На кая дата ви превеждат майчинство 2

• 112 410
  • 678
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, от 1.04 започна втората година от майчинството и съответно вече взимам 340,00лв.
По план мислех да се върна на работа юли или август, като онзи ден се реши, че ще е  август, защото до тогава яслата ни почива и детето ще може да започне от тогава.
Знаете ли дали мога да взимам 50% от обезщетението, ако детето ми е записано в ясла и аз се върна на работа? Аз мислех, че е така, но вчера видях някакви нови промени, в които обаче се споменава само първата година от майчинствто и то ако детето не е записано на ясла...
Благодаря, предварително!

# 346
Момичета, от 1.04 започна втората година от майчинството и съответно вече взимам 340,00лв.
По план мислех да се върна на работа юли или август, като онзи ден се реши, че ще е  август, защото до тогава яслата ни почива и детето ще може да започне от тогава.
Знаете ли дали мога да взимам 50% от обезщетението, ако детето ми е записано в ясла и аз се върна на работа? Аз мислех, че е така, но вчера видях някакви нови промени, в които обаче се споменава само първата година от майчинствто и то ако детето не е записано на ясла...

И аз го метох това, но в него пишеше и за втората година 50%

# 347
  • София

До навършване на втората година: 50% от 340 лв. Яслата няма значение.
Промените касаят шефките, които ще се върнат след 135-я ден и преди първата година. Тогава размерът е 50% от изчисленото обезщетение за първата година.
И двете са обезщетения, че няма да се ползват друг вид обезщетения. Peace

# 348
Благодаря ви! Simple Smile

# 349
.      знаете ли кога ще превеждат майчинството сега юни за май

# 350
  • София
вЪрни една страница назад де...

# 351
Най-вероятно на 6-ти Sad малоумна работа

# 352
Най-вероятно на 6-ти Sad малоумна работа
И в календара на НОИ е отбелязано 6-ти

# 353
Аз вчера получих за май

# 354
Хмм... Всеки месец ми се получават някакви закъснения... Не разбирам защо дано вече на 6ти има превод

# 355
И днес ли никой не е получил превод?

# 356
Има ведомост. Превод правят само вторник и четвъртък. Утре ще получите.

# 357
Благодаря bouquet

# 358
  • NE
Аз имам превод от днес.

# 359
И аз имам превод.

Общи условия

Активация на акаунт