Седми клас, вярваме в чудеса

• 59 632
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Аз  не съм в час докъде са по БЕЛ.  Embarassed
Там младежът сам се справя.  Hug
Вероятно са на "На прощаване", защото имаха да учат наизуст част от него за вчера.  newsm78

# 61
  • гр.Варна
Ние по ИТ купуваме на издателство Изкуства.

Колко се учи от него е друг въпрос  Wink
Ето един линк ,който може да е полезен  с диска, темите и тестове ИТ 7 клас
По литература направиха първия преразказ. На откъс от книгата "Амундсен - последният викинг" -Амундсен и американският печат.От името на Амундсен.

# 62
Привет в новата тема и от мен.
Още дъвчат "На прощаване" нашите.
Вчера на "Математика без граници" било много добро представянето му, бил много доволен от себе си - това е негово мнение. Ще видими резултатите на края.
Презентацията, която прави по география обрала овациите на господина и съучениците му. Въобще много  ползотворен ден имал човекът!
По ИТ имаме учебник някакъв, но дали го ползва - не зная.

# 63
Мама на двама, браво на младежа!  Hug
Председател на Училищния парламент са избирали вчера според информация от сайта ни.  Wink

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 10:04 от chibi

# 64
  • Русе
  мама_на_двама  bouquet
  Имате ли я презентацията по география, да я споделиш. Много удобно се учи по този предмет с добри презентации.
  Пускайте задачи, че вече не се сещам какво да давам за формули за съкратено умножение. Вчера изпусна контролното, а много се надявах там да го ловна не нещо.

# 65
Amber, решихте ли всичко по темата от сборниците, които имате?
Как е днес Светльо?

# 66
  • Русе
  Светослав днес е добре, но не посмях да го пусна на тренировка, въпреки че имаха представяне и контролно. Снощи докато заспа му се гадеше.
  Сборниците има много задачи, но повечето са лесни- от раздела за напреднали изобщо не гледаме. Трябва да ровя по страниците да му подбера някоя.Има задачи, които някои учители подбират, които съчетават повечко правила и се улавя неразраното веднага.Предпочитам да реши три трудни задачи, отколкото да решава десетки лесни и да автоматизира нещо, а да не може да прилага наученото в различни случаи.

# 67
Радвам се, че Светльо е по-добре.
Нека де се позакрепи още малко вкъщи.
Ох, той и Сашо не е за разделите за напреднали по МАТ.  Rolling Eyes

# 68
  • sofia
Наборът по ИТ е  с учебника,който е показала Милена- на изд.Изкуства,ние си го купуваме. Даже му викам на Пепи, че само си даваме парите, но той твърди,че били го отваряли.
По литература са " На прощаване" още и имам чувството,че още дълго време ще стоят на него.

# 69
Мама на Ниагара , пиши , когато можеш, как минаха при вас състезанието и проверката.  Praynig

# 70
  • Русе
И аз не успях да отида да ги видя. Sad

# 71
Охо, уви, не само аз пропуснах срещата с тях.  Cry
Ако някоя друга от русенските мами се е видяла с тях, моля да сподели впечатления.  Praynig

# 72
http://dox.bg/files/dw?a=d8ebee58f0

Това е презентацията. Темата е "Релеф на Азия".
  Предпочитам да реши три трудни задачи, отколкото да решава десетки лесни и да автоматизира нещо, а да не може да прилага наученото в различни случаи.

Точно  Hug.

Последна редакция: сб, 22 окт 2016, 16:57 от мама_на_двама

# 73
http://dox.bg/files/dw?a=4ccf1613a0

Това е презентацията. Темата е "Релеф на Азия".

Браво!  smile3501

# 74
http://dox.bg/files/dw?a=860fd0666c
Малко задачи от ФСУ и разлагане. Не са не нещо особено, събирани са оттук-оттам, възможно е част от тях да са от пощата, но все ще свършат работа на някого.

Общи условия

Активация на акаунт