В момента чета...49

• 83 551
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Прочетох "Всичко живо е трева" на Клифърд Саймък, много ми хареса - 4/5 в ГР.

Започвам "Любовникът" на Маргьорит Дюрас.

# 31
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Merry! bouquet

Почти към края съм на "Поправките". Харесва ми много и не искам да свършва. Mr. Green
След нея съм си приготвила "Алексис Зорбас". Hug

# 32
Благодаря за новата тема, Merry! bouquet

Почти към края съм на "Поправките". Харесва ми много и не искам да свършва. Mr. Green
След нея съм си приготвила "Алексис Зорбас". Hug

Бела,"Алексис Зорбас" е велика книга! Hug Поне при мен е 8 от 5 звезди  Grinning

# 33
Прочетох "Всичко живо е трева" на Клифърд Саймък, много ми хареса - 4/5 в ГР.

Започвам "Любовникът" на Маргьорит Дюрас.
Пете,интересно ще ми е мнението ти за "Любовникът". Това е една от книгите,които не успях да дочета...

# 34
  • Чукарландия
Бела,"Алексис Зорбас" е велика книга! Hug Поне при мен е 8 от 5 звезди  Grinning

Нямам търпение да я започна! Hug

# 35
  • на последния етаж
"Алексис Зорбас" е велика книга!
Велика наистина!
Започнах:

# 36
Здравейте, от няколко месеца съм на криминална вълна Simple Smile Изчетох доста автори.
Днес търсих в Читанка да си сваля нещо на Антъни Хоровиц, но все още няма нищо там от този автор.

Ще ми предстои дълго пътуване и съм решила да си напълня Киндъла с нови книги. Бихте ли ми препоръчали нещо криминално или трилър. Благодаря!

# 37
  • Вестерос
На Матю Райли всичко ми харесва, на Каслър харесвам за Айзък Бел поредицата и за Дърк Пит, на Хоровиз за Шерлок Холмс.

# 38
Прочетох Открадни си целувка - Аби Клементс. Приятно и леко четиво.

Започнах Отвори сърцето си - Аджан Брам

# 39
  • Пловдив
Аз продължавам с Хитлер.

# 40

Коя книга четеш по-точно? Blush

# 41
  • Пловдив

# 42
Здравейте.

Записвам се в темата с Малкият приятел на Дона Тарт. Опитах се да я намеря в електронен вариант, но не успях и вчера си я купих. Е, в началото съм все още, но много ми харесва как пише тази жена  Heart Eyes

# 43
  • на североизток от Рая
"Алексис Зорбас" е велика книга!
Велика наистина!
Започнах:

Страхотен писател е Казандзакис и всичко негово е велико. Алексис Зорбас е незабравим герой. Бел, чак ти завиждам, че сега ще я четеш.  Hug

Лита, и ти си с хубава книга! Всичките й части ми харесаха. Изобщо харесвам Троая. Вчера от библиотеката си взех една негова книга - "Страховити царици". Набелязала съм и "Московецът", но я оставих за друг път, че сега имам четива на друга вълна.  Wink

Сегашното ми четиво е "Докосване до природата" и разни други на тема "Здравословно хранене" и подобни.

Мери, благодаря за темата!  bouquet

# 44
  • на последния етаж
Благодаря, Нели! И на мен ми харесва, макар че съм още в началото.  Laughing
Какво би ми препоръчала: да чета трилогията последователно или да си оставям паузи между отделните книги?
Да споделите повече за тази книга:

Общи условия

Активация на акаунт