ФЕРМАТА 2 - тема 2

• 102 886
  • 1 129
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Вестерос
За мен не е простоват, напротив, сече му пипето. както разбрахме в неговото студио записват доста актуални в момента певци в страната. Просто е шматка  и беше забавен бай рапър.

# 1 081
  • out of space
Браво на Стоян, машина е!

# 1 082
Коя беше песента за фон, когато даваха кадри от представянето на Дий?

# 1 083
Дий е шматка с добро сърце. Grinning
А какъв беше този "хит" дето му го изпълняваха? hahaha

# 1 084
  • София
А какъв беше този "хит" дето му го изпълняваха? hahaha

Патент на Фермата 2.  Laughing

Приятно ме изненада Дий на дуела, сериозно представяне. Не се даде без бой.
Юлияна и Силвия ме издразниха - успели да опознаят рапъра и да открият, че е добър и забавен човек. А на известните жени не дадоха възможност да покажат какви са, намразиха ги от първия миг.  Rolling Eyes

# 1 085
  • USA
Възмутена съм от махленските подвиквания на Нико.Може ли да си толкова елементарен и злобен?

Не знам защо толкова много не харесват Стоян.Мисля,че виждат в него най-голямата конкуренция и сега се чудят по какъв начин да го отстранят - долно и грозно.Стоян победител.Мразя хора,които,за да изпъкнат по някакъв начин,трябва да тъпчат и да се пробват да унижат противника.

Ами като толкова много заслужаваш,отиди на дуел,покажи колко можеш и знаеш.

# 1 086
И на мен Стоян на този етап ми е тоталният фаворит за спечелване. Единственото което му куца малко е социалното общуване, трябва да поработи малко над това за да не го отреже журито накрая (ако стигне до там естествено). Ако е умен ще се опита да отстрани Финци защото той е единствения който ще го бие накрая ако са заедно в топ 3.

# 1 087
И на мен Стоян на този етап ми е тоталният фаворит за спечелване. Единственото което му куца малко е социалното общуване, трябва да поработи малко над това за да не го отреже журито накрая (ако стигне до там естествено). Ако е умен ще се опита да отстрани Финци защото той е единствения който ще го бие накрая ако са заедно в топ 3.

Не мисля, че му сече толкова пипето, за да мисли толкова ходове напред. В момента на главата му са Михо и Нико Grinning

# 1 088
Съгласна съм с мнението на Beatyholica. Моят фаворит към момента твърдо е Стоян.
Николай въобще не го понасям - нито мога да му разбера изказа, тежкарее ли, лигави се повече от нужното ли, прави се на интересен ли...същото е със Силвия, за тях двамата на моменти субтитри ми трябват. Нито като човек с някакви качества ме е впечатлил, само лиготий и тъпи хилежи от него.
Николай - Стоян му бил отнел един от хората, с които най-много се разбирал  ooooh!, той си очаква да си пасат овчици с Дий до последно и да се кискат като тикви ли ?! Надявам се Стоян да го отнесе на дуел като куцо пиле домат  Laughing
Иначе харесвам Дий - добродушен, разбран, душичка. Но наистина вече на този етап от играта определено снощи предпочитах Стоян да остане.
Скъсах се от смях на играта с въпросите от алманаха и с отговорите "Дий бейбе"  hahaha

# 1 089
Силен е Стоян, но не мога да го харесам Thinking не знам защо. Не случайно никой не го подкрепи и едва ли е защото им е конкуренция. Михо много ми хареса снощи.
В началото имах резерви към Нико, но мисля, че му се получават нещата. Без  да се напъва си върши работата, а като фермер ще е много добър според мен.

# 1 090
Силен е Стоян, но не мога да го харесам Thinking не знам защо.
И аз. Но аз и Финци не мога.
И въпреки, че Нико пък ме дразни с много неща, бих предпочела той или Краси да са на финал и някой тях да спечели.
Жените не ги коментирам изобщо, не че не искам жена-победител, дори напротив, ама какъв е тоя ужасен избор, двете млади момичета не ми харесват, мама Галя е инфантил и тя не ми допада, Мария май най-много ми харесва от тези, които останаха...

# 1 091
  • София
Изпуснах снощи. Как се разви дуела?

Силен е Стоян, но не мога да го харесам Thinking не знам защо. Не случайно никой не го подкрепи и едва ли е защото им е конкуренция. Михо много ми хареса снощи.
В началото имах резерви към Нико, но мисля, че му се получават нещата. Без  да се напъва си върши работата, а като фермер ще е много добър според мен.
Нико ли е фермер?

# 1 092
Дий спечели първата игра, която беше стрелба с прашка като на Крум/Нико. +1т.

Втората игра беше Алманах, където би Стоян, понеже Дий не само, че не отговори на нито един въпрос, но и се излигави, беше весело, но си се излигави. +2т.
После беше играта с висенето върху дървени трупи, където победи отново Стоян, но Дий не се предаде лесно, издържа доста и той.+3т.
След това играха на играта с пренасяне на мляко с черпак и след това вода с менците през дървена греда, където отново победи Стоян с 2 минути по-бърз беше (ако не бъркам), което пак си е достойна разлика.  +4 т.
И Стоян победи.

# 1 093
  • София
Рапърчето не го харесвах, а сега ми е мъчно за него  Tired
Стоян също нещо ми е странно в него. Все едно крие нещо и си сдържа нервите едва-едва.
Чакам Краси на дуела сега да изхвърчи и ще подкрепям Нико и главно Мария.

# 1 094
  • Вестерос
Не бяха за Стоян, защото е претендент за победител, затова искаха да падне от Дий. Михо ми направи добро впечатление, че първо седеше за него.

Общи условия

Активация на акаунт