Математически турнири - 39

• 131 024
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Да, за СМГ определено липсват резултати. Може би на тези, които бяха на жълто-кафяво училище и там им се проведе състезанието.
На сайта на СМГ са включени.

Липсват резултати и на деца, които не са били в Банско.

но пък част от децата били на Банско са в списъка, т.е. логика няма. Simple Smile

# 616
  • В офиса
Хах, що смятате, че някой се грижи да въведе ръчно нещо.... Ъплоудват това, което им е пратено. Така че по-верният адресат на негативните ви коментари трябва да е изпратилият списъка, т.е. СМГ. И защо някакви деца са правили нещо в Банско, това май го няма на официалния сайт на ЧХ. Ами какво пречи всяка от 20-и-колкото-са математически гимназии да си направи зелено училище в така удобно събраните почивни дни, и най-удобно да им се организира състезание специално за тях... Дали ще е ОК? Леко ми е досадно при обикновено специалното отношение към СМГ да чета за претенции към организаторите Stop Няма да припомням случая преди 2 години с прословутите паралели и меридиани и изненадващо признатото за вярно решение на част от децата някъде си.

# 617
Хах, що смятате, че някой се грижи да въведе ръчно нещо.... Ъплоудват това, което им е пратено. ...
Далече съм от мисълта, че някой въвежда нещо ръчно, както предполагам и всички останали потребители на форума.  Stop
Според мен пропускът идва от там, че СМГ е изпратила списъците така, както са публикувани на сайта им по групи класове /3 и 4, 5 и 6 и т.н./ и в последствие децата не са разделени коректно /само 3, само 4 и т.н/. Например в списъка за пети клас липсват всички деца с букви Н и О. Това едва ли е грешка на училището.

# 618
Просто е смешно, че точно от институт Математика и Информатика не могат да качат някакви си списъци коректно, което една проста секретарка би направила Simple Smile
И за да не е само хейт- за колко време си получихте сертификатите, как, и на кой телефон да звъня?

# 619
  • По света и У нас
XIX СЪСТЕЗАНИЕ ПО МАТЕМАТИКА И ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ “СВЕТИ НИКОЛАЙ ЧУДОТВОРЕЦ” - Бургас
Дата на провеждане: 27.11.2016 г. /неделя/ от 10:00 до 12:30 ч.
Такса за правоучастие: 10 лв.
Повече информация, може да се прочете тук:
http://smbburgas.com/wp-content/uploads/2016/11/Pismo_site_2016275.pdf

# 620
  • София
Тинкърбел, не е нужно да се ходи на лагер, за да се подскаже на децата-участници в едно състезание. Доказателства и случаи-колкото искате.
Но всеки носи отговорността за възпитанието на детето си.
Общинският кръг на олимпиадатав един и същи ден за цялата страна ли е?

# 621
  • Sofia
Здарвейте

Писах на дадения mail за връзка под резултатите за ЧХ.
Отговориха ми, че вероятно е станала някаква техническа грешка, тъй като от СМГ са подали списък, в който почти половината от децата от 5 клас уж са пожелали резултата им да не се публикува.
А същите тези резултати са публикувани на сайта на СМГ.

# 622
Не.

# 623
  • Варна
Не.
Някой знае ли във Варна кога ще се провежда?

# 624
Не.
Някой знае ли във Варна кога ще се провежда?

Да - 17.12.2016

# 625
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Тинкърбел, не е нужно да се ходи на лагер, за да се подскаже на децата-участници в едно състезание. Доказателства и случаи-колкото искате.
Но всеки носи отговорността за възпитанието на детето си.
Не е ,но задачите са различни

# 626
Хах, що смятате, че някой се грижи да въведе ръчно нещо.... Ъплоудват това, което им е пратено. Така че по-верният адресат на негативните ви коментари трябва да е изпратилият списъка, т.е. СМГ. И защо някакви деца са правили нещо в Банско, това май го няма на официалния сайт на ЧХ. Ами какво пречи всяка от 20-и-колкото-са математически гимназии да си направи зелено училище в така удобно събраните почивни дни, и най-удобно да им се организира състезание специално за тях... Дали ще е ОК? Леко ми е досадно при обикновено специалното отношение към СМГ да чета за претенции към организаторите Stop Няма да припомням случая преди 2 години с прословутите паралели и меридиани и изненадващо признатото за вярно решение на част от децата някъде си.

Нищо не пречи. На мен поне не ми пречи. На кой му пречи? Гледам си моето дете, другите да се явяват къде искат, щом е спазен регламента. А не се съмнявам, че учителите от СМГ го спазват.
Специално отношение към СМГ учениците не виждам.

Леко ми е досадно все СМГ да е трън в очите, ама нейсе, не е за първи път, няма и да е за последен.

# 627
На официалната страница на ЧХ има обява за майсторския клас и съобщение, че ще се забавят със сертификатите на англ., поради големия брой заявки.
Този година май наистина няма да има награждаване.

# 628
# 629
Прави сте, ядосвам се на дреболии.

Последна редакция: чт, 17 ное 2016, 21:04 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт