С какво ви дразнят свекървите- 71

• 92 142
  • 798
  •   1
Отговори
# 45
Ами що, щото да не й спирам  достъпа до детето уж. Защото детето пък обича баба си и иска да я вижда. И защото бях свободна. Ако имах работа щях да й кажа още при първия разговор и да приключим.

# 46
  • Бургас
Ами що, щото да не й спирам  достъпа до детето уж. Защото детето пък обича баба си и иска да я вижда. И защото бях свободна. Ако имах работа щях да й кажа още при първия разговор и да приключим.
Тя сама си спира достъпа до детето.
Не се занимавай повече с нея.

# 47
Зои, преди 32 г. моята свекърва също ни даде пари да си купим тоалети за сватбата на девера. По онова време се правеха дарове и тя ни даде парите за дар, който да си изберем сами.
Не виждам нищо лошо в това дето ви е дала пари да си купите  дрехи с етърва ти.  Аз осъждам етървината постъпка. Много е някак неблагодарно.
Деска, аз бих ходила през целия град пеша, само и само  да си видя внучето. Не ги разбирам подобни  баби.
Май ти спомена, че твоето почти 3-годишно дете още не е яло торта или бъркам? Пък ние цялата фамилия, барабар с 2,5 годишната девойка, с кеф си хапваме по солидно парче. Я стига се втелявай с тези ограничения! То пък колко ли пъти има повод за ядене на торта?!

# 48
Тя сама си спира достъпа до детето.
Не се занимавай повече с нея.
Е,да, но горе е написано:Защото детето пък обича баба си и иска да я вижда.

# 49
КАГ, не е моето с ограниченията. Аз нямам проблем с тези работи. Даже и с по една торба шоколади да идват у нас гости, не ми пречат. Иначе това за тортата, което бях писала, беше на първия й рожден ден. Тогава не давах.

Преди две седмици идваха моите родители. Естествено дядо беше купил цяла чанта кексчета, шоколади и други подобни вкусотии. Обаче от всичко по една бройка. Казах на баща ми другия път по две от някои, че и аз да опитам. Не че детето ги е изяло, обаче са си нейните. Къде тя хапва, къде си черпи приятелчета като идват на гости. С гордост казва "това баба и дядо го донесоха, ето да те почерпя".

Аз ценя моментите между баби, дядовци и внуци. Нито давам наклон в отношенията им, нито се меся в начина на гледане, когато оставям детето с тях. Т.е. за сега тя е оставала само с моите родители де. Първия път ме питаха какво трябвало да яде, как да я обличат - казах както прецените. Майка ми работи 30 години в детска градина, остава да не може да се погрижи са собственото си внуче.  

Вася, така е, обича я. Често ми напомня, че скоро не сме й  ходили на гости, ама............

# 50
КАГ, явно е някаква стара традиция, която аз не съм знаела, но когато имаш толкова много харчове, няма нужда да ги увеличаваш. Мое мнение.
 Прощавай, но да те питам нещо, детето яде торта, а не яде мед, защо така?

# 51
  • Варна
Честита девойка на Мушморанка! Да й е жива и здрава и да радва мама и тате...
А на КАГ снаха й може би се страхува да даде мед. То сега толкова се преекспонира със всички тези заплахи, че направо страх да те втресе... Аз змятам след годинка да започна да давам по малко от всички така хулени и забранени неща...

# 52
  • Бургас
Мушморанка е родила  Heart Eyes?! Да й е живо и здраво детенцето и да расте щастливо, умно и добро.

# 53
Да, Арадия се казва малката, много интересно име, май не е гръцко, на мен имена с А ми харесват.
Кали, много, ама много се преекспонира, аз лично се дразня. Банана алерген, картофа и той бил алерген, скоро и водата ще я обяват за такъв. Мед след годинка е ОК, на много места има инфо.

# 54
  • Mediterraneo
Преди години, когато се жени зълва ми, и моята свекърва ни даде пари да си купим това- онова за сватбата. Не й се сърдя  Mr. Green Ама не го приемам като подарък, защото цял месец преди сватбата правихме ремонт у тях аз и ММ( щото нали булка ще даваме), та услуга за услуга  Laughing

# 55
  • при късмета
Честита дъщеричка на Мушморанка, да е здрава, усмихната и много да ги радва!

# 56
  • София
Да, Арадия се казва малката, много интересно име, май не е гръцко

Арадия е Кралицата на вещиците - дъщеря на Луцифер и римската богиня Диана.

# 57

Много яко! Да ѝ е жива и здрава!

# 58
Сигурно не го е знаела!

# 59
Сигурно не го е знаела!
Като я знам каква музика слуша, на бас, че е знаела.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт