Седми клас, вярваме в чудеса

• 59 658
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
  chibi, на др Андонов се доверяваме ние или на др Ангелов при проблеми.

по ИТ имат някакво помагало, но понеже така и така няма да го отвори, хич не си направих труда и да го търся.

# 46
  • Пловдив
 chibi, пак малкия дявол. Бързо да му минава.

Питам за учебника, защото ние пък нямаме. И се чудя, дали при това положение да се карам за въпросната тройка на входното - миналата година също са карали без учебник. Е, то вече яде конско, де. Ама ми се вижда много несериозно преподаването без учебник или помагало. Те са разделени на две групи и детето казва, че на другата група госпожата диктувала и учели, а в тяхната господинът ги оставял на компютрите да си правят каквото искат. Разбира се, абсолютно допускам да ме баламосва, но ще разбера работата на родителската, когато и да е тя.

# 47
elin_a,
 вие в училище с разширено изучаване на езици ли сте ? И на всички ли със точки над еквивалент на среден ще дават сертификата?

chibi на вас също ли ще раздават сертификати за езика?

# 48
Момичета, мерси.
Амбър , д- р Барански имах предвид.
Д- р Андонов е съпруг на личната на младежа. Hug

# 49
  • Русе

И майка на първата ни дружка.  Grinning

# 50
  • в здрача
И ние сме със същия учебник по ИТ, но си го купуваме, не е сред тези, които се полагат. И миналата година - също.

# 51

И майка на първата ни дружка.  Grinning
Ясно. И Андонов е  много добър специалист, но просто ние работим с Барански от доста време.

# 52
Добър вечер и от мен  Hug Гледам да влизам тук всяка вечер, че повече от 100 мнения не мога да изчета  Mr. Green
Уикенда мъжете ми ще се гледат сами, очаква ме тежка следваща седмица с проверките с уроците  Crazy
Очакваме да върнат по БЕЛ входните, моя нищо не споменава за текущи контролни  Confused Това не е добре, опита ми каза.
Амбър, благодарности за труда за новата тема  bouquet

# 53
  • Русе
  chibi, ти нали беше от Силистра. Знаеш ли дали може да се минава към Румъния от Силистра - Калъраш.Ферибот нещо има ли

# 54
  • Чикаго / София
Докато успея да се включа и 4 страници сте навъртяли вече. Браво! Ще ги прочета по-късно.

# 55
При Силистра има ферибот.

И ние сме със същия учебник по ИТ, но си го купуваме, не е сред тези, които се полагат. И миналата година - също.

О, и ние си го купуваме, от първи клас даже.

# 56
  • София
Благодаря за новата тема  bouquet
Връщам се да чета Laughing Laughing

# 57
  • Русе
Среднощен запис и от мен в темата, ама така си лягам аз посред нощите откакто ходя на работа.

При нас никой не каза за помагало по ИТ, но една колежка ми даде същото от дъщеря си(вече осмокласник) и него ползва младежа.
Чиби, дано бързо мине болката в ръката Hug

Същото заявление като прикаченото попълвах и аз за дъщеря ми за занимания по АЕ. На Момчил по "Твоят час" бяха други документите.

# 58
 chibi, ти нали беше от Силистра. Знаеш ли дали може да се минава към Румъния от Силистра - Калъраш.Ферибот нещо има ли
Не аз, мъжът ми е от Силистра.  Wink
Памполина ме е изпреварила с информацията.  Hug
Ние от 5-ти клас си купуваме помагалото по ИТ.
В началния курс караха на записки.
Вики, мерси и на теб.  bouquet

# 59
   Ако децата ви са този срок с разпределение два часа литература и три - български, до кой автор сте, минахте ли на “Немили недраги”?

Общи условия

Активация на акаунт