Седми клас, вярваме в чудеса

• 59 630
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
...
Ти откъде имаш датите? На сайта на МГ нищо не намирам.  newsm78

От учителката по математика на сина ми. Пратила ни ги е на имейлите на родителите на целия клас, за да си решим на всички/на кое ли ще участват децата.

# 31
# 32
  • София
*Бенджи*, имам някакъв спомен, че Коледното състезание е с формата на НВО, но не съм 100% убедена, също и не знам дали се провежда навсякъде.

Моята ме ядосва и много съм и набрала. Глупост след глупост. Днес е на Химия, после щяла да ходи и на Математика до 17:30, а от 19:00 е на танци.  Close

# 33
  • гр. София
Мами,
Ето го и въпросното заявление, за което писах...
http://dox.bg/files/dw?a=462c4b98c1

# 34
Имайте предвид, че КМС е с отделно класиране за СМГ и другите училища и класирането е нереално, т.е. трудно се преценява къде съ ответна едно дете спрямо другите.

# 35
  • гр. София
Мами,
Ето теста http://dox.bg/files/dw?a=368a173a72 за входно ниво по информатика, мога да го кача и в седмокласната поща  Simple Smile

# 36
Амбър, вярваме във всичко вече  Hug

Три страници имам да изчитам  Mr. Green

# 37
Наистина е трудно изчитането ви.

Някъде в края на предната тема прочетох, че обсъждате НВО по английски. По спомен от нашата родителска среща, която беше преди повече от месец, класната спомена, че ще бъде по желание, ако искаме сертификат за владеене на езика. Но не сме го разисквали надълго и нашироко.

# 38

Те вашите тестове са сериозни. Ако може ги качвай и в пощата.
[/quote]
За съжаление нямам идея как се прави това с пощата.
Благодаря на Mama Mimi, тревожа се разбира се , но умерено..

# 39
  • Пловдив
Ех, да можеше преди една седмица да имам тези входни по ИТ Simple Smile

А между другото, вашите деца имат ли учебник тази година по ИТ?

# 40
Да се запиша и аз в новата  тема. Какво да кажа от фонд земеделие ни звъняха днес към 16.00ч.,че в понеделник в 10.00ч. ни идват на проверка. Та ще пътуваме към Русе утре сутринта, турнирът е от 10.00часа в СК"Дунав". Приключва и обратно да си преглеждаме нещата за проверката. Направо ми е лошо от яд,очакват счетоводителката да работи в почивните дни за да ни даде документите ли. Наборката и тя има към 10страници домашно по математика от някакъв сборник,един куп по другите предмети е наредила, за 3теста да се готви,но отиде да стреля и още я няма. Оплаках се.

# 41
Най-накрая ви изчетох, че да се запиша и аз в новата тема.
Заглавието е страхотно.

# 42
А между другото, вашите деца имат ли учебник тази година по ИТ?
Да, учат по този на Нова звезда.

mama na Niagara, ще се наредят нещата. И това ще мине.

# 43
Пенееа , бравонна младежа!
Мама на Ниагара, късмет!
И нашите са със същото помагало по ИТ.
Нашият се спънал и паднал по физическо. Натъртил си китката на лявата ръка. Добре, че не я е счупил..Че и познатия ни ортопед по тоеа време не работи.  Малко го болеше, когато се прибра. Дадох обезболяеащо. Станало е  поне в последния час.
Дано с това да се размине, пу пу.
Решил бил нещо на контролното по МАТ.

# 44
  • Русе
Ще се оправи младежът. Добре, че не е счупено

Общи условия

Активация на акаунт