Математически турнири - 39

• 131 063
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Адмирации за ПЧМГ!   Hug
За какво?  newsm78

# 601
  • София
За хубавата фасада на училището  Mr. Green

На СМТ първолаците имат ли нужда от чернова, според вас? Нещо да си смятат там, да си рисуват; или си пишат само на бланката?

# 602
Получих най-накрая този рядък артефакт - сборникът от Димо Малешков (от 2ри до 4ти клас). Ако някой не е успял да се сдобие, пък ще се явява в събота, мога да сканирам нещо - пишете на лични. Simple Smile

# 603
  • В офиса
Ели, пращай листи. Че те първолаците решават каквото решават за 15 мин и после, особено ако са инструктирани да стоят до края, какво да правят, освен да рисуват Simple Smile Така де, отсега трябва да им се казват важните занапред неща - стоят докрай и пишат на чернова. Нищо че към момента няма смисъл.

# 604
  • София
Да, бях забравила за стоенето до края. Започвам да повтарям и това. Ще сложа листи за рисуване  Peace

# 605
Има ли тази събота в Пловдив състезание?

# 606
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Има ли тази събота в Пловдив състезание?

http://www.omg-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … id=37&lang=bg

и СМТ е тази седмица, но дали ще се провежда в Пловдив не знам  Hug може да попитате

Цитат
За допълнителна информация може да се обръщате към организаторите Мария Лилкова на тел. 0888 317 679 и към Пенка Нинкова на тел. 0887 235 158.

# 607
За това, че са се съгласили да се добави класирането на децата от ХФ към тях.

# 608

Не мисля, че става дума за съгласие и несъгласие. 125 и СМГ са отделни секции на СМБ, ПЧМГ  е към софийска градска секция и е нормално другите деца да се добавят там.

# 609

Не мисля, че става дума за съгласие и несъгласие. 125 и СМГ са отделни секции на СМБ, ПЧМГ  е към софийска градска секция и е нормално другите деца да се добавят там.
Ами тогава да се пише не ПЧМГ и ХФ, а софийска градска секция. Не споря Peace

# 610
В официалния сайт на ЧХ вече са нанесени и резултатите от СМГ:

http://www.math.bas.bg/ch/

ПП: Обаче ми прави впечатление, че не са пълни- липсват резултатите на доста участници.

# 611
  • Sofia
Да, за СМГ определено липсват резултати. Може би на тези, които бяха на жълто-кафяво училище и там им се проведе състезанието.
На сайта на СМГ са включени.

# 612
В официалния сайт на ЧХ вече са нанесени и резултатите от СМГ:

http://www.math.bas.bg/ch/

ПП: Обаче ми прави впечатление, че не са пълни- липсват резултатите на доста участници.

Да, така е. Резултатът на моето дете не фигурира в списъка качен на сайта на ЧХ. Може би, защото той и други петокласници от СМГ бяха в Банско по време на състезанието, но резултатите им са качени на сайта на СМГ.

# 613
  • София
Липсват резултати и на деца, които не са били в Банско.

# 614
Липсват резултати и на деца, които не са били в Банско.
Мдаа ... очевидно не само да съставят верни задачи им е трудно, а и коректното публикуване на списъци ги затруднява. Мъкаа ...

Общи условия

Активация на акаунт