Съпруги на военнослужещи - 20

• 61 961
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив
Завърнахме се от кратката почивка в Олимп. И си признавам, че трябва да си почина от почивката.  Laughing Тия военни нямат спирачки. Три нощувки и трите вечери имаше организирани групи = купон. Ди-джей в ресторанта до 23 часа и след това отваряха нощния клуб. Та и ние покрай тях си се позабавлявахме.
Та за хотела. Промяна от пролетта до сега няма никаква т.е. не видях да има нещо реновирано през лятото. Може да са оправили някоя и друга стая, но ние не бяхме в такива. Всичко си работи, вътре е топло, даже прекалено /по мои критерии/. Водата в басейна ми се стори по-топла, отколкото през пролетта и беше приятно. Даже и за деца беше добре. Иначе за персонала забележки лично ние нямаме. Даже една от сервитьорките ни е запомнила през април, та си говореше с нас. От 1.12 до края на март имали плътно по 300 човека на смяна. Само готвачът е друг и за съжаление успява да съсипе хубави продукти. Дано се коригира до началото на активния сезон. Просто някои неща не бяха вкусни, а ние принципно сме непретенциозни.
Та така, сменихме за кратко обстановката, разпуснахме, утре някои сме на тръстиката, други на училище, а трети /ММ/ имат да си ползват компенсации.  Mr. Green

Hug на всички   

# 361
  • Пловдив
Някои са утре, други сме днес...

Фло, много ме е яд, но няма да успеят дойда Sad Обърка ми се тотално програмата и не знам изобщо как ще изкарам до края на годината ooooh!
Дунди, в тази връзка - благодаря ти искрено за предложения транспорт Hug Ще се възползвам някой друг път Blush

# 362
  • Пловдив
Дунди щом имаш нужда от още почивка значи добре сте си изкарали Simple Smile Никакво тръстичене утре.  Wink Grinning
И ние се прибрахме в Пловдив, бебешкото парти мина успешно, емоциите дойдоха малко в повече на бъдещата мама и за малко да тръгнем дружно към болницата  Laughing Grinning
Аз говорих с ММ и той се съгласи да гледа малкия в събота така че ако има с кого да дойда до София ме пишете за гостито Simple Smile

# 363
  • Пловдив

Ехх аз ви завивах май снощи, аз ще направя и кафето за новата седмица  Hug

# 364
  • София
Добро утро, военни красавици!
На грижовната ЛЕЙДИ, с благодарност за завиването и сутрешното кафе Hug bouquet
Миличка, влез във връзка с ДУНДИ, тя ще те "извози" до София. Simple Smile Браво на твоето момче! Заслужава да го възнаградиш подобаващо Wink Много се радвам, че ще дойдеш!!!

МЪНИЧЕ, ти пък ме натъжи, че отпадаш от групата Sad. Вече си представях, как гушкам теб и мъничетата Hug

ДУНДИ, добре дошла. А сега си почини от почивката и с нови сили "скачай" в тръстиката. Съобщи ли на любимият за пъклените ти планове? Mr. Green

I MISS YOU, на теб приятна почивка. Да заредиш яко батериите, а после да ни разкажеш. Simple Smile

ФЕЙЩИЦЕ, вече две баби искат да се включат с предмети за базара. Ще има и продавачки от бабите ( не изглеждаме зле, та не мисля, че ще прогоним купувачите Wink), а още не съм говорила и с една студентка...
Като гледам, приказно сте си изкарали. Чак да му се иска на човек, всеки ден да му е рожден ден...Браво на либето ти!!! Поздрави го.

СЕТИ_БЕТИ, как е юначето?

ПАТЕНЦЕ а твоето мъниче? Нали ще го донесеш, да се запознаем?

Ако има болнички, леко да карат и бързо да оздравяват!

Успешна седмица ви желая милички Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО!

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 08:45 от Flo 51

# 365
  • на правилното място, в точното време
Честит празник на християнското семейство! Бъдете благословени и се радвайте на любимите си хора! Всеки ден, не само днес или на празник!  Heart Eyes Hug Чудя се днес тук нямаме ли празник, м? Нали сме си като семейство! Лейди се е погрижила с кафенце, благодаря ти!  bouquet
Фло, благодаря ти за подкрепата! Ти си чудооо!  Hug
Дунди, съчуствам ти, почти всеки път се чувствам и аз така, уж от почивка се връщам, а имам нужда от почивка. Последният път и ние не бяхме доволни от храната, само се хаби. Този човек готви по-зле и от мен. Ходи ми се там, но ще видим кога. Миналата година, когато си тръгвахме си говорихме, че може да ни е за последно, нали любимият се пенсионира, но за сега още може, да видим кога ще се доредим до там.
Прекрасници, пожелавам ви хубаво време, любов и много здраве!  Hug

# 366
Добро утро! Да поздравя и аз с християнския празник на семейството. Всички да сме живи и здрави в нашето малко-голямо военно блокче. Дунди благодаря за изчерпателната информация за Олимп. През тази седмица - лека работа, та да си починеш от почивката.

Това е стихчето, което дъщеря ми научи в градината за днешния празник.

Последна редакция: пн, 21 ное 2016, 09:55 от albena30

# 367
Честит празник и от мен,бъдете здрави и благословени и винаги обичани.
Аз сега се прибрах от лекции доста поизмръзнала,че в нашия филиал пестят и пускат климатиците като влезем в залата и то и не се стопля докато си тръгнем
ММ днес беше с мен и на връщане пообиколихме автоборсите.Търсим си още една една кола с която и аз да съм мобилна и да не разчитам на семейната,но не можем да решим каква да бъде-ако някой има предложения и мнение добро дошло ми е
 Hug ви и се потапям в домакинските задължения

# 368
Момичета днес сме рожденици и по този повод една тортичка За жалост рожденичката ми е с повръщане и разтройство.Повръщането овладях бързо но разтройството продължава вече 3 ден.А и нищо не иска да яде или пие против него.Ето я и рожденичката в гадината,а ето и пинятата ми

# 369
  • Пловдив
Момичета днес сме рожденици и по този повод една тортичка За жалост рожденичката ми е с повръщане и разтройство.Повръщането овладях бързо но разтройството продължава вече 3 ден.А и нищо не иска да яде или пие против него.Ето я и рожденичката в гадината,а ето и пинятата ми

пинята - страхотна е

торта за здравето на Ния

това беше помощ за Радинка, после пак ще се включа, че имам да довършвам работния си ден.
 Hug

# 370
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на малката кукла, бързо да се оправя.
И Честит Празник на Християнското Семейство  bouquet Знаех си че пропускам нещо сутринта Simple Smile

# 371
Радинка скорошно оздравяване на прекрасната ти принцеса! Честит й рожден ден, много усмивки и безгрижно детство и желая! А пинятата ти е страхотна, браво!

# 372
Честит празник на красивата Ния! Родена е на много хубав празник! Нека расте много обичана и щастлива! Радинка, чудесно си се справила с пинятата. А Дунди ни помогна и да я видим.
Честит Ден на християнското семейство! Обичайте се и поддържайте огъня в семейството, мили момичета! Аз подготвям празнична вечеря...
Приятна вечер!

# 373
Честит празник на сладката Ния,да е едно много много щастливо дете и бързо оздравяване. Hug за Ния и  bouquet за мама

# 374
Честит рожден ден и от мен! Радинка, мнооого е готина, много хубаво си я издокарала!

Общи условия

Активация на акаунт