Искам да кажа ... (92)

• 60 778
  • 802
  •   1
Отговори
# 225
Ето ме! Върнахме се от тестуването на щерката. За нейна радост алергия към кучета няма. А аз в ъгълчето седя и подсмърчам. Че ся и куче може да ми домъкнат да гледам. Иначе няма да е мое, а на щерката.
Проблемът е, че алергията към плевели, житни, лободови (сега и пелин) се засилва. Лекарката иска след нова година да отидем и да разговаряме за някаква (не съм сигурна дали разбрах правилно, че щерката скачаше и пляскаше от кеф) имунотерапия с ....капки дето се слагат под езика. Някой има ли повече инфо?
Захир- никакви банани! Те са много въглехидратни. Плодовете не се препоръчват, но ако много искаш- някоя по- кисела ябълка, боровинки, арония..... Без грозде, диня, банани....
Хляб може по 1 филия. Аз не го ям, но вчера няколко печени кестена, малко черен шоколад. Та и аз съм с прегрешения. Днес обядвах краставица със зехтин, люти чушки и извара с масло и кашкавал.
Сега- краставица със зехтин, люти чушки и пържени гъби с масло и поръсени с пармезан.
За утре- пица с блат от опалянки или тиквички със сметана.
Янтра, тоя сос го мразя. Никога не съм го опитвала. Сутрин в стаята на децата не се диша, предната вечер са го яли.

# 226
  • Euskal Herria
Янтра, подозирам, че вашия котарак и нашето куче от една лаборатория са се пръкнали. Толкова кучета сме имало, ама като това - никога. По-лесно ми е да кажа какво не яде - гранули и пауч. И още едно-две неща.

Доволна съм, че вече сме на етап всеки да си готви. А и сега като сме само двамата с мъжа ми - още по-лесно.

# 227
  • Пловдив
Янтра, подозирам, че вашия котарак и нашето куче от една лаборатория са се пръкнали. Толкова кучета сме имало, ама като това - никога. По-лесно ми е да кажа какво не яде - гранули и пауч. И още едно-две неща.
Подозирам, че туй нещо не е котка. Честно. Днес падна от 20см прозоречен перваз, всяка котка щеше да легне и да се наспи като 5 пари в кесия, моето се изръси от прозореца.

# 228
Янтра,  Joy Аз имах котка, която ядеше кьополу с чесън  Laughing

Захир, хляб по-добре не. Ако много ти се яде пробвай някой таханов или с фъстъчено масло, има много рецепти. Банани също по-добре не, твърде са въглехидратни. По -лесно се свиква когато от начало се ограничиш тотално. Не, че от един банан нещо ще ти стане, но после ще си кажеш, е какво сега един банан, и така всеки ден по малко... Губи се смисъла. Ако ти се яде плод яж следобед, но не го повръщай в система.

Аз се подстригах, много съм доволна, едно ми е леко такова. Мъжът ми не е във възторг  Mr. Green Утре ако успея да си направя едно свястно селфи ще ви покажа Wink

# 229
Аз пека вратни пържоли и картофи, но по отделно, заедно не можело... Сега пием по едно червено вино с мъжът ми. Наздраве 🍷

# 230
И аз броколи за мен и дроб за мъжа ми. Децата....чопнаха по малко

# 231
  • София
Лятото на морето се запознах с едно куче, което умираше за всякакви плодове и зеленчуци. Няма такава скица. Мъжа ми си вади една праскова от чантата и тамън да захапе, това се паркира пред него и ей такива очичики прави #Puppy dog Мъж ми вика - сладурче, ти такова не ядеш. А то пак   #Puppy dog Викам -я му отхапи малко. Мъж ми - луда ли си, къде си виждала куче да яде праскови. Ама му отхапа. Леле, това как се зарадва Mr. Green Омете цялата праскова за норматив. Стопанинът й каза, че се казва Мия и обожава краставици и спанак Joy И й бяха донесли пояс, като на бебетата, с него плуваше навътре.

# 232
  • Euskal Herria
Амии... освен да ви пращам кучето на гости наред - то не подбира, яде всичко. Няма да ви остава храна, няма "това не ям".  Joy Joy Joy

# 233
Искам да кажа, че си пиша със спомен от преди 12 години. Подгони ме носталгията.

# 234
  • Някъде там
Май повечето ни животни са такива.Моята кучка яде динени кори и ги предпочита пред гранули или хляб.
ММ ме отиде на среща по работа.Децата на тренировка и аз си скучая и ако не дойдат скоро сладкиш няма да видят,така сериозно си похапвам. Grinning май кучето прилича на мен. Joy
В къщи е топло,не ми е студено,по тънка блуза съм, а ръцете пак са ми ледени..много е неприятно.

# 235
Лятото на морето се запознах с едно куче, което умираше за всякакви плодове и зеленчуци. Няма такава скица. Мъжа ми си вади една праскова от чантата и тамън да захапе, това се паркира пред него и ей такива очичики прави #Puppy dog Мъж ми вика - сладурче, ти такова не ядеш. А то пак   #Puppy dog Викам -я му отхапи малко. Мъж ми - луда ли си, къде си виждала куче да яде праскови. Ама му отхапа. Леле, това как се зарадва Mr. Green Омете цялата праскова за норматив. Стопанинът й каза, че се казва Мия и обожава краставици и спанак Joy И й бяха донесли пояс, като на бебетата, с него плуваше навътре.

Хахаха това е толкова сладко!!!!  Heart Eyes Аз замезих с бри, кашкавалче и малко мерло. И съм на Travel Hd..голям кеф!

# 236
  • Пловдив
Аз съм на тиквички със чеснов сос. Котарака ме гледа.

# 237
  • София
Захир, ти си от моята кръвна група, тъй както ги усещам нещата Heart Eyes

Как ми се пие...Повече, отколкото ми се яде, честно!

# 238
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И нашите кокершпаньоли умираха за всякакви плодове и зеленчуци. А обелки от краставица във въздуха ги ловеше второто куче. Даже такъв случай имах: приятел на сина ми седеше с мен в кухнята, докато го чака да излязат, а аз белех краставички и хвърлям обелката, кучето я хваща във въздуха, както винаги го правим. Обаче момчето стои срещу мен и не вижда кучето и по едно време не се стърпя милото и попита защо хвърлям обелките на земята. Hug Но най-много се учудвах колко много кучето обичаше огризките от печени чушки с оцет, олио и сол. Дори не подозирах, но го видях като ги изважда от кофата за боклук и ги излапва - нали се сещате, дръжката със семето.

Кристин, все си мисля, че детето ти щеше да изяде крушата и без шамари.
Предполагам, че и на теб ти се случва да не ти се яде или поне не това, което имате на масата. Разбираш какво искам да кажа, нали? И много се надявам шамарите да не са били плесници по лицето, много е обидно и унизително.
Знам, че децата могат да нажежат човека до бяло и да го изкарат от равновесие. Но по-добре е да се разсърдите, да се обидите и да отидете в друга стая, дори да се разплачете от яд е по-добре. По-малко ще ви е кофти после, а и след години...
И какво ако детето не иска да яде?

# 239
Светалчо, той не просто не искаше да яде, а искаше да яде нещо което го няма без да уточнява кое е липсващото..... Когато каже, че  не е гладен няма проблем. У нас яденето не е задължително!

Общи условия

Активация на акаунт