Съпруги на военнослужещи - 20

• 60 255
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Къде сте военни красавици? Хайде свиря сбор. Имам повод да почерпя. Днес моята Радичка сладичка става на 5 години. Да е все така весела, жизнена, любознателна, артистична. Да е здрава и благословена. Надявам се тя да ме замени в танците. Има на кого да завещая кастанетите newsm68

След малко отиваме в парти клуб да отбележим събитието.

ЛЕЙДИ, като гледам, кафето си стои не пипнато. Жалко! Не мога да съм ти полезна с отговори на въпросите, които те вълнуват.
Мило ПАТЕНЦЕ, силно вярвам, че хубавото, слънчевото предстои, па макар човек да премине през бури и фъртуни...
ДИМИТРОВА, пускам за малко палците, утре - пак. Как беше днес?
Обичам ви, гушкам ви, изчезвам...

# 646
  • Пловдив
Да е честита Радичка-сладичка!

През телефона съм, че небето е моя отговорност днес, затова така накратко...

Гушкам ви всички и бягам

# 647
Честит рожден ден на артистичната РадаTada  Да бъде жива и здрава, и все така да радва всички!

# 648
Честит рожден ден на Радичка. Да е мн здраво, усмихнато и будно дете и мн да радва всички у дома. Фло, приятно изкарване на празника. Мъниче, леко дежурство, ще спим спокойно тази нощ.

# 649
  • София
Благодаря МЪНИЧЕ, ШЕХИНА И ПАТЕНЦЕ за хубавите пожелания. Голям купон си беше. Дузина фъстъчета, издокарани, накипрени. Един младеж с вратовръзка, приятелят на Рада с гел на перчемчето, абе красота. Кажи речи половината група от детската градина се събра-здравите дойдоха, болните у дома. Впрочем и баткото на рожденичката си остана у дома, защото от вчера е с Т. Беше много весело. А присъстващите майки ми напълниха душата-весели, усмихнати, сладурани. Имаше и един татко за цвят. Заредих батериите. Е затова ми е приятно да си контактувам с млади хора. Затова толкова ви се радвам и на вас и търся компанията ви.
Хайде за сега толкова. Отивам да плета, че време не остана. Simple Smile
Лека нощ сладурчета Hug Мъничето ни пази, значи всичко е под контрол. Мъниче, за теб newsm51

# 650
  • Варна
Честит рожден ден на Радичка сладичка  bouquet.Да е много щастлива,обичана и да има едно прекрасно детство.Мъниче леко дежурство,ММ и той ни пази и моята приятелка също,така че днес мога да спя спокойно,отвсякъде съм опазена.Лека нощ на всички.

# 651
Честит рожден ден на радичка сладичка да има едно безкрайно щастливо детство
Можете да пуснете палчетата,имам 5,сега уча за утре и до Януари спокойствие,после още 2 изпита

# 652
Добро утро и от мен. Фло да ви е здрава и много щастлива наборката на малката ми щерка! Да има прекрасно детство и много поводи за усмивки! Времето при мен днес е ужасно - фъртуна и сняг, едвам стигнах до работа. Изминалите почивни дни бяха толкова приятни - слънчеви, а идните (защото ни чака път) - бррр. В края на седмицата ще отскочим до Румъния, дано поне вятърът спре!

# 653
Добро утро момичета-кокичета!
Днес сервирам едно малко закъсняло кафенце.....

Да е честита Радичка Сладичка! Много здраве, щастие и късмет и пожелавам! Много да радва близките си, много слънчева и усмихната да е и да носи на мама и тате много поводи за гордост Wink (и на баба и дядо също)
Днес минавам за много бързо че задачки -закачки са се понатрупали тези дни!
За всички прегръдки и целувки, стиснати палчета за нуждаещите се и макар и кофти време - нека да е слънчево настроението ви!
Прекрасен вторник!

# 654
  • Пловдив
Добро утро, да сложа кафето.
PS  *Miss Disney* ме е изпреварила с няколко минути. Еми, не знам, ще пиете по две тази сутрин.  Mr. Green

албенка, все едно за друга България ми говориш. Отворих камерите - в Търново си е истинска зима. При нас вятърът почти не се усеща и все още не е застудяло.

Фло, да ви е жива и здрава Рада /много го харесвам това име, както и Неда/, да расте умна и прекрасна.
Скрит текст:
Оня шемет обади ли ти се?

ММ се отърва на косъм от 40 дневна командировка /без командировъчни, доколкото разбрах/. Дано не стане някаква промяна в последния момент.

Лек ден на всички.  Hug

# 655
Добро утро и от мен,аз последно чета за изпита и след малко вдигам ММ да ме закара че заваля сняг и ме е страх да карам
 Hug ви

# 656
  • София
Здравейте военни красавици.
Пийвам си от двете кафета едновременно Wink и си говоря с вас lalalala

На ДИМИТРОВА късмет и успех. Все пак ще стискам палци.
На ДУНДИ да не ѝ взимат момчето.
Скрит текст:
Шеметът не се обади
На МИС ДИСНИ да си свърши всичките задачки.
На АЛБЕНКА добро време и лек път.
На ДЖУЛИ  Hug
На всички, които ни поздравиха за празникът на Рада БЛАГОДАРЯ bowuu
На цялата компания хубав ден, с настроение на МАХ, нищо, че Т на вън са под 0.

# 657
Добро утро! Нещо ви поизпуснах тези дни, за което се извинявам.
Фло, на патеричка честит рожден ден на малката прекрасница! Да е жива и здрава, много щастлива, и би било чудесно, ако е наследила поне наполовина енергията и харизмата на баба Фло. В което ни най-малко не се съмнявам!
Линката, здравей и добре дошла при нас! Дано скоро да ни зарадват добрите новини, че програмата е доста натоварена до началото на февруари, а пък трябва да бъде и финансово подплатена  Laughing
Патенце, пропуснала съм, ако си споделила. Само искам да ти пратя огромна прегръдка! Hug Hug Hug
Спирам и скачам в тръстиката. Накратко съм днес, но ви пожелавам топъл и усмихнат ден!

# 658
Добър ден и от мен!

Фло, честит рожден ден на детенце! Жива, здрава и усмихната!

Някой с преведени така коментираните 200лв? А заплати, кога?

# 659
Някой с преведени така коментираните 200лв? А заплати, кога?
Добър ден и от мен!
До 15.12 ще бъде преведено всичко. Сумата не е 200 за всички. От 100 до 300 по усмотрение на командирите, като парите са разчетени средно по 200.

Общи условия

Активация на акаунт