Искам да кажа ... (92)

• 60 825
  • 802
  •   1
Отговори
# 150
Крем карамел ми се беше доял тези дни.
На мен винаги различно ми става, един път без шупли, друг път със. Така и не открих зависимост м.у начин на приготвяне и шуплите.

# 151
  • До морето
Ей, Светълчо как ми хареса това с торбичките! Ама не мога да шия, някой знае ли къде мога да си намеря платнени торбички?
Ще направя варианта на Пепчо, хареса ми.

# 152
Аз винаги го правя без. Майстор всепризнат съм. Днес пак правих, сряда е ден за крем карамел.

# 153
  • Пазете Гор
В армейските си години съм правил крем-карамел за стотици хора. Технологията е му е малко по-различна от описаната в книгите, чисто промишлена. Убийте ме - не помня имаше ли шупли. Приятно е обаче да бъркаш в казана със сместа за крема, ако черпакът е трилитров, с дръжка за лопата. Мащабно е някак.

# 154
  • София
Моят крем-карамел също винаги е на шупли, но това никога не ме е притеснявало. Всъщност не знам защо аджеба не трябва да е на шупли, какво им е лошото на шуплите, особено ако са пълни с карамел Crazy

Искам да кажа, че новата книга за Хари Потър е страхотна, но ужасно бързо върви. Мразя, когато хубавите неща свършват бързо Crossing Arms

Евилче, и аз тоя път си траях доста време. Не съм суеверна и с предишните бременности не съм пазила тайна, но сега имах проблеми със задържането от самото начало и реших, че няма смисъл да бия тъпана. То не че някога става сигурно де, ама реших вече да се отпусна и да се наслаждавам, пък дай Боже да сме добре Praynig

Боб аз държа в хладилника, ама не купувам повече от кило-две.

# 155
И на мен ми е все едно как е крем карамела. Simple Smile

белинда, преди месец те четох някъде. Или си писала, че си бременна, или другите бяха надушили...но имаше честитки. Simple Smile

Имаме ли специалист Човешки ресурси в темата?

# 156
Ами в шуплите има течност и не ми е същият вкуса и текстурата. Значи е така ми се получи - разбих яйцата от хладилника със захарта на ръка, добавих леко затоплено мляко, пекох на 140-150 градуса с вентилатор близо 2 часа, един-два пъти сложих лед и водата не завря. На 180 градуса с добавяне на ледчета се получаваха шупли.

Отивам да си чета и аз книжка, утре ни изскочи изненадващ театър-подарък, надявам се да ни хареса постановката ("Животът е прекрасен").

# 157
Крем карамел не правя, но ям и с шупли и без шупли  Mr. Green

Захир, браво! Да минеш и комруването и да ставаш един безавариен шофьор!

И аз си купих новата книга за Хари Потър  Heart Eyes Любима поредица. Чела съм я на български, слушала съм я на английски и знам всички филми наизуст. На последната книга слушах и плаках, майка ме обяви за луда  Laughing Даунче, ти я търсеше нали? Ако искаш ще ти я изпратя като я прочета.

Някой от градинарите в темата да има лешници? Имам въпрос Simple Smile

# 158
  • Пазете Гор
Комшиите имат. Задай въпроса. Ако питаш дали от троен лешник ще израсне същия - няма.

# 159
  • Sofia
Гена как ли си изкарват?
Още се стягаме,утре заранта ще почнем да си изкарваме,надявам се  Hug...ама голямо стягане,ей  ooooh!.Да нагляся на домашните едно-друго,аз да се постегна...пак херпеси от тревоги  Crossing Arms,да плаша 'ората,значи  Naughty.
Ще докладвам от тамошно как е ,що е  Hug.
Лято,сложно щеше да е, ама щях да се напъна  Blush.
Какво е това смотано време  Crossing Arms.Възразявам  Naughty.

# 160
Мариат, относно извънкласните форми и въпросите, предполагам, че са написани с цел статистика да се установи дали са обхванати рисковите групи.
Малката е болна с всички екстри Tired

# 161
  • В Космоса
Ей, това дете какво му хрумна. Не искала да заспива, защото се страхувала, че щял да е дълбок съня ѝ и нямало да се събуди утре за планината. Сега един часовник ѝ дадох до главата, да е спокойна. Не е оздравяла напълно, но се надявам Родопите да спомогнат за това. До неделя! Hug

# 162
GeNa, ако утре имаш време купи ампула Б12 за херпеса. Не се пие- слагаш на херпеса. Това е съвет от Светалчо.
Кате, приемам много неща, но тези въпроси бяха написани брутално...... Можеше малко да се постараят.
Бързо оздравяване.

# 163
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Алечка, имам лешници. И нормален (цариградски), и декоративен, който ражда  (курилос). Давай въпроса! Joy

# 164
  • София
белинда, преди месец те четох някъде. Или си писала, че си бременна, или другите бяха надушили...но имаше честитки. Simple Smile
Shocked Сериозно? Не помня да съм писала никъде другаде, освен в отчетната, където пък си четат само бременните със съответния термин. Много странно, особено за честитките, предвид факта, че не съм във форума сигурно от две години вече Rolling Eyes
А, сетих се, веднъж писах в темата за борба с рака, търсех хематолог за свекър ми, но пък и тя едва ли е супер посещавана.
Не че има някакво значение де, просто ми стана странно. Аз като влизам в две теми на кръст и си мисля, че всички за като мене Laughing

На мен херпесите ми минават от Ацик. Първите 3-4 просто минаваха по-бързо, после забелязах, че рязко спадна честотата, с която ми излизат. С две думи - много съм доволна от това кремче.

Общи условия

Активация на акаунт