Математически турнири - 39

• 130 915
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
  • София
  А детето как е разбрало, че са същите?   hahaha

# 46
  • София

В ущилище се проведе в четвъртък наобяд, и децата са показали задачите на съучениците си, а моето се яви в петък и каза че са същите като на съучениците му.

# 47
  • София
107мо тази година няма да провеждат Черноризеца.
Дори този турнир е изваден от турнирите, които ще участват във формулата за формиране на рейтинг за кандидатстване в математическите школи в училището.

Точно! Не събират такси, не организират, не влиза в рейтинга. Записах девойката в ПЧМГ и г-жа Шаркова беше изненадана за 107-мо. Миналата година и ФМИ, и Химическия бяха пълни (заради изборите). Сега - само 3 училища-домакини???

СМГ миналата година на СМТ изпратиха част от техните деца в 1-во, а другите се явявяха в СМГ. Предполагам, че ако няма достатъчно места за всички записани на ЧХ, и сега ще направят същото. (надявам се само да не стане както преди 4 години на ЧХ със зала 2 Ф Joy)

# 48
  • София
Да се запиша да следя състезанията тази година.
Гледам нови видове и имена на хоризонта, явно докато не го докарат по състезание на седмица няма да спрат Simple Smile

# 49
  • София
Дори този турнир е изваден от турнирите, които ще участват във формулата за формиране на рейтинг за кандидатстване в математическите школи в училището.

Точно! Не събират такси, не организират, не влиза в рейтинга. Записах девойката в ПЧМГ и г-жа Шаркова беше изненадана за 107-мо. Миналата година и ФМИ, и Химическия бяха пълни (заради изборите). Сега - само 3 училища-домакини???

СМГ миналата година на СМТ изпратиха част от техните деца в 1-во, а другите се явявяха в СМГ. Предполагам, че ако няма достатъчно места за всички записани на ЧХ, и сега ще направят същото. (надявам се само да не стане както преди 4 години на ЧХ със зала 2 Ф Joy)
Част от семегейци няма да правят състезанието в СМГ, а на зелено училище някъде си

# 50
  • София

Част от семегейци няма да правят състезанието в СМГ, а на зелено училище някъде си
И това е вярно. Но от класа на сина ми няма нито едно дете, записано на въпросното "жълто-кафяво" училище. Не знам в другите паралелки/випуски как е.

# 51

В ущилище се проведе в четвъртък наобяд, и децата са показали задачите на съучениците си, а моето се яви в петък и каза че са същите като на съучениците му.
А стига бе... наистина пореден абсурд, ама аз не съм му фен и без това за мбг пффф

# 52
  • София
Скрит текст:
Черноризец Храбър в последните 3 години със сигурност се е провеждал и в 107мо у-ще. Предполагам, че и тази ще има, но не е там вече хлапето и не мога да кажа срокове за записване.
Извинявам се ако съм подвела някой. Това ни подадоха като информация от нашето училище, че "Черноризец Храбър" ще се провежда само в  СМГ, ПЧМГ и 125-то

Ами, извинете ме по-скоро мен  Blush, но поне написах, че става дума за миналите 3 год....Не предполагах, че такива промени са настъпили. Явно се влияят от промените за прием след 4 кл. в МГ, щом и те са предприели разместване във формулата за школата...

# 53
  • София
До този момент никой от преподавателите в 107-мо нямат информация дали тази година ще се провежда ЧХ.Аз нямам намерение да ги чакам и затова записах единия от синовете ми в СМГ.
Имате ли предсатава щом не се организира ЧХ в 107 ОУ, дали състезанието отпада от рейтинговият списък за седмокласниците? Благодаря bouquet

# 54
Erna-да,състезанието отпада от рейтинговия списък на седмокласниците.Трябва да ви кажа,че никой от децата не се интересува вече от този рейтинг(говоря за 7 клас).Не е ясно и дали със сигурност ще се проведе вътрешния приемен изпит на седмокласниците  за НПМГ,а доколкото знам все още не са известни условията за прием в гимназията (НПМГ).

# 55
  • София
Erna-да,състезанието отпада от рейтинговия списък на седмокласниците.Трябва да ви кажа,че никой от децата не се интересува вече от този рейтинг(говоря за 7 клас).Не е ясно и дали със сигурност ще се проведе вътрешния приемен изпит на седмокласниците  за НПМГ,а доколкото знам все още не са известни условията за прием в гимназията (НПМГ).
Е това си беше един допълнителен шанс за децата от 107-мо, но здраве да е. Благодаря bouquet

# 56
  • Пловдив
Искам да попитам за ЧХ, там където се посочва "друг отговор" трябва ли да се посочва конкретния отговор? Виждам, че в отговорите на темите от предишни години, които решаваме не се посочва.

# 57
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Да се запиша да следя състезанията тази година.
Гледам нови видове и имена на хоризонта, явно докато не го докарат по състезание на седмица няма да спрат Simple Smile

Може и по две, едно в събота, едно в неделя, ама деветокласника не се вързва

# 58
  • София
Искам да попитам за ЧХ, там където се посочва "друг отговор" трябва ли да се посочва конкретния отговор? Виждам, че в отговорите на темите от предишни години, които решаваме не се посочва.

Да, посочва се конкретния, получен от състезателя, отговор. В противен случай изборът на "друг отговор" не се счита за верен.

# 59

Да, посочва се конкретния, получен от състезателя, отговор. В противен случай изборът на "друг отговор" не се счита за верен.
Това не е вярно. Посочва се само буквата.
Конкретен друг отговор трябва да бъде посочен на състезанията на секция " Изток".

Общи условия

Активация на акаунт