Анорексия

• 83 918
  • 814
  •   1
Отговори
# 330
  • в кукувиче гнездо
Това момиче е пълна измислица. Не вярвам изобщо на нищо написано от нея. Нищо не се връзва, ама нищо. Това си е абсолютен трол.

# 331
Lechugitka, какво искаш/очакваш да се връзва?

# 332
Как бе, връзва се перфектно с анорексичка, която не иска да се оправи. За съжаление. Закривай темата, няма смисъл да се хабим...

# 333
снимка ? довечера ще кача за да се уверите най накрая(ако успея де) На 30 ноември имам рожден ден и днес ходих да си харесам нещо за повода/ нищо не ми стоеше добре, бях като скелет разбира те ли ? Толкова грозно , че чак се разплаках - дрехите ми стояха огромно!Такъв ужас не бях преживявала!

# 334
  • в кукувиче гнездо
снимка ? довечера ще кача за да се уверите най накрая(ако успея де) На 30 ноември имам рожден ден и днес ходих да си харесам нещо за повода/ нищо не ми стоеше добре, бях като скелет разбира те ли ? Толкова грозно , че чак се разплаках - дрехите ми стояха огромно!Такъв ужас не бях преживявала!
Анорексиците обикновено се чувстват ужасно дебели, те никога не се виждат слаби, ако ще кожа и кости да са останали само.

# 335
Това е много добре Габриела. Видяла си се отстрани и какво си причиняваш на тялото. Използвай моментната емоция, за да продължиш в правилната посока. Щом имаш и рожден ден нахъсай се, направи нещо добро за себе си. Гледа ли филмчето ( 4 части са) в Матрицата на глада? Показа ли на майка си темата? Имам и друг много важен въпрос, моля те да отговориш. Каква схема за захранване следваш? Какво са те посъветвали и ти спазваш ли я?

# 336
shakri адмирации момиче! bouquet
Ето....какво повече да си говорим, човек сам ако не си помогне, никой не може да му помогне, нищо че вика "Помощ"!
Благодаря, Mumy.
Идеята е да успеем по някакъв начин да я накараме да поиска и да направи нещо, за да се оправи.
Ясно е, че ние конкретно няма да й помогнем.
Но вярвам, че въпреки всичко, ще се намери начин да се излезе от това състояние и да започне да се лекува.
Това е много добре Габриела. Видяла си се отстрани и какво си причиняваш на тялото. Използвай моментната емоция, за да продължиш в правилната посока. Щом имаш и рожден ден нахъсай се, направи нещо добро за себе си. Гледа ли филмчето ( 4 части са) в Матрицата на глада? Показа ли на майка си темата? Имам и друг много важен въпрос, моля те да отговориш. Каква схема за захранване следваш? Какво са те посъветвали и ти спазваш ли я?
Kaktus s usmivka, лошото е, което аз съм изпитала и което наблюдавам у Габи,  моментите настроения, в които изпада и това, че те се променят често и бързо. В един момент се нахъсва да се оправи, в следващия я налягат лошите мисли и страхът, депресията и т.н., които я връщат в изходно положение.
Това е много трудно да се контролира, да не кажа почти невъзможно, затова и в един момент пише ту така, ту иначе. Аз лично не смятам, че има някакъв захранващ режим, а дори и да има, не го спазва. Хапва там някаколко неща, от които е видяла, че не напълнява изобщо и заради това не я е страх да ги хапва, защото са нищожно количество. Дори и да се породи някакъв страх, (който е абсолютно неконтролируем) след отчитането тук и потвърждението от коментарите, че това е нищо, до известна степен се успокоява.

Габи, моля те, дай си шанс да се оправиш и приеми това, което ти предлагам и да пробваме!
Аз няма да се откажа, въпросът е ти какво ще направиш?

# 337
Shakri, дано ме разбереш правилно (казвам го без лошо чувство): предпочитам Габи да отговори на въпросите.
Скрит текст:
Иначе да, съгласна съм с теб, знам и вече казах, че съм преживяла всичко това, ясни са ми и стахът и объркването и настроенията... но нали искаме тя да е активана поне в разговора. Все пак да не отговаряме с предположения вместо нея.

# 338
Shakri, дано ме разбереш правилно (казвам го без лошо чувство): предпочитам Габи да отговори на въпросите.
Скрит текст:
Иначе да, съгласна съм с теб, знам и вече казах, че съм преживяла всичко това, ясни са ми и стахът и объркването и настроенията... но нали искаме тя да е активана поне в разговора. Все пак да не отговаряме с предположения вместо нея.

Ок. Чакаме.

# 339
Това, че ти молиш за помощ, поставяш човечета и осъзнаваш, че страдаш от анорексия - значи всъщност не си анорексичка или лека форма на заболяването! Болните от анорексия както и алкохолиците отричат, че са болни! Близките им се борят да ги излекуват, а те казват, че нищо им няма. Болен от анорексията осъзнава, че е болен, когато вече нещата са необратими....За мен ти имаш здравословни проблеми и ядеш малко. Влез в калкулатор за измерване на индекс телесна маса тук в нета и виж! Индекс трябва да е по-висок от 17. Ако ли по-нисък, значи си стигнала до анорексия. Отиди на изследвания и храни се повечко.
имам нужда от помощ за тожа 4е много се притеснявам за камъните в жлъ4ката и постянните кризи и не знам каквпо да правя ..относно храненето мога и без него .. можеш ли да ми отговориш защо се храниш за да си дебел,за да си нещастен ? била съм 86 кг ибях многоо зле само проблеми .. не ми трябва храна за да живея . просто се притеснявам за това с силните болки и асцита нисхто друго мога и без храна .. живота  не е да се наплюскаш като прасе не е храната.да знам 4е трябва да ям поне по малко така казват вси4ки и аз го осъзнавам но ме е страх разбираш ли ? както и да е какво съм тръгнала да обяснявам и аз.. мойе и някои да ми каже какжо да правя за да спра болките ???

Не съм чела останалите коментари след този, но грешиш като мислиш, че яденето е излишно. Все пак организма ти се нуждае от вещества, иначе масово съществата на земята нямаше да се хранят и ти нямаше да получиш заболявания. Никой не те кара да плюскаш подбери си полезни храни плодове и зеленчуци прочети информация кое е полезно и кое не, но в никакъв случай не лишавай тялото от храна.  Успех!

# 340
Нямах време да го изгледам,не съм показала на мама форума,Схема за захранване? -никаква!!!Никой не ми е давал нищо-карам я еднакво

# 341
Някога съм била тук във форума с друг ник и съм споделила, че много ми е мъчно за приятеля ми, с който сме се разделил и хората са започнали да ми дават съвети, как да се откъсна от тази мъка! Едните са написали да изхвърля подаръците му. Другите са написали да излизам с приятелките на кафе и другаде...и разни такива....Но аз съм си писала искрено пак, че ми е мъчно и че не мога да живея без него! Та хората са започнали да ме обиждат, че съм като грамофонната плоча, че не се разбирам...и разни такива...Мили хора, писала съм искрено, че нищо не ми помага от това дето ми пишат хората...., но те са ме нападали...Аз съм била съжалила, че съм споделила проблема си във форума! Мили приятели, не изразявайте недоверие към авторката, не й искайте снимките....дайте само кураж, без да я упреквате и да й задирвате....

# 342
Irina, не е по темата, но ти българка ли си? Ако искаш ми отговори на лични.

Всички вие,които постоянно казвате какво да се пише или да не се пише в темата, нямате право. Това е тема във форума бг-мамма. Не е специализиран форум, и всеки който има някакво отношение може да се включва, стига да не обижда другите. Кои сте вие за да се репчите кой какво да пише?
Авторката, не е реална, или пък ако е, не иска да се оправи. Беше на престой в пловдивска болница и умрънка света, че иска да си ходи. Хвърляла е храната,която са й давали. Ходи на консултация в токуда,но не пожела да остане там да я лекуват. Лъже че ще отговори на въпросите а мълчи, няма време да гледа филма. А какво прави? Я ходи на училище, я не. Какво прави през другото време та няма време да отговори и да гледа???? Пълна лъжа и измама. Който иска да се излекува, ще намери начин, а не да бяга от лекуващите го доктори. Пълна измама е тази тема.  Mr. Green

# 343
Irina, не е по темата, но ти българка ли си? Ако искаш ми отговори на лични.

Всички вие,които постоянно казвате какво да се пише или да не се пише в темата, нямате право. Това е тема във форума бг-мамма. Не е специализиран форум, и всеки който има някакво отношение може да се включва, стига да не обижда другите. Кои сте вие за да се репчите кой какво да пише?
Авторката, не е реална, или пък ако е, не иска да се оправи. Беше на престой в пловдивска болница и умрънка света, че иска да си ходи. Хвърляла е храната,която са й давали. Ходи на консултация в токуда,но не пожела да остане там да я лекуват. Лъже че ще отговори на въпросите а мълчи, няма време да гледа филма. А какво прави? Я ходи на училище, я не. Какво прави през другото време та няма време да отговори и да гледа???? Пълна лъжа и измама. Който иска да се излекува, ще намери начин, а не да бяга от лекуващите го доктори. Пълна измама е тази тема.  Mr. Green

Имам племеница с анорексия! Ако тя е създала темата тук, щяло да е същото! Това не са здрави хора.....така и се държат във форума! Харесва ми, как пишеш, че тук не бива никой никого да обижда, а сама пишеш, че авторката „умрънка света“ и че темата е пълна измама и авторката не иска да се оправи!То не е само до искане или не! Някой път храносмилането е увредено много и не се възстановява.... и повече от 2 солети не можеш да изядеш...Мисля, че това са обиди! Не можем да правим тук изводите дали темата е пълна измама или не!

# 344
Ирина, кажи ми българка ли си, че не ми се иска да те обиждам за правописа и изказа ти.

Не съм я обидила, само съм изтъкнала фактите, и си подкрепям мнението с факти, защо мисля, че темата е пързалка. Ти не стига, че не пишеш добре на бг, но и не го разбираш! Обида било хахаха. 

Ако храносмилането е толкова увредено, че "не става" възтановяване, се седи в болница. На теб Ирина, трябва да ти се обяснява като на малоумен ли?

Последна редакция: пт, 25 ное 2016, 20:55 от Darcey

Общи условия

Активация на акаунт