Искам да кажа ... (92)

• 60 802
  • 802
  •   1
Отговори
# 285
  • Euskal Herria
Светалчо, не си много далеч - castillo (кастийо) на испански е замък. Има в близост един: Castillo de Butron, Gatica

Продава се/продаваше се, ако някой прояви интерес...

Даун, заповядай!

# 286
Внимавай, че... Mr. Green

# 287
  • Euskal Herria
И сърфисти имаме, така че ако ти залипсват...

# 288
И сърфисти имаме, така че ако ти залипсват...

Не мога да кацна при вас директно, та ще трябва на друг да досаждам Simple Smile.

Има вече и полет до София с Катар. Ще го проверя. Иначе преди винаги летяхме до някъде с престой около седмица  Mr. Green и после БГ и после седмица другаде.

# 289
  • София
Даун, през януари как се лети най-оптимално от БГ до Австралия?

# 290
Зуз, честито! Дано ти се падне някое пиле с апетит и да няма пубертет!
Ванини, може и да няма какво да кажеш, но поне сподели бройката на зъбките! Намалява ли?
След малко отивам да прибера 3 второкласника. У дома ще има мъжко парти. Щерката е недоволна, защото учи.
Дойде ми една пратка, поръчах друга....ех, така разбирам петъците!

# 291

Нямам идея, защото аз винаги търся най-краткия полет. Зависи и до къде в Австралия. Само Катар летят "директно" до Пърт със спиране в Букурещ. За другаде не съм се интересувала.

Какво разбираш под оптимално и за къде в Австралия? Ще проверя. Имай предвид, че вътрешните полети тук са "наказателни" никак не са кратки и никак не са евтини.

# 292
  • София
Belinda, чудесна новина, лека и безпроблемна бременност ти желая!

# 293
Eй, слушайте. Тръгвам си, че съм на ендокринолог и имаме среща с приятели довечера в р-т Добро. Да не качите снимките без да ги видя!!!  Naughty  Цял ден дебна!!!!

Хубава вечер на всички, честит петък дет'се вика. Аз от сега замислям една мързелива неделя на топло в леглото, с филмчета и чайче с ром  Whistling

# 294
  • София
Скрит текст:

Нямам идея, защото аз винаги търся най-краткия полет. Зависи и до къде в Австралия. Само Катар летят "директно" до Пърт със спиране в Букурещ. За другаде не съм се интересувала.

Какво разбираш под оптимално и за къде в Австралия? Ще проверя. Имай предвид, че вътрешните полети тук са "наказателни" никак не са кратки и никак не са евтини.
Мелбърн.
може и Сидни. знам, че не са близо двата града. каква е комуникацията м/у тях?
да, да, най-кратко.

# 295
Скрит текст:

Мелбърн.
може и Сидни. знам, че не са близо двата града. каква е комуникацията м/у тях?
да, да, най-кратко.

Мелбърн и Сидни са относително близко. няма как да е накратко за полетите. не съм летяла от тях и до тях от Европа. Ако кажат за къде, ще проуча, но просто ей така, не. И те могат да го направят.
Ако им трябва специфична инфорнация съм насреща.

# 296
  • София
Даун, за мен е инфото Simple Smile
явно е сложно до тая  Австралия.
мерси Hug

# 297
Даун, за мен е инфото Simple Smile
явно е сложно до тая  Австралия.
мерси Hug

Не е сложно. Пиши ми и ще се разберем. Ще ти дам скайп и фейс бук и ще го обсъдим.

# 298
Алечка пуснала ли е снимка?

# 299
Аз не съм видяла, но тя май не писа много днес🤔

Общи условия

Активация на акаунт