С какво ви дразнят свекървите- 71

• 92 131
  • 798
  •   1
Отговори
# 780
Аз не съм казвала че очаквам живота да спре. Той живота не ме е пощадил откъм неприятни неща, но ето че продължавам.
Очаквам само съпруга ми да ми е партньор в този живот.

# 781
  • Варна
И аз така!Една моя приятелка казва:Не разбрахте ли,че това свекървите сте втора категория родители!
Странно, но в нашата къща излиза точно обратното. Явно според свекърва ми, майка ми трябва да забрави, че има дъщеря и внучка, щото "то нейното било друго". Така че не се правете чак толкова на жертви. Вие може да не сте такива, но има свекърви, които не си поплюват и не мислят, когато ръсят подобни неща... Wink

# 782
  • Варна
Глупости, колкото и да е тежко животът продължава...... това е истината за съжаление.
Успех!
Глупости са за тези отстрани.
Мхм. Той живота може да си продължава и без да "переш кючека" на този ден, нали?

# 783
  • Оптимист по принуда
Продължава, естествено, но с цената на какво..

# 784
Глупости, колкото и да е тежко животът продължава...... това е истината за съжаление.
Успех!
Продължава, но на нея ѝ трябва време, за да го преживее. Когато детето порасне и започне да разбира и да се радва на рождените дни, ще е по-лесно. Но сега е нормално да ѝ е криво. Можели са да се съобразят и да не правят панаири.

# 785
Може би са мислели, че ще те зарадват.

# 786
В.Д.О., Съчувствам ти за загубата ти!

Пип 2, !  

# 787
  • София
Да, иде ми и мен да го шамаросам. Даже мисля че, вече не го и обичам след тази вечер 😟.
Свекървата пак е казвала че плача защото родителите ми не са присъствали на рождения ден.
Недей така!
Нищо не може да изтрие случилото се, но не прави жертва себе си, мъжа си и детето си!
Животът е за живите и е жестоко да стискаш душите им, своята също.
Какво се стремиш да постигнеш- да се чувствате виновни всеки път, когато чествате празник? newsm78

# 788
Да, иде ми и мен да го шамаросам. Даже мисля че, вече не го и обичам след тази вечер 😟.
Свекървата пак е казвала че плача защото родителите ми не са присъствали на рождения ден.
Недей така!
Нищо не може да изтрие случилото се, но не прави жертва себе си, мъжа си и детето си!
Животът е за живите и е жестоко да стискаш душите им, своята също.
Какво се стремиш да постигнеш- да се чувствате виновни всеки път, когато чествате празник? newsm78

Абсурт, нормално ли е според теб ако ти не се чувстваш добре на тази дата, искаш скромен празник само ти, детенцето и съпругът ти, последният да покани родата си у вас, знаейки как се чувстваш ти?

# 789
И аз така!Една моя приятелка казва:Не разбрахте ли,че това свекървите сте втора категория родители!
Странно, но в нашата къща излиза точно обратното. Явно според свекърва ми, майка ми трябва да забрави, че има дъщеря и внучка, щото "то нейното било друго". Така че не се правете чак толкова на жертви. Вие може да не сте такива, но има свекърви, които не си поплюват и не мислят, когато ръсят подобни неща... Wink
До болка познато! Първият съвет към майка ми  след сватбата, изречен от снахата/братовата жена на свекърва ми: Трябва да даваш евала на кака! Обаче и тя не си мълчала. Попитала защо и с какво те/моите родители/ са по долу от свекърите.

# 790
  • София
Абсурт, нормално ли е според теб ако ти не се чувстваш добре на тази дата, искаш скромен празник само ти, детенцето и съпругът ти, последният да покани родата си у вас, знаейки как се чувстваш ти?
Не е нормално да не се съобрази с мен, но също толкова не нормално е да не се съобразя аз с него и с празника на детето си.
Дали пък, той не е поканил " родата" си, за да прекрачат заедно откъм светлата страна? newsm78
Ти, представяш ли си година след година на тази дата да се тъжи, вместо да се чества раждането на другото дете?
Защото, точно това е щеше да се получи ако бяха останали сами.

# 791
  • Оптимист по принуда

Защото, точно това е щеше да се получи ако бяха останали сами.
Ти прочете ли всъщност какво се е случило като не са били сами? Голям празник, няма що.

# 792
  • София
Ти прочете ли всъщност какво се е случило като не са били сами? Голям празник, няма що.
Прочетох.
Изцепка винаги може да има- алкохолът не прощава, но едното няма връзка с другото.

# 793
  • Оптимист по принуда
Раните имат нужда от време, за да заздравеят, минала е едва година. И е хубаво да проявиш малко емпатия и да уважиш желанието на половинката си.

Честно казано и не ми се обсъжда този казус, имам чувството, че прекрачвам/е/ граници.
B.D.O,  Hug

# 794
  • Sofia
Неприятното е, че са решили уж заедно едно нещо, а после на своя глава е поканил гостите. Страшно неуважение към чувствата на жена си.
Отделно подмятанията защо тя плачела...

Иначе разбирам вероятната му гледна точка, както и нейната.

Общи условия

Активация на акаунт