Преместването в самостоятелна стая – откога, как?

• 25 613
  • 266
  •   2
Отговори
# 75
Скрит текст:
В една статия четох наричаха спящите бебета бебета-еднорози- всички са чували за тях, ама никой не ги е виждал  Joy
 Hushpuppy моята дъщеря беше същата- нито при раждането съм усетила болки, нито е имала колики, нито зъби съм усетила, спеше много- до 3м по 6ч, след 3м по 8, абе идилия  Heart Eyes До като не се роди бебето и започна ревност- защо той спи при теб, и аз искам; защо го храниш; защо го гушкаш; защо го носиш..... Сега се мести при нас всяка сутрин.  

Щом не те е попитала ''А не можеш ли да изхвърлиш бебето в кофата, че вече ме болят ушите?'', както беше питала 3-годишната дъщеря на една приятелка във връзка с новороденото братче, което не спирало да реве, пак добре.

Ооо веднъж в началото имаше изцепка 'Изхвърли го това' (за бебето) дори непомня за какво. Както и веднъж съм го оставила да спи на спалнята върху нещо като бебешко матраче тънко, влизам в стаята и гледам тя го влачи да го смъкне на земята, още малко да падне  Shocked скарах и се, следмалко питам защо го дърпаш и тя ' Ще го хвърля, не го искам'  Shocked  Уж почнаха да се разбират, ама сега от време на време и скимва като почне да си играе с играчките и или ако го оставя в детската стая 'била нейна стая;'  ooooh! време е да почна да си търся хапчета, че нерви не ми останаха  Embarassed  hahaha

# 76
Явно на всички им е трудно с две малки деца, ревността винаги я има.

# 77
И ние минаваме през нещо такова. Към бебето няма отношение синът ми, но нас ни прави луди. Аз спя с двете деца, защото големият като спи с баща си много се върти и обикаля леглото. С мен си спи в кошарата и не издава звук. Дано до абитуренския им бал успеем да ги отделим от нас  #Cussing out !

# 78
Дано до абитуренския им бал успеем да ги отделим от нас  #Cussing out !
И да не успеем, все един ден ще се оженят/омъжат и ще останем сами в спалнята  Mr. Green

# 79
  • София
И да не успеем, все един ден ще се оженят/омъжат и ще останем сами в спалнята  Mr. Green
може да си доведат и мъжа/жената  Crazy
като гледам темата за свекървите  Rolling Eyes

# 80
може да си доведат и мъжа/жената  Crazy
като гледам темата за свекървите  Rolling Eyes
Аууу, дано не. Тогава все пак ще трябва ние да се изнесем  #Crazy и ще излезе, че са ни се качили на главата.

# 81
Е, той е много мъничък още, има време Simple Smile

# 82
При нас ревността за сега е приспана. Дори неочаквано за мен защитава бебето, да не му се карам ( нарочно нещо мрънкам, да видя реакция). Пази я, забавлява я, много грижовен за сега, не знам дали така ще остане. Вчера му взех любимия влак и й я дадох в ръцете нарочно. Каза " Мамо, нали след 5 минути ще ми го върне?"  Laughing

# 83
  • София
Дъщеря ми е на 6, спи заедно с мен и кучето на спалнята. Не бързам да я местя в детската й стая - когато поиска, тогава.

# 84
Сигурно с по-голямо дете по-лесно се спи, но тая малката ми разказва играта, все е залепена за мен на спалнята и някоя вечер ще падна Simple Smile Колкото една котка е голяма, но е маркирала голяма територия Simple Smile

# 85
  • София
Сигурно с по-голямо дете по-лесно се спи, но тая малката ми разказва играта, все е залепена за мен на спалнята и някоя вечер ще падна Simple Smile Колкото една котка е голяма, но е маркирала голяма територия Simple Smile
И моята дъщеря беше все залепена за мен, но откакто кучето спи с нас, двете спим почти залепени за ръба, всяка в своята половина на леглото. Иначе Нейна светлост визлата Лора няма да може да си протяга манекенските крака във всички посоки през нощта  Mr. Green  Laughing

# 86
  • София
Дъщеря ми от ден първи до преди2 дни(7г. и3м) си спеше с мен на спалнята. Направихме детска стая, сама пожела да си спи сама, без драми. Будеше се по 2 пъти на нощ, да цокне, когато спря да се буди пак си остана при мен. Мисля, че енергията, която усеща детето от близостта на мама е изключително важна за детето. Това е най-основната причина.

# 87
Дъщеря ми от ден първи до преди2 дни(7г. и3м) си спеше с мен на спалнята. Направихме детска стая, сама пожела да си спи сама, без драми. Будеше се по 2 пъти на нощ, да цокне, когато спря да се буди пак си остана при мен. Мисля, че енергията, която усеща детето от близостта на мама е изключително важна за детето. Това е най-основната причина.
Даваш ми надежда, 7,7 а я 17 newsm78 ей сега ще минат още 4  Mr. Green

# 88
Само да вметна на дамите с теорията за самостоятелно спане от ден 1- това, че детето на 5 м. спи само, далеч не означава, че и на 24 мес. ще е така Simple Smile С дъщеря ми беше така- уж спеше сама, уж беше самостоятелна, докато не стана на 2 и нещо и край- всяка вечер идваше при мен, разбихме си съня, беше ужасно и просто официално я преместихме да спи на спалнята. После се разведох Simple Smile (наистина, много смешно ми стана като четох предните страници).Сама в стая започна да спи около 1 клас, сега не можеш да я извадиш от там.
Синът ми никога не е спал сам, спи на спалнята, нямам намерение да го отделям още, особено като тръгне на градина категорично няма да си правя експерименти. Таткото е по-категоричен и от мен, може би защото ме е виждал недоспала Stuck Out Tongue Факт е, че се наспиваме прекрасно, дори буденето за храна не ме смущава, защото нито малкият, нито аз се разбуждаме напълно. Всички видни психолози ще ме презрат, че му съсипвам Аз-ът, но това е положението. Не виждам на сестра му Аз-ът да е наранен нещо, даже доста се е развил. Пък с таткото „прекарвам време” извън спалнята и добре се получават нещата Simple Smile

# 89
Всъщност психолозите съветват децата да спят при родителите до определена възраст. Другите са самозванци   Flutter !

Общи условия

Активация на акаунт