Искам да кажа ... (92)

• 60 851
  • 802
  •   1
Отговори
# 420
Сезонът не е подходящ,  твърде за прически. Влажно време, дъжд,  шапки,  качулки cheersНе видях прическата,  но честито.

# 421
Аз заради проблемите с ушите вчера си купих шапка Simple Smile

# 422
  • Euskal Herria
Аз предпочитам лента за главата, макар че и нея рядко слагам.

# 423
Аз предпочитам лента за главата, макар че и нея рядко слагам.
И аз много си мислех дали да не си взема и мисля, че ще ми е от полза и все пак ще си взема една. Ето онзи ден нищо и никакъв грип, почти не съм ходила навън и ме боляха и двете уши  Sad
Досега почти не съм носила такива аксесоари и нямам.

# 424
  • Euskal Herria
Вятърът за мен е по-голямото зло, отколкото ниските температури. С лентата обхващам и ушите, и челото. Така имам някаква защита - заради синузита и проблеми с ушите. Просто лентата ми е по-удобна, отколкото шапката.

# 425
  • В Космоса
Светалчо, радвам се, че ни се радваш! Grinning Hug Когато имаме възможност, правим го. Силно зареждащо е. Heart Eyes

# 426
Къде е Алечка с прическата? И аз искам да видя, и да оплакна очи!
Искаме повторение!

# 427
Май съм изпуснала Алечка, сега ще се върна да прочета.
Ние се прибрахме преди малко, жесток ден изкарахме - ждрелото на Ерма от българска страна, преход - Власинско езеро и обяд в Сърбия, после по едно живописно пътче 50-60 км. - Погановски манастир и ждрелото на Ерма от сръбска страна, кафе и палачинки и обратно в София. Направо страхотно, макар че си навъртяхме освен прехода и едни 370 км. с кола, но съм доволна  Grinning

# 428
Алечка, благодаря за пожеланията за оздравяване, стараем се. Joy
Искам да кажа, че ти се възхитих - браво на теб!
Не стига, че си сладур (новата прическа много ми хареса), ами си и бойна мацка. Мъжът ти е случил с теб, късметлия.

Светалчо  Hug Дали съм бойна или имам мания за контрол още спорим с психоложката ми  hahaha Сега си представи група аматьори, тръгнали да правят ремонт, водени от още един аматьор с постоянен интернет достъп  Laughing Понеже бюджетът е ограничен, решихме, че ще се мъчим каквото можем да направим сами. Отредили сме една стая за експерименти и ако се провалим ще извикаме майстори да оправят след нас и да направят ремонта. Ама сме длъжни да опитаме. Ако стане - ще сме много горди от себе си. Ако не стане, поне ще сме опитали. Иначе мъжът ми е случил на жена, ама и аз съм случила на мъж, който да търпи всичките ми лудости Simple Smile

Снимката я махнах, Мери, ти не ме ли видя?

# 429
Алечка, първата снимка я видях, но мислех, че си пуснала втора- на дневна светлина, за да видим цвета.

# 430
  • София
Мър в кръчма Бест ли хапнахте?

# 431
  • Пазете Гор
Бест е отлична кръчма.

# 432
  Къде е това,  че често нямам време да готвя.

# 433
  • София
В Сърбия на Власинско езеро.

# 434
  • София
Никога не съм била в Сърбия. Е, минавала съм пътьом за други места, ама ей така да отида, да разгледам - не. Трябва да се поправи тази несправедливост.

Не съм чела назад. Ние бяхме уикенда малко по гости. Тъкмо се върнахме и дребчо нещо взе да се разкисва Confused

Алечка, браво, момиче! Само да ви предупредя, че моментът, когато сме били най-близо до развод с мъжа ми, беше, когато решихме, че сами ще си правим ремонта на апартамента Joy

Шапки нося много и непрекъснато. Зимни заради синузита, плажни заради слънцето, също и спортни с козирка. Зимните вече ги извадих. Още миналата седмица ми стана студено и започнах да нося. Лошото е, че на мен слабото място са ми страничните синуси, а не фронталните, а за тях още не са измислили пособия за отопление Laughing

Общи условия

Активация на акаунт