Преместването в самостоятелна стая – откога, как?

• 25 684
  • 266
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Има психолози и психолози, нали... За всяка теория ще се намерят привърженици.

# 91
Днес във ФБ ми препоръчваха една статия, как от СЗО препоръчвали до 1г децата да спят в спалнята на родителите си, там имаше и обяснения защо. Само дето не обясняваха как после да ги отделим. ooooh!
А кога почват да спят спокойно, че ми умряха и последните надежди, казваха до 2г не стана, до последният зъб пак не стана, после някой имаше теория до 3г , но вече минаха 3м оттогава и полудявам от неспане. И като видя някоя млада майка, как не е спала от месец  #2gunfire 3г и 3м не съм спала. За този период не знам дали се събира разпокъсано около месец /май преувеличавам/ в който е спала от вечерта до сутринта. Писна ми вече. И като се седя как това може да е придружено с прескачане до другата стая, и ми минава ентусиазма за отделяне. Cry

# 92
  • София
Скарлет, всяко дете си е индивидуално. Моето вече 6-годишно момиче спи спокойно, без да се буди, от тримесечно бебе, но не виждам на теб това инфо какво ще ти помогне. Децата на роднини и приятели започват да спят непробудно също в различни периоди, всяко за себе си.

# 93
Това ясно, но най-тежките случаи някога почват ли изобщо да спят понякога  newsm78 или да се откажа от тази идея.

# 94
След 3г, или след 3.5г  би трябвало да почне да спи по цяла нощ, ако това питаш.
Моят син до към 3г и малко спеше много лошо нощем, и аз покрай него. То спане е силно казано, че беше, ама Mr. Green

# 95
След 3г, или след 3.5г  би трябвало да почне да спи по цяла нощ, ако това питаш.
Моят син до към 3г и малко спеше много лошо нощем, и аз покрай него. То спане е силно казано, че беше, ама Mr. Green
Е сега е по средата между 3 и 3,5 и все още се буди, реве, не казва за какво, снощи ни държа будни от 12:30 до 2, вече ми е омръзнало, добре че днес не сме на работа.

# 96
Вижда му се края вече при вас...още мъничко Hug

# 97
Вижда му се края вече при вас...още мъничко Hug
Дай боже да си права. Не ми стига, че на всички около мен децата се уморявали от градина и лягали рано /не и моето/ ами и това будене  smile3511

# 98
Скарлет, каката ми е такава, неспяща...До ден днешен става сутрин наааай-късно в 7, а е на 16. Вечер спи неспокойно, рита, говори, на морето спим на едно легло понякога и е мъка. Много е емоционална и активна, явно такъв си и е типа...Но твоето детенце е малко още и може да го израстне.

# 99
А, уморявали се...дрънци, не ги слушай. Моето само да преглътнех нощем и се будеше...къв му беше сънят такъв лек, не знам, ама това беше положението. Чаак сега към 5-6 г. като легне вечер, ако не е спал следобед, заспива веднага. Ама дотогава..тц, нИ щеше Mr. Green

Мноооого са различни децата, ама много...

# 100
Абе, светът е пълен с неспящи деца.
И моето спря следобедния сън на 2.5 г., в градината - от дъжд на вятър (добре, че беше на място, където не ги насилваха чак), вкъщи - никога след тази възраст.
Сега е ученичка, цял ден е заета, вечер ляга в 11 (и пак се назлъндисва), сутрин става в 7, как  - не знам, на възрастните ни се спи ужасно.
Иначе целонощният сън, доколкото си спомням, започна някъде след 2-годишна възраст, но не мога да кажа, че не се е будила и след това - спеше в родителската стая до 7 г.

# 101
16  Shocked отчайвам се  Sad
Това второто ми е като за две. С първата слагам я в 20 не мога да я събудя сутрин в 8. Аболютно си отговаряше на зодията - теле, спокойствие и силна храна. Лесна за гледане до пубертета. Това малкото /лъв/ откакто се е родило ми скъси живота с 10 години. Като се почна още в родилното не стига че се роди в 41г.с. да ми е гадно и дебело до последно, ами и обърнало деня с нощта, по цял ден дреме, но дреме, да не помислите, че спеше, по цяла нощ реве. И така досега, след всички периоди на неспане, реве и се дере, съжалявам комшията над нас тази година. Добре че е мезонет, та сам си се изнесе преди няколко дни в горната част. Опитвах и със сиропите за сън, нито един не помогна. #Crazy А аз мислех за отделяне, къде ми е бил акъла, да се разкарвам до другата стая  Blush

# 102
Ще мине! Ще ти се реваншира по лъвски после!

# 103
  • Варна
С първата слагам я в 20 не мога да я събудя сутрин в 8. Аболютно си отговаряше на зодията - теле, спокойствие и силна храна.

Все едно моята описваш - телец, спи като пън по цяла нощ без да мръдне и да гъкне откак навърши три месеца, та до сега - на четири и половина години е. Щом ще е така до пубертета - пей сърце Simple Smile

# 104
С първата слагам я в 20 не мога да я събудя сутрин в 8. Аболютно си отговаряше на зодията - теле, спокойствие и силна храна.

Все едно моята описваш - телец, спи като пън по цяла нощ без да мръдне и да гъкне откак навърши три месеца, та до сега - на четири и половина години е. Щом ще е така до пубертета - пей сърце Simple Smile
Ааа там си е проблем, не можех да я събудя за училище. И това спокойствие ме изкарваше извън релсите.  Laughing Като каже "Еее, има време". Sick

Общи условия

Активация на акаунт