Знаете ли какво да си "поискате", че Вселената да ви го даде?

• 16 699
  • 122
  •   1
Отговори
# 75
Само не съм видяла/или чула Wink/ тук от списващите привърженици на Вселенските домогвания за блага да са се отказали от всичко материално, да метнат една гола риза и да се отдадат на дзен  Wink

Ако не държиш да е абсолютно буквално, приеми че има хора, преминали и през това..Wink

# 76
............
И наистина понякога хвърляме усилия, труд и много нерви за неща, които не сме сигурни дали са ни нужни, просто ги искаме. Когато ги получим не изпитваме радост, а напротив, разочарование. Внимавайте какво си пожелавате. Grinning

Така е, и накрая става ясно, че тя, Вселената,  била една крачка пред нас, и знаела представи си, че даденото , за което сме драпали не е за нас. Отстрани ни се е присмивала и  разбира се, не сме го получили. Е, поне получили сме урока Wink. Излиза, че някой ни дърпа отгоре/може и отдолу, знам ли и аз  Mr. Green/, като кукла на конци.

Как сте сигурни, че не е за вас дадено нещо и защо като не сте сигурни хвърляте труд и пот за него newsm78

Само не съм видяла/или чула Wink/ тук от списващите привърженици на Вселенските домогвания за блага да са се отказали от всичко материално, да метнат една гола риза и да се отдадат на дзен  Wink

Ако не държиш да е абсолютно буквално, приеми че има хора, преминали и през това..Wink

Буквално, буквално, то и аз с една много пълна дебитна карта и мобилен тръгвам навсякъде и ще си дзънкам до безкрай Wink Аз го разбирам така - загърбваш всичко материално и се оттегляш да си медитираш, визуализираш, храниш и поиш със слънце и т.н. Иначе - всичко е материално Wink

# 77
Съжалявам, ако някой се е засегнал! Използвания цитат е често срещан под различни форми.

"Въображението е всичко. То е предварителния изглед на това, което ще привлечем в живота." - Алберт Айнщайн

"Веднъж щом вземеш решение, Вселената заговорничи то да се случи." - Ралф Уолдо Емерсън

Не усещаш ли кога ти е зле?Кога си тъжен,гневен,свива те под лъжичката и живота ти тежи?Всичко това е "ниска вибрация"
Когато си щастлив,радостен и имаш усещането за лекота и,че всичко ще е наред(дори когато положението е зле),това са "високите" вибрации..

Ако си мечтаем за богатство, но сме с ниски вибрации, ще привлечем бедност вместо това.
Ако притежаваме силна енергия, но сме с ниски вибрации, може да получим богатство, но само след злополука.
Вселената не разбира от цифри. Можеш ли да си представиш как ще се чувстваш със 3 милиона в банковата си сметка? Какво ще направиш с толкова пари? Можеш ли да задържиш това чувство? Това е езикът, който тя разбира.

Бог помага, но в кошара не вкарва.

Напълно съм съгласен.
Например се опитваме, да привлечем любовта на живота си.
Решили сме точно какъв партньор търсим и сме с високи вибрации. Фантазията ни работи на пълни обороти. Направили сме първите две стъпки, решили сме какво точно търсим и сме попитали Вселената.
Следва да повярваме, че Вселената ще ни изпълни поръчката.
Нужно е да вярваме преди да го получим.
Изчистихме ли жилището? Измихме ли съдовете? Изхвърлихме ли боклука? Изпрахме ли чаршафите? И т.н.
Ако не сме свършили тези неща - не вярваме. Чакаме резултата, преди да сме повярвали.

# 78
Как сте сигурни, че не е за вас дадено нещо и защо като не сте сигурни хвърляте труд и пот за него newsm78
Защо хората толкова категорично казват ДА като се женят и още по категорично като се развеждат.
Какъв смисъл има да трупаш състояние и после наследниците ти да се убиват за него.

# 79
Октобър, да. Без пукната пара, напълно сама и дълго време в тишина съм била.
Дзен-а дойде после и като бонус.
Сега си подарявам редовно такива моменти. Кратки, но пълноценни, защото се опитвам да чуя себе си.

# 80
.............решили сме какво точно търсим и сме попитали Вселената.
...........

Това сериозно ли newsm78

Не знам какво да си мисля за гладните африканчета, едва ли умират от щастие да мизеруват, със сигурност  търсят решение, ама ей на, не са се сетили да отправят молбите си към така щедрата Вселена, раздаваща блага на килограм - кеф ти милион, кеф ти Ферари. Само д аи подадеш поръчка като на сервитьор на Златните/дано не надписват сметките поне Mr. Green, че всичко се плаща, рано или късно/.

Някак леко шизоидно ми звучи да реша какво искам, и да питам Вселената Crazy. Но, предполагам в мен е проблемът, не съм доизрасла за тези неща, млада душа съм , имам много да уча, и не съм от възвишените и умни по принцип.

В другия живот ще наваксам Grinning

Защо хората толкова категорично казват ДА като се женят и още по категорично като се развеждат.
Какъв смисъл има да трупаш състояние и после наследниците ти да се убиват за него.

В този, че някои не биха създали наследник/ци, без да са в брачен съюз Wink Впрочем, в брачната зала не помня да ми обещаха състояние newsm78, пък 2 пъти минах оттам newsm78. Пак съм била на грешното място, ама уроци, уроци Wink

Октобър, да. Без пукната пара, напълно сама и дълго време в тишина съм била.
Дзен-а дойде после и като бонус.
Сега си подарявам редовно такива моменти. Кратки, но пълноценни, защото се опитвам да чуя себе си.

Радвам се за теб тогава.  Признавам, не бих пожелала никому подобно нещо, но може би е част от терапията при някои...

# 81

Буквално, буквално, то и аз с една много пълна дебитна карта и мобилен тръгвам навсякъде и ще си дзънкам до безкрай Wink Аз го разбирам така - загърбваш всичко материално и се оттегляш да си медитираш, визуализираш, храниш и поиш със слънце и т.н. Иначе - всичко е материално Wink

Имало било казват един дзен-йога индиец, който 50 години не бил ял и живеел само на въздух и медитация.  Дали нощно време, когато всичко живо спи не си хапва от някъде не знам-злите езици мълчат.
 Но не вярвам тук бг мамите да са толкова чак напреднали в дзен -йога съвършенството.

# 82
  • София
Е сега ще  долети някоя слънцеядка не бой се. LaughingБг мамите могат и владеят всичко.

# 83
Скрит текст:

В този, че някои не биха създали наследник/ци, без да са в брачен съюз Wink Впрочем, в брачната зала не помня да ми обещаха състояние newsm78, пък 2 пъти минах оттам newsm78. Пак съм била на грешното място, ама уроци, уроци Wink
Продължавай да учиш. Ти като си казала ДА един път защо се отказа? Не знаеше ли, че това не е за теб, къде гледа, а .... Heart Eyes

....защото се опитвам да чуя себе си.
Peace
Много добре казано. Колкото и да се пънем, подвластни сме на среда, събития, приятели, близки ... на всичко. Мислим /дори вярваме/, че можем да контролираме всичко, а на практика се носим по течението, когато не се вслушваме в сърцето си/душата си.

# 84
  • волно калдъръмче
Да, и по някое време се връщаш в матрицата, за да си татуираш вежди, да си оформиш устните, да си вземеш новия айфон и отново да дойде време, в което ще ти писне от всичко материално. Тогава забиваш към някой екзотичен самотен остров да се дзенкаш отново Mr. Green

# 85
.............решили сме какво точно търсим и сме попитали Вселената.
...........
Не знам какво да си мисля за гладните африканчета, едва ли умират от щастие да мизеруват, със сигурност  търсят решение, ама ей на, не са се сетили да отправят молбите си към така щедрата Вселена, раздаваща блага на килограм - кеф ти милион, кеф ти Ферари. Само д аи подадеш поръчка като на сервитьор на Златните/дано не надписват сметките поне Mr. Green, че всичко се плаща, рано или късно/.

Имаш различно разбиране за богатството от това на гладното африканче.
Както ти можеш да си щастлива с това, което имаш - така и те могат да са щастливи с това, което имат.
Не познават живота, който ти познаваш, както и обратното. Всеки човек гледа през собствения си прозорец.

# 86
Да, и по някое време се връщаш в матрицата, за да си татуираш вежди, да си оформиш устните, да си вземеш новия айфон и отново да дойде време, в което ще ти писне от всичко материално. Тогава забиваш към някой екзотичен самотен остров да се дзенкаш отново Mr. Green

Не исках да го казвам в толкова прав текст, и мисля , че малцина ще те разберат Grinning

...
Както ти можеш да си щастлива с това, което имаш - така и те могат да са щастливи с това, което имат.
Не познават живота, който ти познаваш, както и обратното. Всеки човек гледа през собствения си прозорец.

Честно, адски мразя някой да ми казва с какво да съм щастлива, хеле, пък когато изобщо не ме познава... Или пък , че желанията ми били тъпи/или там, каквито бяха Mr. Green/.

# 87
  • волно калдъръмче

Не исках да го казвам в толкова прав текст, и мисля , че малцина ще те разберат Grinning

Така е  Peace проблемите, от които бягат тези хора, не са за простосмъртни.

# 88

Имаш различно разбиране за богатството от това на гладното африканче.

Много ясно.

Ами нямат избор и са щастливи. Иначе ако знаеха как може да се живее да са се обесили на първата палма. Но Вселената е милостива и ги държи в неведение.

# 89
Е сега ще  долети някоя слънцеядка не бой се. LaughingБг мамите могат и владеят всичко.

Някоя? Само една е- Мамасита. Тя е опитала и анализирала всичко в този живот Laughing

Общи условия

Активация на акаунт