Анорексия

• 83 953
  • 814
  •   1
Отговори
# 315
от телефон съм и тои много 4есто ми забива затова ,оба4е не намирам смисъл във във въпроса ти ,аз не 4е в нещо намирам де - както и да е.съжалявам 4е подминавам въпросите - ако има нещо попитай те пак...

# 316
Габи, майка ти знае
ли за съществуването  на темата.  Покажи й я.

# 317
Габи, майка ти знае
ли за съществуването  на темата.  Покажи й я.

да,знае .аз и съобщих ,4е пиша в един форум където ми помогат разли4ни хора с това да ми дават съвети и подкрепа

# 318
  • София
от телефон съм и тои много 4есто ми забива затова ,оба4е не намирам смисъл във във въпроса ти ,аз не 4е в нещо намирам де - както и да е.съжалявам 4е подминавам въпросите - ако има нещо попитай те пак...
Ами има много неща и вместо всички да отделят време да те питат пак, защо не се върнеш от 1 стр и не започнеш да четеш и евентуално да отговориш на някой и друг въпрос, поне от уважение, че непознати хора се вълнуват и притесняват за здравето и живота ти, повече от теб самата....Или по добре отиди и викни мама.

# 319
Ами има много неща и вместо всички да отделят време да те питат пак, защо не се върнеш от 1 стр и не започнеш да четеш и евентуално да отговориш на някой и друг въпрос, поне от уважение, че непознати хора се вълнуват и притесняват за здравето и живота ти, повече от теб самата....Или по добре отиди и викни мама.
Момичето е болно..., с психичен проблем и не разбира, че всички се вълнуваме и се притесняваме...., дори не разбира, че е в опасност! С това, че я притискаме и уж тя не ни слуша и не ни чуе, не й помагаме! Ако ви напиша, че ме боли зъб и не може да се излекува и да се извади..., колкото ще да ми пишете съвети, аз пак ще ви отговоря, че той боли! Ние я съветваме, но изглежда тя не се оправя нещо, за да продължава да яде като мишка! Не е всичко се лекува в този живот..., за жалост! Може би и иска да яде като всички, но не може.

# 320
  • София
Това, че е болна и с психичен проблем мисля всички го разбрахме...Само, че тук е форум, не е болница, не е психиатрия...Каква помощ можеш да намериш в нета, когато си със животозастрашаващо заболяване, което изисква незабавно постъпване в болница, за адекватно лечение и набор от специалисти? Ние с какво да помогнем на това момиче, освен с кураж и морална подкрепа...? Ето двайсет и няколко страници, да сте забелязали промяна, с нещо да сте почувствали, че сте помогнали въпреки старанието ви, нещо?? Ами нищо, отбива се с две думи какво е яла днес и толкоз, не постъпи в болница, изхвърля каквото са и давали да яде, общо взето никакво подобрение. И ако състоянието и е такова, каквото го описва, не мога да повярвам, че родителите и са я оставили вкъщи....

Може би и иска да яде като всички, но не може.
Аз не забелязах желание да яде, напротив, тя от водата се притеснява.....

# 321
  • гр.Пловдив
Ъхъ..,и дискусията е изцяло между всички участващи,но не и със съдействието на авторката,която хвърля по едно клано недоклано изречение и всичко приключва Crazy

# 322
Габи, майка ти как се опитва да ти помогне? Какво правиш през деня, тя какво прави заедно с теб? Остави грамажите, които ядеш и че се самоубиваш. Дай ни координати на майка ти - фейсбук, скайп, телефон, адрес - да вземем да се свържем с нея пък в крайна сметка. Имаше една съфорумка от Пловдив, готова да дойде до у вас, ако не се лъжа. Хайде, ако искаш помощ, направи нещо, че да я получиш.

# 323
Ъхъ..,и дискусията е изцяло между всички участващи,но не и със съдействието на авторката,която хвърля по едно клано недоклано изречение и всичко приключва Crazy
С такова малко количество храна дето поема и слабостта, която й надвива, че ако не е майка й, щяла да припадне, аз изобщо се чудя, как й е до форума, а кам ли стриктно да следи постовете ни и обстойно да отговаря!

# 324
Габи, майка ти как се опитва да ти помогне? Какво правиш през деня, тя какво прави заедно с теб? Остави грамажите, които ядеш и че се самоубиваш. Дай ни координати на майка ти - фейсбук, скайп, телефон, адрес - да вземем да се свържем с нея пък в крайна сметка. Имаше една съфорумка от Пловдив, готова да дойде до у вас, ако не се лъжа. Хайде, ако искаш помощ, направи нещо, че да я получиш.
За да се обърне момичето до всички нас, значи думите на майка й не достигат до нея! Сега съм говорила с племеничката ни, която е болна от анорексия! Казвам, че не може да продължава така, че животът е най-хубавото нещо, а тя казва, че яде много и да не й се мешаме никой....Та и на майка на това момиче сигурно не й е до нас....да не ни стига - това само ще напиша!

# 325
Да, ама Габи казва, че има нужда от помощ. Търси помощ тук, а не прави нищо. Влиза, дава отчет за някакви грамове, които е изяла и толкова. В крайна сметка каква помощ търси.

Както и да е, колкото и да спорим тук кой какво пише, правилно ли е или не, не можем да й помогнем. Нито я знаем къде е и коя е, нито пък  тя се старае да си помогне. Жалко....

# 326
Габриела, дай една снимка без лице да видим че си истинска.

# 327
Габриела, дай една снимка без лице да видим че си истинска.
В интернета има снимки с такива болни дори с лице....и това не ни оправя! Какво и ще да е....Ако наистина пише момичето, което е болно, то не бива да всяваме съмнения, че ни лъже!

# 328
За да се обърне момичето до всички нас, значи думите на майка й не достигат до нея! Сега съм говорила с племеничката ни, която е болна от анорексия! Казвам, че не може да продължава така, че животът е най-хубавото нещо, а тя казва, че яде много и да не й се мешаме никой....Та и на майка на това момиче сигурно не й е до нас....да не ни стига - това само ще напиша!
Предложила съм й, пиша й постоянно, че познавам един лекар, който имам надежда и смятам, че ще й помогне. Аз ходя при него за моите си неща, един от хората в живота ми, за които съм благодарна, че съдбата ме срещна. Той помогна сега, наскоро, на едно момиче, болно от анорексия,  да се излекува. Предложих й да я закарам, да ида с нея и майка й. Но тя казва, че е далече. Вярно е, че е далече, но в крайна сметка става дума за живота й. Аз също бих отишла до тях, ноо глас в пустиня. До скоро имах някаква надежда, че нещата ще тръгнат в правилната посока, но вече изобщо не отразява това, което пиша. Не знам какво да направя. Това е двустранен процес и ако човекът отсреща не направи минимални усилия, трудно ще се случат нещата.  Sad

# 329
  • София
shakri адмирации момиче! bouquet
Ето....какво повече да си говорим, човек сам ако не си помогне, никой не може да му помогне, нищо че вика "Помощ"!

Общи условия

Активация на акаунт