С какво ви дразнят свекървите- 71

• 92 138
  • 798
  •   1
Отговори
# 765

То, големи фасони, голямо дърпане- нейните родители били дошли нарочно с един ден по- късно, че да си останат насаме, пък нахалницата, видиш ли и тя искала.

Ти май не четеш, едните идват с един ден по-рано, да си се видят насаме със сина си и внучката, другите с един ден по-късно, после обратното едните си тръгват с един ден по-рано, другите с ден по-късно. Аман от неразбрали. Освен това, нашите са идвали последно тогава преди 2години за кръщенето/РД, техните са по-близо и идват по три пъти годишно и то винаги уж за 2 дни, които стават поне 5.

# 766
Боряна, извади речник, в дух с "младите" Laughing
Прочети си го пак.

# 767
  • Варна
Една малка торта със свещичка  и да го духа бабата.
Свещичката на тортата, бе Зои, свещичката е имала предвид Боряна... Wink

# 768
Свещичката имах предвид ,но се  получило баш с речника.Двусмислено ,но ...сега  имам поглед как стават нещата,как нищо не знаем за едно семейство и  виждаме само фасадата. И мераците ми да  протестирам и  изисквам и  се глезя дори  ги няма никакви. И точно тук разбрах доста неща, да не благодаря пак ,правих го вече. И ние ,възрастните да осъзнаем,че  има промяна,не зависи от нас  и не е  заради нас. Но  трябва да се съобразяваме с други. Да  гледаме себе си. Да не се намесваме  с лакът и  изнудване. Да  изслушваме и  разбираме. И приемаме. Защото за нас беше по-лесно някак.Истина  е.Колкото повече навлиза техника и улеснения,толкова по-трудно се живее.
Който го разбере, ще бъде добре.
Като не можеш да помогнеш-не пречи.
Ще  мине бебешкия  период и  който иска да гледа внуци  и да се радва,да почва.

# 769
Чета, чета и ми става мъчно. За мене си. Два пъти свекърва! По-добре да забравя, че имам синове и внуци, че да не преча!

# 770
КАГ ,няма нищо мъчно тук.Твоето е измислено от време оно. Имаш си отделно жилище ,имаш разбиранията да не пречиш.Съзнаваш  кога иска такт   и кога  да помогнеш. Близо си да те потърсят.
Животът е достатъчно сложен да го до усложняваме и ние.
Четем и не знаем какво стои зад думите.
Днес стана дума  как синът не пита кой  е виновен ,а  казва ,мамо ,ти какво пак ядоса жена ми. А тя сега съжалява,че  е  била рязка. Но  като си млад  е така,не мислиш  нещата на старите и така трябва за да върви светът. И аз не съм осъзнавала всичко,което сега осъзнавам. Сигурно и ти не си била идеалната снаха за свекърва си. Но не си го разбрала ,не ти го е казала. Сега е наш ред.

# 771
 Laughing Laughing
Чета, чета и ми става мъчно. За мене си. Два пъти свекърва! По-добре да забравя, че имам синове и внуци, че да не преча!И аз така!Една моя приятелка казва:Не разбрахте ли,че това свекървите сте втора категория родители!

# 772
Ами аз пък с изненада разбрах ,че  и снахата има родители. И също като мен  ги боли за нея  и  искат да участват в живота  и. А мислех,че само аз така искам.
Сериозно,ние наистина се мислим за важни ,мъжките майки.И смятаме другите за втора ръка.
Тези дни се въртя в един кръг на такива неща,за радост ,не  са с моето семейство и деца.
Ако направим малко място  и за другите родители  ще има напредък.

# 773
Как точно оцелихте момента да пишете за първи рожден ден 😀.
Преди една седмица беше рождения ден на малката. Тъй като това за мен е много емоционално, предвид че този ден е и годишнина од загубата на другото ми дете, решихме с съпруга да не каним гости.
Да, ама не!!!
Той казал на роднините, който иска да дойде. Няма да празнуваме, но ако искате елате?!?!?!? Вечерта се оказа че всички ще дойдат. Свекърите дойдоха с голяяяяма торта, свекървата беше на готвила колкото за 100 души. Разпослаха се, ядене, пиене, игри, свекърът се напи и следваха скандали с всички гости.....
Детето предпочита да е с дядо си или с баща си когато са тук, така че аз даже неможах да се доближа до него да се снимам.
Аз минах този и следващите дни с плачене, ето даже докато пиша си плача.
Поста е доста объркан, но ще ме разберете 😚

# 774
  • Оптимист по принуда
Иде ми да го шамаросам мъжа ти, честно. Стана ми много мъчно  Hug Hug

# 775
Само някои ще те разберат.Този ден за теб не е само радост. Те  едва ли се сещат за това. С времето  може да стане друго,но сега не е .

# 776
Да, иде ми и мен да го шамаросам. Даже мисля че, вече не го и обичам след тази вечер 😟.
Свекървата пак е казвала че плача защото родителите ми не са присъствали на рождения ден.

# 777
  • Оптимист по принуда
Да, иде ми и мен да го шамаросам. Даже мисля че, вече не го и обичам след тази вечер 😟.
Милата. Само ти си знаеш какво ти е на душичката. Confused

# 778
Глупости, колкото и да е тежко животът продължава...... това е истината за съжаление.
Успех!

# 779
Глупости, колкото и да е тежко животът продължава...... това е истината за съжаление.
Успех!
Глупости са за тези отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт