.
09,10,11.05.2017 вкл..

# 92
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Искам и аз да се включа този път. Правила съм редовно детоксикации преди няколко години и се чувствах супер. Най-любим зимен вариант ми беше с грейпфрут и белтък и свалях по 2,5-3 кг и задържах -2. И разбира се летните любими.
 После започнах наново процедури, инвитро, слава Богу бременност, майчинство, кърмене малко повече от година. Та вече имам крещяща нужда.   

Имам три въпроса и ще бъда благодарна за отговор:
Може ли пак с грейпфрут и белтък или вече им минава сезона?
Да я направя ли два дни, тъй като на 9-ти имам рожден ден или три дти от 10 до 12? Винаги съм издържала три дни и няма да ми е проблем. Дали обаче ще е ок и в деня след пълнолуние?
В момента пия само шуслерови соли 10 номер 2 пъти по 5. Имах хиперлактация през целия период на кърмене и се наложи да пия последователно бромокриптин, достинекс и сега солите. Искам да ги пия поне още две седмици, че все тръгваше пак кърмата след спиране на хапчетата.
Обаче сега съвместимо ли ще е с детокса и ако да кога да ги пия сутрешните? Половин час след английската сол и след 30 мин да закусвам или?
Благодаря и ще се радвам да се подкрепяме заедно!

# 93
Добро утро, аз от ентусиазъм хахаха започнах днес по погрешка  Crazy Ами здраве да е, пих вече английската сол така че  Joy Надявам се от утре някой да се включи

# 94
Хах, за малко и аз да започна от днес, добре, че видях поста ти Духче.

# 95
 Hug ами хахаха който се минал - минал се е  Joy
naskomimi - за солите и детокса не знам, но аз ти предлагам да си я направиш на 10 и 11 - колкото толкова, все пак празник имаш и то значим Simple Smile

# 96
  • под дъгата
Привет и от мен! От утре на линия и аз за 3 дни  Laughing
Naskomimi, направи детокса на 10 и 11. Мисля, че не е проблем да пиеш шуслеровите соли. Виж на 1 стр има линк forum.metsababa.net - там има доста подробно инфо

# 97
 bouquet

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 21:09 от evgenia_80

# 98
Здравейте! Включвам се и аз, след няколко годишно отсъствие. Заредена с ан. сол и цитруси. Желая на всички мнооого минуси на долу!!!

# 99
Тази англ.сол много разхлабващо ли действа, малко се плаша от нея...  newsm78
Като първи детокс в живота ми ще започна този с белтъците и грейпфрутите. Макар че не знам как ще изям 5 грейпфрута, че те са огромни, най-много 3.

# 100
Гифти, зависи. Нали днес се обърках и я пих, ходих до вц то 2-3 пъти, но като водичка беше. И аз се притеснявам малко за утре, но не е като целия ден да ходиш, само няколко пъти

# 101
Духче, мерси за бързия отговор.
Ами ще изпия като за начало по-малко сол около 5гр, че утре ще сме много навън с детето да не се чудя какво да правя и къде да ходя.

# 102
Добро утро, момичета!  bouquet
Аз се записвам за тридневка. От вчера се чудя кой вид детоксикация да карам - вчера накиснах ориз за днес, но не съм убедена. Ще видим как върви през деня и дали пак няма да съм на фреш и чай.

# 103
  • под дъгата
Добро утро!  Аз ще съм на плодове - ябълки и ягоди. Ориз-а е за разтоварващите дни, не е за детокс. Прочетете по - внимателно 1 стр  Peace
Успех на всички!

# 104
Буба, може ли два вида плод ?
До сега винаги съм го правила с фреш, но в момента цитрусовите плодове са доста скъпи и спаружени. Мислех за смутита от ябълки и ягоди. Доста обичам и ми е лесно да карам на банани, ягоди и ябълки. Четох и рецептата за пектин и мед, макар че аз рядко съм била гладна на детокс, по скоро е от ума ми.
Все си мислех че трябва да е един вид плод или поне на хранене да е един вид плод, нали? Или съм в грешка нещо

Общи условия

Активация на акаунт