Искам да кажа ... (92)

• 60 923
  • 802
  •   1
Отговори
# 165
Леле, Светалчо - извини ме мила, аз не с лошо се включих. От телефона надничам и следя и глупости пиша, личи си че през ред съм чела ☺ Сърдечни извинения са недоразумението 🌹

# 166
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Леле, Светалчо - извини ме мила, аз не с лоши се включих, от телефона надничам и следя и глупости пиша ☺ Сърдечни извинения са недоразумението 🌹

Коте, стига бе! Joy Остава ся и да се обясняваме. Joy Joy

# 167
Благодаря, че ме разбра  Hug
Върнах назад за ампулата потвърждавам, че и на мен много ми помогна.
И за крем карамела да кажа, че от както се научих да правя без шупли твърдя, че е различен. А как се прави без шупли - с търпение, бавно и на ниска температура. Аз по принцип имах проблем при готвене - фурна на макс, котлон на макс. От както се научих да ползвам степени, градуси и време са ми много по-успешни манджите и десертите 😀

Последна редакция: ср, 19 окт 2016, 23:52 от blackcat6

# 168
  • Sofia
Извинете ме и мен с моите постоянни херпеси  Tired....
Скрит текст:
почти овладях аз, ама и мажа, и таблетки Ацикловир пия, много съм подготвена. Ампула-следващия път ще пробвам, дано не е скоро. Сега ми попадна информация за хранителна добавка,може и нея да пробвам.
Чакам една пералня да простра и да се Опвам, че утре раничко ще ставам. Младежът ми се оплаква от гърло, полекувах го, дано не се влоши, че да не ги мисля.

# 169
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Гена, лек път и приятно прекарване! И пий по някоя бира и за нас. Joy
Да донесеш снимки!

# 170
Тук вси още имало хора, които се държат снизходително с останалите и обясняват все едно.другите са олигофрени.
Издразни ме една госпожа.
Да си кажа. Simple Smile

# 171
Добро утро!

Гена, много да се забавлявате и леко пътуване!

Светалчо, Куркума,
Скрит текст:
в двора на къщата имаме няколко лешника (идея нямам какви  Laughing)/ Повечето приличат на големи храсти, но единия, точно до портата е огромен, като дърво. Пречи да се отвори портата, а ще ни трябва, за да влиза буса на майсторите. Необходимо е да се окастри, но се тревожа да не го бастисаме. Прочетох, че по принцип е добре на няколко години растенията да се орязват до дъно и да се зариват, за да се обновят, но съм много пишман градинар (гледам 3 орхидеи) и се притеснявам нещо да не ги прецакам. Не знам дали раждат, ще питам стария собственик. Ще съм благодарна за съвети, защото мероприятието по освобождаване на портата трябва да се случи в събота

Срам не срам ще се запиша в градинарската тема. Толкова много неща трябва да се правят, а аз никаква представа си нямам...

Довечера съм на фризьор и съм планирала грандиозна промяна. Писна ми да съм руса  Mr. Green

# 172
Добро утро!
Сега прочетох, че Лудогорец са паднали с 0:6. Не съм кой знае какъв футболен фен, но ме е яд, че с такава голяма разлика.
Всяка сутрин ни е почти истерична, но тази взе рекорда. Аз си полежах, че не ми се ставаше - мъжът ми дъбудил детето в 6:30, но не го контролира дали е станал и какво прави и той да вземе да си поиграе с таблета, ставам преди малко той по пижама, нито се оправил, нито, чантата подредил, преди минути излязоха на пожар и сигурно днес ще закъснее, кофтито е че е станал навреме и причина не е имало да прави закъснения... Сега се чудя таблета ли да скрия или да го пратя на автобуса няколко сутрини, за да започне да си цени времето, защото този с таблет имаме проблем от известно време сутрин.
Сесили, ако имаш впредвид моето обяснение - съжалявам, че ти е прозвучало не добре. Някой по-напред попита как без шупли и написах, не съм искала да поучавам, да наставлявам, това си е моето откритие за моя крем карамел, чела съм, опитвала съм и го споделих Hug
Хубав и спокоен ден, на Гена весело изкарване Simple Smile

# 173
Добро утро!
Малко палчета ще ми трябват за след обяд.
Гена, лек път.
Алечка, после и от теб снимки! Колко изтрая с русото?
Коте, напоследък практикувам така. Лаптоп и таблет- само след като си научат. Нема мрън- мрън. Това е положението. А вчера с щерката имахме доста дълъг разговор. Пак го играх лошото ченге, но се надявам да ме разбере най- накрая. Времето за учене не й стига, а се офлянква постоянно. Обядва повече от час, после искала да си почине. Тъкмо тръгне да учи и телефона като звънне се забрава. Телефонът не звъни само веднъж. Тъкмо пак почне и се присети нещо да ми разкаже- а то голяма глупост. И има грешен подход за ученето. Първо учи по лесните предмети и вечерта разказвателните. Аз съм в потрес. Вчера бяха на театър с брат й. Взех ги и искам бързо да се прибираме, защото има за учене. Ми не искала толкова бързо да се прибира. А беше разбрано дете.

# 174
белинда, преди месец те четох някъде. Или си писала, че си бременна, или другите бяха надушили...но имаше честитки. Simple Smile
Shocked Сериозно? Не помня да съм писала никъде другаде, освен в отчетната, където пък си четат само бременните със съответния термин. Много странно, особено за честитките, предвид факта, че не съм във форума сигурно от две години вече Rolling Eyes

Белинда, и аз следя няколко теми, но попаднах на една от преди години от търсачката на точно твое мнение и видях лентичката Simple Smile
Нещата с акнето излязоха извън контрол - нищо не помага и май ще се влиза в болница. Е.ти, човек на 40 години да се докара до тук Tired Много ми е притеснено Confused

# 175
Вчер говорихте за памучни торбички, аз днес търсих козметични чанти в алиекспрес и попаднах на тези, на добра цена са. Разбира се има още много ако се порови човек, тези ми попаднаха случайно. Simple Smile

# 176
blackcat, О не...в съвсем друга тема, друг човек визирах.

# 177
  • Mediterraneo
Никакви таблети, телефони и каквито да е устройства сутрин!

Снощи голямата ми снесе пет шестици( по десетобалната са), откачих! Това им беше входното ниво. Нямам време да се занимавам с нея вечер и това си оказа влияние. Сега съм й прибрала телефона, лаптопът също се ползва с ограничение( само ако й трябва нещо за училище да прави на него).

От училище пък вчера получаваме бележка- Утре шофьорите на автобусите стачкуват; вероятни са следните промени в курсовете на училищния автобус: а) да няма промени; б) да няма автобус изобщо; в) да дойде сутринта, а да не дойде следобед; г) да не дойде сутринта, да дойде вечерта. Моля да предвидите всички ситуации  Mr. Green Направо шах с пешката  Whistling Върви предвиждай нещата!

# 178
Мария, и аз така искам и се правя на лоша Blush, но той е малко по-голям от твоите хлапета - на 13 е, опитвам се по друг начин да комуникирам с него, да го ударя в съзнанието дет се вика, защото аз лесно ще забраня, но той трябва да разбере кое е добре за него и кое не.
Скрит текст:
Следя го, засега само се опитва да ме финтира, но резултатите ме удовлетворяват и се правя, че не забелязвам. По математика има 2 шестици, по английски една, по български на курса видях листа с оценките върти се между 5 и 5,75 и има едно 3,75 на преразказ от името на неутрален разказвач, там ще наблегнем. Аз очаквах по български да ни е голям проблем, но се справя детето. А госпожата ни не си поплюва - 2 такси е върнала и той си дава сметка, че работата е дебела Mr. Green
Довечера чантата ще му кажа, че я искам пред вратата и ако още веднъж се повтори, ще му взема карта за 1 месец, за да разбере как се пътува сутрин в трафик и в колко трябва да излезе, може пък в автобуса да си ръчка в таблета  Mr. Green
По отношение на разсейването - същия е. Първо иска почивка, след това бърбори за каквото се сети, щом е стигнал до там, всяка вечер да ни прави интервю как е минал денят ни и на мен и на баща му, ще рече човек че много го интересува, просто не му се учи  Mr. Green Малко свободно време да има и му се дохожда и до баба му и на екскурзия и на кино и до мола, просто да не е у дома, абе хитри са хлапетата, колкото и да ги коментираме Simple Smile
Джули за какво акне става въпрос, ти ли имаш проблем?
Бележка за въшки не съм попълвала, но вчера донесе да попълня, че може да отиде да празнува празника на Народните будители. Хем да я попълня по моя преценка, хем е задължително - ей така най-обичам Whistling
Сесили  Hug

# 179
Коте, същата история е и при нас.
При нас това интервю се повтаря по няколко пъти на ден. И ако някой ми се обади по телефона- кой е, какво каза, защо ти се обади.....
И аз като теб се опитам да я клъвна, за да разбере че съм права, но да видим от днес как ще е. Като се прибере телефон няма да види. Един ден я наказах и без пари да е. Баща й е твърдо против, за да не ме намрази- това са негови думи.
Скоро на среща с приятелки всеки се пооплака от децата си, на мен също ми набиха канчето, дадоха и свои примери. Казаха, че не трябва да съм толкова добра.... Прибрах се и споделих какво сме си говорили с нея. Дойде си баща й и тя му сподели"Тати, днес на мама са се опитали да й промият мозъка!" Смешно, смешно, ама ми писна в 22 часа да помагам я по човек и природа, я по история и т.н. Не защото й е трудно, а защото иска с моя помощ да стане по- бързо.

Общи условия

Активация на акаунт