С какво ви дразнят свекървите- 71

• 92 128
  • 798
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • при късмета
Точно също е, че мъжете са тези, които могат и трябва да вземат мерки, ако изобщо искат нормални отношения. От тях зависи

# 92
Какви мерки за тази лудост  приликата,същото като имената,върви се оправяй.И два пъти мъж да си,няма да стане.Приличат на гората.Не  на  поколения  предци в геометрична прогресия  назад,дето са ги предали на родителите.Дивотия.

# 93
Познавайки австралийките се съмнявам, че някой е правил подобно изследване, освен ако таргет групата не е била от югоизточни емигранти  Grinning.

# 94
  • Ямбол
Може би е удобно да се напише, че изследването е от на майната си, че да не може някой да дойде да им каже - лъжете.

Остават няколко дни до завръщането на моята и вече се дразня.
Не се боря нито за това да съм по-напред в синовното ѝ сърце, нито да се показвам по-значима, само искам да не ми нарушава личното пространство и да се меси в моите планове и изобщо организацията ми на дневните задачи.

# 95
Относно линкът,  който К. А.G. беше дала, мисля, че проблемите ще свършат, когато свекървите осъзнаят, че не са част от семейството на младите о ги оставят самостоятелно да взимат собствените си решения и да си подреждат живота. Разбира се и младите трябва да спрат за всяко нещо да тичат при мама, а да го решават с човека до тях.

# 96
Проблеми между интелигенти хора няма. Може да не се харесват, но просто ще си спазват дистанция.

# 97
Днес се видях с моята, говорихме си нещо, на кой приличали децата (жизненоважна тема, всеки път се коментира!). Някой си казал малкият колко прилича на баща си външно и тя въздъхна - Дано и характера да му е взел!  Whistling

Е, и?  Laughing
Или е искала да намекне, че харесва характера на сина си повече от твоя, което е нормално за една майка – от нейното гардже по-хубаво няма, или просто счита, че характерът на бащата е по-подходящ за едно момче, отколкото този на майка му. Което е напълно логично.
Между другото, не познавам мъжа ти, но доколкото познавам теб от тази тема, също считам, че твоят характер не е особено подходящ за мъж. Дано наистина синът ти прилича повече на баща си.  Peace

# 98
Нормално е свекървата на Зои да харесва повече сина си и да се радва, че детето прилича на баща си. Обаче не е много нормално да го казва пред снахата и то не еднократно. Най-малкото е нетактично.

# 99
Голяма работа.  Laughing
Нашето момче вече си търталясва активно, с часове си дърдори на бебешки и ръкомаха, и се вживява. Толкова, че понякога нищо не чувам от него. И веднъж свекърва ми вика: "ауу, вижте го, ще бъде устатник като майка си". И ме гледа едно мазно, ехидно. Втори път така и на третия отговорих: "много ясно , нали аз съм го раждала, нека да е устат, за да се оправя в тоя живот, като си мълчиш ти серат на главата".
Ами, ха познайте дали пак имаше "като майка си". Сега вече няма коментари, сега като се разбърбори аз казвам: "аууу, вижте го, устат като мен". И се подхилквам доволно.  Joy Ако не е тя ще е баща му.. Например сега се е научил да си отваря хладилника и се захранва с някви неща, ако го изтървем за секунда. Баща му почва: "лаком като майка си, това като майка си, онова като майка си". И това само неговата рода го казват.
Моите роднини пък казват "оо, той е кротък, не е като мама."
Сбъркана работа.  Laughing

# 100
Нормално е свекървата на Зои да харесва повече сина си и да се радва, че детето прилича на баща си. Обаче не е много нормално да го казва пред снахата и то не еднократно. Най-малкото е нетактично.

Тя познава сина си. Аз също казвам по какво прилича на майка си, на вуйчо си, зетя не го познавам като 3годишен. Но той вместо да пише тук, си ми казва - аз бях такъв.

# 101

Тя познава сина си. Аз също казвам по какво прилича на майка си, на вуйчо си, зетя не го познавам като 3годишен. Но той вместо да пише тук, си ми казва - аз бях такъв.

Така е, някои оплаквания са доста дребнави, или по-скоро измъкнати от някъде.

# 102

Защо да е нетактично?
Нетактичен би бил коментар от рода на: "Дано да стане проклето като майка си, а не Мека Мара като баща си!".   Laughing

# 103
Сийке, утрепА ме! Как разбра, че характера ми не е подходящ за мъж? Най-малкото съм в пъти по-борбена и адаптивна от Мм, дано да го предам на децата си.
 Даун, какво оплакване искаш?! Ще мерим по скалата от едно до шест, колко си заслужава ли?
Веселка, именно  Peace

# 104
  • Ямбол
Ужасно борбена - родила секцио, за да си спестяла мъките.
Борбата е само в твоята глава, отстрани изглежда съвсем друго.
Факт е, че по-голямата ти част от мненията са все в оплаквачески теми.

Общи условия

Активация на акаунт