VIP Brother 2016 - тема 7

• 299 372
  • 4 256
  •   1
Отговори
# 165
А Надето с кого не е била ?
Тихо, тихо, че сега ще дойде Бижу да те наругае, колко е просташко да коментираш нещо, на което не си била свидетел Tired

И с право. Абсолютно неадекватен въпрос.

# 166
Миглена не се интересува кой какво яде, пие и пуши, тъй като тя си има собствена кошница с храна, яде си от нея...не и се налага да дели храната си с някого и да се окаже, че тя е яла само ориз, пък някой е изял месото, не пуши, вероятно и не пие...така че нея не я интересува как ще разпределят бюджета, кой какво ще яде, пие и пуши...

Така че въпроса защо Миглена не пита кой какво яде е ясен...ако нямаше кошница и някой изяждаше мюслито с което закусва често, вероятно и тя щеше да направи коментар по повод храната.

Пък и съм почти убедена, че вторачването кой е направил забележка за храна се коментира толкова, защото го казва най - обсъжданата, ненавижданата Ирина...
Когато Ути го даваха да прави забележки на кака Лили за плодовете, за лука...мина между капките в коментарите към него във форума, дори бяха съгласни доста хора, че е прав защото се занимава с кухнята и гледа да има за всички.
А Ирина като е направила забележка тя е долна, как може за храна да мрънка , да не е нейната храна...

Не мога да се съглася, че гледате обективно на нещата...
Каквото и да направи Ирина е с цел, нарочно, премислено, фалшива, каквото и да направи Миглена е евала, браво, желязна...

Каква е разликата между отказа на кака Лили да е марионетка, на Миглена да облече костюма на куче и на Ирина да върти колелото?
Защото Лили и Ирина бяха оплювани, а на Миглена се казваше браво, евала, няма да им ходиш по гайдата, няма да се излагаш...
Но при мисията на Лили, тя попита ББ може ли да се сменят с Ути, при Ирина мисията и без да върти колелото беше успешна...можеше да спечелят 50лв, но можеше и да не спечелят... 50\50...
При отказа на Миглена, мисията беше не успешна.

# 167
А Ирина като говори за Иван и тя какъв ПР била и как се разминавали в живота нееднократно, докато се срещнат защо не споменя къде е била ПР, да се похвали, да чуят всички и да разберат.  newsm78

А иначе аз съм била в сходна ситуация- една приятелка имаше чувства към мъж, който харесваше мен. И аз му се кефех донякъде и можеше да стане нещо, но не го направих, защото знаех, че това много ще нарани приятелката ми, която имаше силни чувства към него. Та какво остава да се занимавам с женен мъж. Ако ще да припадам от любов по него, не бих го показала или да тръгна да го разделям с жена му.

# 168
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш
А Ирина като говори за Иван и тя какъв ПР била и как се разминавали в живота нееднократно, докато се срещнат защо не споменя къде е била ПР, да се похвали, да чуят всички и да разберат.  newsm78

А иначе аз съм била в сходна ситуация- една приятелка имаше чувства към мъж, който харесваше мен. И аз му се кефех донякъде и можеше да стане нещо, но не го направих, защото знаех, че това много ще нарани приятелката ми, която имаше силни чувства към него. Та какво остава да се занимавам с женен мъж. Ако ще да припадам от любов по него, не бих го показала или да тръгна да го разделям с жена му.

Защо? Толкова ли е лошо да си искрена? Така ще изпиташ и приятелството ви, всъщност.
А и няма как да разделиш мъж и жена, които се обичат. bowuu

# 169
Миглена не се интересува кой какво яде, пие и пуши, тъй като тя си има собствена кошница с храна,
Скрит текст:
яде си от нея...не и се налага да дели храната си с някого и да се окаже, че тя е яла само ориз, пък някой е изял месото, не пуши, вероятно и не пие...така че нея не я интересува как ще разпределят бюджета, кой какво ще яде, пие и пуши...

Така че въпроса защо Миглена не пита кой какво яде е ясен...ако нямаше кошница и някой изяждаше мюслито с което закусва често, вероятно и тя щеше да направи коментар по повод храната.

Пък и съм почти убедена, че вторачването кой е направил забележка за храна се коментира толкова, защото го казва най - обсъжданата, ненавижданата Ирина...
Когато Ути го даваха да прави забележки на кака Лили за плодовете, за лука...мина между капките в коментарите към него във форума, дори бяха съгласни доста хора, че е прав защото се занимава с кухнята и гледа да има за всички.
А Ирина като е направила забележка тя е долна, как може за храна да мрънка , да не е нейната храна...

Не мога да се съглася, че гледате обективно на нещата...
Каквото и да направи Ирина е с цел, нарочно, премислено, фалшива, каквото и да направи Миглена е евала, браво, желязна...

Каква е разликата между отказа на кака Лили да е марионетка, на Миглена да облече костюма на куче и на Ирина да върти колелото?
Защото Лили и Ирина бяха оплювани, а на Миглена се казваше браво, евала, няма да им ходиш по гайдата, няма да се излагаш...
Но при мисията на Лили, тя попита ББ може ли да се сменят с Ути, при Ирина мисията и без да върти колелото беше успешна...можеше да спечелят 50лв, но можеше и да не спечелят... 50\50...
При отказа на Миглена, мисията беше не успешна.

Миглена беше недоволна, че някой ѝ пие млякото и им забрани да го пипат. Вярно, че е по договор, но ако не беше, щеше да има по-големи катаклизми.  Simple Smile

# 170

Ама разбира се, че има право и може да прави забележки за храната Ирина (това всички го знаем Wink) - позволих си да го спомена, само защото ми изглежда  някак в разрез с етикета при кралските особи - малко се накърнява величието, ако ме разбираш.   Wink   Peace   

# 171

Защо? Толкова ли е лошо да си искрена? Така ще изпиташ и приятелството ви, всъщност.
А и няма как да разделиш мъж и жена, които се обичат. bowuu

Не става въпрос за неискреност, а за морал. Явно приятелството ми е било по-ценно.

# 172
А дали изобщо са били приятелки Вихра и Ирина newsm78 Аз за първи път чувам, че са били близки.

# 173
А Надето с кого не е била ?
Тихо, тихо, че сега ще дойде Бижу да те наругае, колко е просташко да коментираш нещо, на което не си била свидетел Tired

И с право. Абсолютно неадекватен въпрос.

Да, на общия фон от "адекватни" въпроси, този реторичен въпрос, който не очаква отговор - ти се видя неадекватен...
Имах предвид, че от коментарите излиза, че Надя е била свързана с няколко мъже, имащи отношение към Биг Брадър. Опитвам се да изясня за себе си какъв е поводът за учасието й в шоуто.

# 174
Не знам, но Надя или умее да си държи устата затворена, или не умее да се изцепва и да прави издънки като Ирина, но досега няма гаф, макар че явно наистина е свързана с бая народ. То верно, че не излъчват почти нищо с нея, но...де да знам..

# 175
А дали изобщо са били приятелки Вихра и Ирина newsm78 Аз за първи път чувам, че са били близки.

Били са приятелки, дори Вихра е поканила тази змия в предаването, и за благодарност "приятелката" и и се изс.а на главата. . толкова за тази долна маймуна. Пък нека си я величаят нейните клакьорки  Stop

# 176
  • вовеки на БАНановите плантации в БАНгладеш

Били са приятелки, дори Вихра е поканила тази змия в предаването, и за благодарност "приятелката" и и се изс.а на главата. . толкова за тази долна маймуна. Пък нека си я величаят нейните клакьорки  Stop

Aз явно съм чел, ама не съм разбрал. Често ми се случва - глупав съм. hahaha
Може ли поименно да бъдат изброени "клакьорките" на Ирина. Тук в темата видях потребители, които не харесваме Миглена, ултраси на Ирина не видях. Ама нали съм глупав...

# 177
Не знам, но Надя или умее да си държи устата затворена, или не умее да се изцепва и да прави издънки като Ирина, но досега няма гаф, макар че явно наистина е свързана с бая народ. То верно, че не излъчват почти нищо с нея, но...де да знам..

Тя постоянно мълчи, как да изтърси нещо Rolling Eyes Две думи я й се изплъзнат от устата, я не...може да се дължи и на мъката й, знам ли...но се чудя за какво въобще е вътре, като нищо не показва.  От нея помня само жълтата шапка и жълтия шал от съдебното заседание Mr. Green Това ми я най-яркото за нея, което ми изниква...нищо друго. Толкова незабелижима, че почти невидима..

# 178
И какво е сега това преброяване на  "клакьорките" и "ултрасите" #Crazy Нали е форум и мога да кажа свободно мнението си? И никого не задължавам с него! Нито пък дължа някому обяснение защо не харесвам някого, пък харесвам друг!

# 179
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Десетки, да не са и стотици, пъти беше обяснено тук защо и с какво дразни поведението на Ирина, и пак има недоразбрали Rolling Eyes
Не че трябва всички да са на едно мнение, но недоумявам защо постоянно се пита защо не се харесва Ирина. Ами да се чете какво се пише, белкем се вдене за какво иде реч Peace

Неразбралите са все едни и същи, което ме навежда на мисълта, че просто не искат да разберат или не допускат гледна точка, различна от тяхната.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт