Математически турнири - 39

• 131 153
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
  • София

Преди 3-4 години и аз мислех, че е по-добре да има обобщени резултати. Вече не мисля така.

Защо?
Миналата година имаше хубаво общо награждаване.

# 511
  • София
Прави ми впечатление, че във Варна за 4 клас има доста повече максимални и близки до максималните резултати на ЧХ, сравнено със София при наполовина явили се деца във Варна. Или са силен набор или подготовката е по-добра.

# 512
Здравейте,
Бих искала да споделя за София, че децата от 107 ОУ и НПМГ с това разделяне ще останат извън класацията. Те се явяваха в Химически факултет

Аз на Ваше място бих попитала организаторите. Има електронен адрес на официалния сайт на турнира.
Въпреки, че направиха три отделни графи и всички знаем резултати вече за въпросните три училища, те все още стоят непопълнени.

# 513
  • Варна
прегледах само някои класации, но излиза, че ако бяхме в Бургас детето щеше да е с трети резултат;
в други градове с 2-5;
в обобщената справка на Дидева (пак да благодаря за труда  Hug) е по-различно....

Това е нормално. Ако бяхте в Бургас ,Враца,Сливен и т.н. нямаше да имате достъп до тези учители ,които ви готвят сега....а и да не забравяме масата истерясали родители ,концентрирани в големите градове  и не на последно място условията и изискванията за прием в МГтата им..  Laughing

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 10:12 от Деска

# 514
дали вече има публикувани задачи от МБГ
интересуват ме тези за трети клас

# 515
  • София
За да го разберете е най-добре да погледнете на сайта на Математика без граници.
Аз го направих вместо вас. Не, не са публикувани все още.

# 516
Здравейте,
Бих искала да споделя за София, че децата от 107 ОУ и НПМГ с това разделяне ще останат извън класацията. Те се явяваха в Химически факултет

В София има 3 секции на СМБ: Изток = 125 СУ, СМГ и Софийска градска = всички останали училища. И съответно на някои състезния 'организаторите' и списъците са 3.

Защо ЧХ са разделили на СМГ, 125 и ПЧМГ можем само да гадаем докато не излязат всички класирания на страницата на ЧХ.

# 517

На мен организаторите ми обясниха, че имат някакъв технически проблем със сайта (не се събират на падащото им меню, ако правилно ги разбрах) и че скоро ще ги публикуват.
Реално им обърнах внимание, че и задачите от ФИНАЛ 2016 също ги няма.

# 518
  • Пловдив
В Пловдив вече е обявено класиране. Награждаването ще  е на 15.11., вторник.

# 519
За да го разберете е най-добре да погледнете на сайта на Математика без граници.
Аз го направих вместо вас. Не, не са публикувани все още.
естествено , че първо проверих на сайта
но много често ги публикуват първо във форумите

# 520
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
прегледах само някои класации, но излиза, че ако бяхме в Бургас детето щеше да е с трети резултат;
в други градове с 2-5;
в обобщената справка на Дидева (пак да благодаря за труда  Hug) е по-различно....

Това е нормално. Ако бяхте в Бургас ,Враца,Сливен и т.н. нямаше да имате достъп до тези учители ,които ви готвят сега....а и да не забравяме масата истерясали родители ,концентрирани в големите градове  и не на последно място условията и изискванията за прием в МГтата им..  Laughing

Blush измества се темата, но подсказвам - аз бих била налична в който и да е град или село  Blush

# 521
  • Варна
в други градове с 2-5;

Blush измества се темата, но подсказвам - аз бих била налична в който и да е град или село  Blush

Ами отговорила си си значи.То там предимно родителите са налични.  Wink Спирам спама ,извинете!  Peace

# 522
  • София
Здравейте,
Синът ми е във втори клас и се явява в 125. Бяхме уведомени, че тази година не са организатори и ни насочиха към 125. Не знам някой да се е явявал в Химически-я.

# 523
  • София

Или да е от някой от другите 3ти класове в училището?

има само една паралелка  Wink

Дисева, това за "врага" ми хареса  Laughing

Хъх!
Е, тогава или е случайна грешка... или целенасочена - да не разпознае някой чавето - и случаен избор на число, може би...

# 524
Здравейте,
Синът ми е във втори клас и се явява в 125. Бяхме уведомени, че тази година не са организатори и ни насочиха към 125. Не знам някой да се е явявал в Химически-я.
А моето дете е 4-ти клас и се явява в Химическия.

Общи условия

Активация на акаунт