/ тук от списващите привърженици на Вселенските домогвания за блага да са се отказали от всичко материално, да метнат една гола риза и да се отдадат на дзен 
Ако не държиш да е абсолютно буквално, приеми че има хора, преминали и през това..
/ тук от списващите привърженици на Вселенските домогвания за блага да са се отказали от всичко материално, да метнат една гола риза и да се отдадат на дзен 

. Излиза, че някой ни дърпа отгоре/може и отдолу, знам ли и аз

Аз го разбирам така - загърбваш всичко материално и се оттегляш да си медитираш, визуализираш, храниш и поиш със слънце и т.н. Иначе - всичко е материално 

. Но, предполагам в мен е проблемът, не съм доизрасла за тези неща, млада душа съм , имам много да уча, и не съм от възвишените и умни по принцип.
Впрочем, в брачната зала не помня да ми обещаха състояние
, пък 2 пъти минах оттам
. Пак съм била на грешното място, ама уроци, уроци 
Аз го разбирам така - загърбваш всичко материално и се оттегляш да си медитираш, визуализираш, храниш и поиш със слънце и т.н. Иначе - всичко е материално 
Впрочем, в брачната зала не помня да ми обещаха състояние
, пък 2 пъти минах оттам
. Пак съм била на грешното място, ама уроци, уроци 

проблемите, от които бягат тези хора, не са за простосмъртни.