Преместването в самостоятелна стая – откога, как?

• 25 623
  • 266
  •   1
Отговори
# 165
И аз интересно какъв ли зрял живот водя, защото аз също не мога да спя на чуждо място, заспивам трудно, будя се през половин час, и накрая с кеф ставам в 6ч сутринта, и се радвам, че наближава краят и ще си ходим след Хдни. Мразя гости с преспиване, защото не мога да спя на чуждо място, и просто избягвам да го правя.
Щастлива ли си така? Не можеш да се отпуснеш на море, на почивка където и да е? Това ли искаш и за детето си? Има как да се размине.

Какво за памперси искаш да кажа?
На 1- Да, изобщо не ми пречи. Не живеем по хотели в крайна сметка. 2-както дойде, не виждам какъв е проблемът, да обича да спи в дома си. За протокола сега се сещам, че още като новородено не спеше в количката, само в леглото си.

# 166
Малката е на 5 и още не иска да си спи в стаята.Ремонтира, украсена с много играчки телевизор и взех.Повечето деца около нас са така,а на мен ми се ще да си иде в стаята.Спала 10-15 пъти в детската с майка и, ама на 2-3 ден пак се намърдва душичката в спалнята.При вас кога децата си отидоха в стаите??

# 167
  • София
Малката е на 5 и още не иска да си спи в стаята.Ремонтира, украсена с много играчки телевизор и взех.Повечето деца около нас са така,а на мен ми се ще да си иде в стаята.Спала 10-15 пъти в детската с майка и, ама на 2-3 ден пак се намърдва душичката в спалнята.При вас кога децата си отидоха в стаите??
В цялата тема досега има отговори на този въпрос.

# 168
В цялата тема досега има отговори на този въпрос.
Ще прегледам

# 169
За протокола сега се сещам, че още като новородено не спеше в количката, само в леглото си.

Трябвало е да я възпиташ, просто  newsm66

Скрит текст:
Моите и двете не спяха в количката, особено каката пищеше като ужилена, ако понеча да я сложа. Винаги съм гледала с нескрита завист майките, поседнали на слънчице със спящите в количката бебета...от моите колички само писъци се чуваха  Mr. Green

# 170
  • София
Синът ми спеше, но само ако ходя. Знаеш ли какви километри навъртях  Laughing  Като не съм го възпитала...

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 19:02 от milenaka

# 171
За протокола сега се сещам, че още като новородено не спеше в количката, само в леглото си.

Трябвало е да я възпиташ, просто  newsm66

Скрит текст:
Моите и двете не спяха в количката, особено каката пищеше като ужилена, ако понеча да я сложа. Винаги съм гледала с нескрита завист майките, поседнали на слънчице със спящите в количката бебета...от моите колички само писъци се чуваха  Mr. Green
Скрит текст:
И аз много им завиждах, лятно бебе, времето хубаво, а аз препускам по баира с ревящо бебе, да се прибирам по спешност, че не иска да заспи дори и в движение.

# 172
Колко познато ми звучи. Но пък съм стройна фиданка, та има полза от цялата работа  bowuu !

# 173
При вас кога децата си отидоха в стаите??
Когато ги накарахме.

# 174
Когато ги накарахме.
  Е кога ги накарахте или вие писахте да се похвалите, че вие сте супер и всичко контролирате.браво.ама не се правете на много остроумни.

# 175
Когато ги накарахме.
  Е кога ги накарахте или вие писахте да се похвалите, че вие сте супер и всичко контролирате.браво.ама не се правете на много остроумни.
Ако сега влизаш в темата, мненията на тази потребителка, няма да са ти от полза, просто ги пропускайте, така ще си улесните живота  Mr. Green

# 176
Ако сега влизаш в темата, мненията на тази потребителка, няма да са ти от полза, просто ги пропускайте, така ще си улесните живота  Mr. Green
Човекът едва ли е слабоумен, мисля, че може сам да си прецени кое ще му е от полза. Коментарът ти е на ниво подрастващ, замисли се.

За местенето в собствена стая - най-добре от раждането. Ако ли не, към 8-9 месеца вече е нормално детето да си спи в своята стая. И без такива филми "не искам" (в случай, че някой се е минал и е решил да премести детето след като е проговорило). Почти 100% от децата преди пубертета ще кажат, че искат да си спят при родителите. Не е нормално и не следва да се толерира само за да не заплаче детето. Родителят решава какво и как ще се случва и е редно да поеме нещата, а не да се оставя на милостта на 3-годишно по въпроса с отглеждането и възпитанието.

# 177
Не е нормално от раждането бебето да спи само, на 9-10 месеца си е направо абсурдно рано. 4-5 години е приемлива възраст за мен.
Афтършок, а твоите коментари са на ниво "последна инстанция". 50-60 деца ли отгледа или си правила проучвания, че така категорично се изказваш?

# 178
 Раждаш го, отнасяш го някъде далеч и като стане абитуриент, си го вземаш вкъщи. Тъй де, да се наспиш като човек и ти, амаха Crossing Arms

# 179
Не е нормално от раждането бебето да спи само, на 9-10 месеца си е направо абсурдно рано. 4-5 години е приемлива възраст за мен.
Афтършок, а твоите коментари са на ниво "последна инстанция". 50-60 деца ли отгледа или си правила проучвания, че така категорично се изказваш?
Не само, че е нормално, но и е препоръчително детето да спи в своето си легло в своя стая. Ако го кърмиш и ти е удобно да е до теб през нощта, за да не ставаш, добре - 2-3 месеца го държиш при себе си. След това обаче си е нормално да спи в леглото си, съответно и стаята си.
Повече съм отгледала.

Общи условия

Активация на акаунт