VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 142
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 2 955
Както нямат грим жените сега, ако Глория беше вътре щеше да подгони Христо с ножа. Laughing
Имат грим. Всички са гримирани. А Емануела е направила и джуката. Интервенцията е прясна и си личи ужасно.

# 2 956
  • София
Двама ще напуснат?Христо да не е пожелал да излезе? Или ще го шитнат като Явор?

# 2 957
Не мога да си обясня ситуацията.
Трябва да е мисия,  иначе тоя се е самозабравил или е психо,  или живота му е ад.

Характер, принципи и позиция е!.. Аз също бих постъпила по същия начин, да ме въвлекат в сеир с Емануела и Страсти Брадърски! Peace
Предложиха му смяна, но той отказва всичко.

Естествяенно, че ще откаже.. ако се съгласи с Надя, още повече засяга Емануела.. а и не иска да го въвличат в Страсти Брадърски, има причина и не е нужно да се обяснява.

# 2 958
По принцип не харесвам животинските принтове, но Сърчаджиева беше много сладка тази вечер.

# 2 959
Не е мисия, иначе зрителите щяха да знаят.

Би трябвало, но аз не вярвам, че спазват регламента.  То де факто няма такъв вече.
Ако е тайна договорка, няма да чуем "мисията е успешна". Ще им даде сега някакви мисии за връщане на нещата и всичко ще се закрепи, пък и двама ще си ходят, то не останааа...

# 2 960

На Емануела цигарите са й по договор, но й ги взеха.

# 2 961
  • Русе/София
Защо Ирина е с очила?Нали ги взеха.ББ къде е?Двоен стандарт.

# 2 962
Не мога да си обясня ситуацията.
Трябва да е мисия,  иначе тоя се е самозабравил или е психо,  или живота му е ад.

Характер, принципи и позиция е!.. Аз също бих постъпила по същия начин, да ме въвлекат в сеир с Емануела и Страсти Брадърски! Peace
Предложиха му смяна, но той отказва всичко.

Естествяенно, че ще откаже.. ако се съгласи с Надя, още повече засяга Емануела.. а и не иска да го въвличат в Страсти Брадърски, има причина и не е нужно да се обяснява.

хахах, какви са тия смешки? Въобще не му пука , че ще засегне Емануела.

# 2 963
  • Пловдив
ММ вика,че историята с филма и Христо била, като английския на Бареков 😊

# 2 964
Може да са с диоптър, нали е интелектуалка  Grinning

# 2 965
Права си, но драгите зрители искат сеир! Или ще го разкъсат! Кой е тоя, че ще е успял навън, а Пена не го е чувала!!!! Значи никаква звезда не е ! Не е ли Емануела, която е в Топ 3, не ми го хвали!

# 2 966
между другото, Христо доста го критикуват  в тоя предпослендия епизод заради провалената мисия. Така, че не сте прави, че има двойни стандарти. Критикуват го, но просто зад гърба му, което е нормално , защото още е нов.  и Рени и Роро , Емануела и Торнев не одобриха постъпката му.

Единствено Надя и Деси застанаха зад Христо.

Според мен, ще има прегрупирване около Христо.

# 2 967
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Още като влизал, ги бил видял бедни! И сигурно щото ги е видял бедни, реши да ги направи бедни!

Аз чух: обединени.
Аз чух бедни.И ми се струва,че се опитва да се прави на предсказател.Ама защо като влезе, не ги предупреди,че ще останат бедни след време, без нищо, ами сега го казва?

Гледам с малко закъснение, но каза обединени. Два пъти връщах.  Peace

# 2 968

На Емануела цигарите са й по договор, но й ги взеха.

Мдааа.
Аз съм пушач и си представям как и се е пушело на Емануела, особено първата вечера когато се разигра случката.
Ако аз съм на нейно място и имам по договор цигари, които ми вземат в тази ситуация,  такава сцена щях да вдигна, че Емануела щеше да им се стори като детска закачка.

# 2 969
Още като влизал, ги бил видял бедни! И сигурно щото ги е видял бедни, реши да ги направи бедни!

Не, каза, че ги е видял обединениShocked Какво ли е гледал изобщо? Нищо обединено нямаше в тях. Сега са по-обединени от преди даже.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт